• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Overdeler(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Overdeler(0)

Shop store overdeler til herre på nett hos Klingel

Hos Klingel finner du et stort sortiment med mote og tilbehør både til henne og ham. Vi tilbyr dessuten mote i et bredt størrelsesspekter, så her er noe for damer og herrer i alle størrelser og fasonger. Er du på utkikk etter mote til store menn, har du kommet til rett sted. Vi har en stor kolleksjon med plus size-mote til ham.

I det omfattende sortimentet vårt finner du naturligvis også et stort utvalg med overdeler i plus size-størrelser. Her finnes overdeler til fritid, jobb og festlige lag. Her finner du fargerike og mønstrede overdeler samt ensfargede overdeler i et utall farger. Du kan velge mellom gensere, t-skjorter, sweatshirts og poloskjorter i mange farger, mønstre og størrelser. Valget er ditt. For vi ønsker å tilby et stort og variert utvalg av moteriktige plagg til menn i alle fasonger. De fleste av våre plagg til herre kommer derfor i et bredt utvalg størrelser.

Du skal ikke måtte behøve å velge mellom komfort og stil. Vi har mote for deg som sørger for at du blir både fin og komfortabel uavhengig av hvilken størrelse du er. Våre overdeler i plus size er designet med et snitt som er både flatterende og behagelig for store menn.

Overdeler til fritidsbruk i store størrelser

Vi har mange fine overdeler til ham i sporty look, som passer perfekt til fritidsantrekket. Overdelene til fritidsbruk finnes naturligvis også i plus size. Her kan du velge mellom T-skjorter, poloskjorter, sweatshirts, hettegensere og fleecegensere for å nevne noe. Og alle typer plagg finnes i et stort antall størrelser.

Vi har mange fine, store t-skjorter til ham. Så om du er en litt kraftig mann, så har du mye fint å velge mellom hos Klingel. T-skjorten er et must i ethvert klesskap og det ultimate fritidsplagget. Den passer like godt til jeans og chinos som til shorts eller joggebukse. Så ta en titt i nettbutikken vår, og velg ut din nye favoritt-T-skjorte. Her finner du T-skjorter for alle menn, store som små.

T-skjorten er blitt et helårsplagg, men den er naturligvis en stor favoritt i sommerhalvåret. Mange liker også å ha en T-skjorte under skjorten eller genseren i vinterhalvåret. Er du imidlertid på utkikk etter en overdel med lange ermer, kan du for eksempel gå for en sweatshirt, hettegenser eller bestefarstrøye. Se vårt brede utvalg av alle varianter av overdeler for menn i store størrelser på klingel.no.

Poloskjorter i store størrelser sørger for en fin casual stil

Poloskjorte, pikéskjorte eller tennisskjorte – kjært barn har mange navn. Poloskjorte til herre er et populært plagg, som kan passe både til fritid og jobb. Poloskjorten er et litt mer kledd plagg enn T-skjorten. Derfor kan en poloskjorte matchet med en pen bukse fint brukes på kontoret, på en uformell sommerfest eller på et restaurantbesøk. Tar du med en poloskjorte i feriekofferten, har du alltid muligheten til å kle deg litt opp for kvelden, og du slipper et plagg som må strykes. Poloskjorten passer dessuten godt til fritidsantrekket og gjør seg både til bermudashorts og jeans. Vi har naturligvis et stort utvalg av poloskjorter i plus size. Poloskjorten sitter løst og ledig samtidig som den sørger for en fin stil. Noen modeller har også sidesplitter, som gir ekstra god bevegelsesfrihet. Vi har også poloskjorter i spesialsnitt, som har ekstra vidde over magen, for deg som har behov for det.

Når du skal sette sammen en garderobe, er det viktig å ha en base som kan matches og passer til det meste. En poloskjorte i nøytrale eller klassiske farger er et typisk basisplagg. Men det betyr ikke at du må begrense deg til ensfargede eller nøytrale poloskjorter selv om du er en stor mann. Vi har også poloskjorter i friske farger og spennende mønstre. Så her kan du slå deg litt løs om du ønsker. Hva med en poloskjorte med blomstermønster? Den passer perfekt på grillfesten eller en sommerkveld ved sjøen. Ta en titt på sesongens utvalg av poloskjorter med spreke mønstre og vær litt vågal.

Match overdelen med passende plagg

Har du funnet en overdel i plus size som du liker? Så bra. Men hvorfor stoppe der. Vi har jo selvfølgelig en komplett kleskolleksjon til herre i store størrelser. Match overdelen med jeans, chinos, shorts eller joggebukse. Du finner alt sammen i en størrelse som passer din kropp og fasong hos Klingel. Ofte har utvalget av klær for store menn vært litt begrenset. Det har vi i Klingel gjort noe med. For vi tilbyr en komplett kolleksjon for store menn. Så shop ditt nye, moteriktige antrekk hos Klingel.

Det er en myte at store menn bør velge diskré og mørke farger for ikke å virke for store. Denne myten vi vil avkrefte her og nå. Match gjerne en ensfarget bukse med en mønstret overdel. Eller motsatt; match en ensfarget overdel med en mønstret eller fargerik bukse. Slå deg litt løs og velg det du liker uavhengig av størrelsen din.

Velg overdel i riktig størrelse

Synes du det er vanskelig å handle klær på nett? Tar du ofte litt i når du skal velge størrelse, og så ender du kanskje opp med et plagg som blir uformelig og posete? Det kan du unngå ved å ta en titt i størrelsesguiden vår for menn. Her kan du finne en størrelse som passer nettopp deg og din kropp.

For selv om man er stor, er det ikke flatterende med for store klær. Nei, du bør velge plagg som sitter riktig for å ta deg best ut. Velg plagg som er passe store og får frem figuren din på en flatterende måte. Da tar du deg best mulig ut. For store plagg kan bare få deg til å virke større enn det du er. For trange klær er heller ikke kledelig og i tillegg veldig ubehagelig. En trang T-skjorte eller poloskjorte vil føles klam mot huden på en varm sommerdag. Materialet i overdelen har også stor betydning for hvordan den føles på. Vi har et stort utvalg av overdeler til herre i store størrelser som er av 100 % bomull. Bomull er et behagelig og hudvennlig materiale som puster. Dermed føles bomullsplagg ekstra behagelige i sommervarmen.

Vil du se hva vi har tilgjengelig i din størrelse? Da kan du bruke søkeverktøyet øverst på siden og velge: Filtrer etter: størrelse. Da får du opp bare det vi kan tilby i din størrelse. Det gjør valget ditt litt enklere.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel