• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Nattøy

Kategorier

Kjøp behagelig og fint herrenattøy hos Klingel

En god natts søvn er helt essensielt for at vi skal fungere bra på dagtid. Derfor er det viktig å sørge for å ha det mest mulig behagelig når man skal sove. Valg av nattøy har stor betydning for komforten om natten. Nattøyet må ikke føles ubehagelig mot huden, og det skal sørge for at vi holder oss passe varme. Vi mennesker er forskjellige både når det gjelder kroppsvarme og preferanser. Derfor er det viktig å finne nattøy som passer våre egne individuelle behov. De fleste velger å ha varmere nattøy i vinterhalvåret, for så å velge lettere nattøy i den varmere årstiden. I vinterhalvåret passer det best med en pyjamas med lange ben og ermer, mens i sommerhalvåret kan det passe godt med en kortermet overdel og shorts. Du finner begge deler hos oss på klingel.no. Vi har et stort utvalg nattøy i ulike varianter for menn i vår nettbutikk, så her finnes noe for enhver smak og ethvert behov. En pyjamas er også en fin gaveidé til jul og bursdag, fordi det er noe de fleste av oss bruker, i hvert fall deler av året. Det er også plagg som vaskes ofte og derfor må byttes ut med jevne mellomrom.

Finn nattøy til ham i ulike varianter på klingel.no

Hos Klingel finner du nattøy til herrer i mange ulike varianter. Vi har pyjamaser til herre både med korte og lange ben, og med korte og lange ermer. Mange foretrekker en pyjamasmodell med både lange ben og ermer på kjølige vinternetter. Med en pysj med lange ben og ermer er det lettere å holde seg god og varm under dyna. Mange av oss liker å ha vinduet oppe om natten for å få frisk luft på soverommet, også i vinterhalvåret. Et kjølig soverom med frisk luft kan bidra til at vi sover bedre. På vinterstid kan det bli nokså kaldt om man velger å ha åpent vindu. Da er det viktig at man ikke fryser på kroppen og man bør derfor velge en varm pyjamas, gjerne i kombinasjon med en varm dyne. Du kan velge mellom ulike modeller når det gjelder utforming av hals, som V-hals, rund hals og hals med knepping. Det viktigste er at du finner en modell som passer deg. Vi kan også tilby lange nattskjorter for menn, for den som måtte foretrekke det. Har du aldri prøvd en lang nattskjorte? Da kan vi anbefale deg å prøve en modell fra Klingel. Noen av våre pyjamaser har brystlommer eller stikklommer i buksen. Det kan være en praktisk detalj for den som ønsker å ha et lommetørkle i lommen om natten. Du finner detaljrik informasjon om våre pyjamaser i nettbutikken. Under hvert produkt finnes en beskrivelse av materiale, lommer, hals osv. I likhet med hele vårt sortiment av klær, kommer også herrenattøyet vårt i et stort spekter av størrelser. Vi tilbyr nattøy til herre fra størrelse 48 til 70, så hos Klingel finnes nattøy for menn i alle fasonger og størrelser. Når vi velger nattøy, har jo også utseende en betydning. Det er alltid hyggelig å ta seg godt ut selv om det er på soverommet hjemme. Hos Klingel finner du både mønstrede og ensfargede pysjer til herre. Vi tilbyr også pyjamaser i 2-pakninger. Dobbeltpakningene med pyjamaser består av to like modeller i to ulike farger. Dermed har du litt variasjonsmuligheter. Topakninger faller jo også ofte litt rimeligere ut enn å kjøpe enkeltvis.

Nattøy til herre i behagelig og lettstelt materiale

Vårt nattøy til herre kommer i behagelig materiale, stort sett 100% bomull. Bomull er et hudvennlig materiale som egner seg godt til å bære innerst mot huden. Bomullen har gode absorberende egenskaper, og kan holde på opptil 20% fuktighet uten å føles fuktig. Dermed vil nattøy i bomull absorbere svette om natten slik at du ikke føler deg klam. Bomullsplagg tåler også godt vask ved høy temperatur og er dermed lette å holde rene. Alle våre plagg er merket med vaskesymboler slik at det er enkelt å velge riktig vasketemperatur og -program. Hvor ofte skal man så vaske nattøyet? Det kommer naturligvis an på hvor mye man svetter. Men generelt sett anbefales det faktisk å vaske nattøyet hver tredje til fjerde dag. Dersom du dusjer eller bader før du tar på nattøyet, trenger du ikke vaske det så ofte. Men det kan uansett være greit å ha en del pysjamaser å bytte på med.

Behagelige pyjamaser fra kvalitetsmerker

I Klingels sortiment finner du nattøy fra flere kjente kvalitetsmerker. Det gjenspeiler seg både når det gjelder plaggenes komfort og utseende. Her er noen utvalgte eksempler: Götting er et tysk merke fra en produsent som produserer alle plagg på egen fabrikk i Tyskland. Götting vektlegger å lage nattøy i bomull av ypperste kvalitet. Det kan man tydelig se på de flotte pyjamasene. Hajo lager herreplagg i god kvalitet og vektlegger forseggjort, tiltalende design. Dette vises også når det gjelder nattøyet fra Hajo. Roger Kent er et av Klingels mest populære merker, og byr på alle typer plagg, også nattøy. Roger Kent vektlegger smarte plagg til riktige priser. Her finnes noe for alle lommebøker.

Nyt frokost i pyjamas en søndags morgen

Hva er vel mer behagelig enn å stå sent opp en søndag morgen etter en god natts søvn? Du trenger ikke skifte til arbeidsantrekk og kan ta livet med ro. Kanskje beholder du pysjamasen på mens du setter deg til rette i sofakroken med en god kopp kaffe og leser en avis, ser på en film eller tar en prat med et familiemedlem. Da kan det være behagelig å putte føttene ned i et par varme, myke tøfler. Kanskje slenger du også på deg en morgenkåpe før du setter deg til frokostbordet. Du finner både tøfler og morgenkåper i stort utvalg på klingel.no. Hos Klingel finner du klær til mannen som sørger for at han er riktig kledd både dag og natt. Vi har også et stort utvalg av sengetøy, både sengesett med dynetrekk og putevar og laken. For behagelig sengetøy er også et viktig bidrag til god nattesøvn.


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel