• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Lave sko

Kategorier

Lave sko til herre

Lave sko til herre kommer i mange forskjellige utgaver, og det finnes ikke den mann som ikke har et par av disse skoene i garderoben sin. Denne skotypen kommer i utallige varianter og kan være alt fra hverdagssko som mokasiner, snøresko og sko med borrelås til mer elegante herresko og pensko. Mange av modellene er anvendelige allroundere som kan brukes året rundt, selvsagt avhengig av vær, føre og type sko. Det disse skoene har til felles, er at de i motsetning til sandaler er lukket både foran og bak. Videre slutter den gjerne rett under ankelknoken og sitter godt på foten, noe som betyr maksimalt med komfort for både føttene dine og deg! Klingels nettbutikk har et bredt utvalg av gode herresko. Her kan du finne nye favorittsko uten å måtte gå timevis i butikker. Å handle sko på nett er enkelt som bare det, så prøv det ut om du ikke alt har gjort det!

Ulike typer lave sko til ham

I vårt utvalg av lave sko til ham finner du noe for enhver smak og ethvert behov. Denne kategorien omfatter mange ulike typer sko. Her finner du blant annet klassiske mokasiner, komfortable snøresko, fine borrelåssko, allsidige hverdagssko, behagelige spasersko og gode gåsko i tillegg til sporty sneakers. Akkurat som kvinner så har de fleste menn bruk for flere typer sko som fritidssko, jobbsko, tursko, pensko og andre selskapssko – for hvem velger vel å bruke hverdagens praktiske borrelåssko når de er bedt i selskap! Likeledes blir det ingen suksess å klippe gresset eller gå en søndagstur i sko som bare er beregnet til penbruk. Nei, her må det gode komfortable sko til, som tåler en støyt og gir føttene støtte og hold. En støtdempende såle med godt grep er absolutt å foretrekke enten du skal gå i marka eller jobbe i hagen. På klingel.no får du alt du trenger av skotøy til menn – i ulike bredder og alle størrelser. Vi tilbyr gode herresko både i små og store størrelser, fra skostørrelse 39 og helt opp til størrelse 50.

Sporty eller klassiske lave sko til herre

Er du på utkikk etter et par klassiske herresko som skal passe både til penbuksen og dressen, vil et par sorte sko alltid være et godt valg. Og kjøper du sko av god kvalitet, vil du kunne ha glede av dem i mange år fremover. Dette er sko som aldri går av moten; tidløse klassikere som følger deg i årevis. Vi i Klingel er opptatt av å kunne tilby våre kunder kvalitet som varer, til fornuftige priser som ikke virker avskrekkende, så sjekk utvalget vårt når du skal gå til innkjøp av nye sko. Ta også en titt i outleten vår for gode tilbud. Er du heldig, finner du kanskje et par fine pensko på salg her som passer perfekt til nettopp dine føtter! Outleten finner du på vår vanlige hjemmeside under kategorien Salg. På klingel.no får du sorte pensko til herre både med og uten snøring. Pensko med skolisser er stiligst til dress, men om du ønsker lave sko uten knyting, er det ikke noe i veien for å velge et par klassiske herresko uten lisser. Disse har gjerne stretch i deler av kanten eller under pløsen for at man enkelt skal kunne få på seg skoene. Du får også stilrene og moderne herresko med borrelås som er såpass elegante at de fint matcher den mørke dressen. For en litt mer trendy vri kan du også bruke brune pensko til dressen eller finstasen, men husk da å velge belte i samme farge som skoene for en gjennomført og stilig look.

Gode herresko med mye komfort

Sko skal ikke bare være fine å se på, men også gode på foten. Er du ute etter herresko med mye komfort, er klingel.no nettbutikken for deg. Vi fører sko fra mange anerkjente merker som Rieker, Naturläufer, Kappa og Ara og har skotøy for enhver fot, uansett bredde og lengde. Vi tilbyr også gode sko for eldre med føtter som krever ekstra bredde eller komfort, eller for deg som nettopp har gjennomgått en operasjon og derfor har særskilte behov når det kommer til skotøy. Sko med borrelås er populært blant eldre, men også den yngre garde velger gjerne borrelåssko når de skal skaffe seg nye behagelige hverdagssko. Sko med glidelåslukning er også noe mange foretrekker. Det er imidlertid ikke bare skoens lukning som er viktig ved kjøp av sko! Også innersålen, yttersålen, materialet og selve passformen har mye å si for hvordan en sko både sitter og føles på foten. Yttersåle med demping som skåner leddene, sko med luftpolster og/eller pustende egenskaper, perforering eller luftehull, innleggssåler som kan tas ut, skinnfôr og stretchinnfellinger er bare noe av det som får en sko til å virke mer komfortabel på sammenlignet med en lignende variant, som ikke har samme egenskaper. Husk å tenke over ditt behov og hva dine føtter trives i før du bestemmer deg for et nytt skopar. Det er alltid viktig å prøve skoene på, og kjøper du sko online, kan du ta deg noen prøverunder hjemme på stuegulvet før du bestemmer deg. Da kan du i ro og mak finne ut om dette er sko for deg. Skulle du ende opp med et par som ikke føles rett, er det ingen sak å returnere, enten det er passform, størrelse eller fasong som ikke ble helt riktig.

Gode herresko i skinn eller andre materialer

Våre komfortable herresko som mokasiner, snøresko og borrelåssko er lagd av ulike materialer. Vi har et bredt utvalg gode sko som dekker ethvert behov og ønske når det kommer til skotøy. På klingel.no kan du fråtse i kvalitetssko til ham, flotte skinnsko med masse komfort, allsidige tøysko, pene mokkasiner i skinn, herresko i semsket skinn, moderne sneakers og trendy herresko. Så enten du ser etter sko til et ledig hverdagsantrekk eller andre fine herresko til penbruk, anbefaler vi at du tar en nærmere titt på sortimentet vårt. Vi har også diverse tilbehør til dine nye sko som for eksempel hele og halve innleggssåler for ulike behov, hælputer og varmende såler i tillegg til skokrem og annen skopleie.

waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel