• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Overdeler

Kategorier

Overdeler til menn

Hos Klingel finner du et bredt utvalg av overdeler til menn. Vår kategori herreoverdeler omfatter alt fra tennistrøyer, t-skjorter og pikéskjorter til langermede overdeler. Dette er gjerne basisplagg som egner seg godt til hverdagsbruk og fritid. Men mange av disse plaggene kan fint også brukes i jobbsammenheng eller når man skal være litt penere kledd. På klingel.no kan du selvsagt handle mer enn bare overdeler. Vi har alt du trenger av herreklær – til alle aldre og også i store størrelser. Vi dekker hele størrelsesspekteret. Alle menn skal kunne finne klær som passer i vår nettbutikken. Sjekk ut vårt brede utvalg av flotte herreplagg. Her er noe for enhver smak, stil, anledning og lommebok!

Kjøp ny herreoverdel på nettet

Er du på utkikk etter en ny herreoverdel, så ta en titt på vårt sortiment på klingel.no. Her finner du garantert noe som faller i smak, dekker dine behov og stiller dine krav når det kommer til komfort, passform og kvalitet. Og husk at det er enkelt, trygt og smidig å handle på nettet. Nettbutikken har åpnet døgnet rundt, og du kan dermed handle akkurat når det måtte passe for deg.

Flotte overdeler til mannen

I Klingels nettbutikk finner du mange flotte overdeler til mannen. Utvalget omfatter alt fra klassiske og tidløse plagg til ledige og mer sporty gensere og t-skjorter. Klærne har ulike snitt, forskjellige detaljer og kommer i et hav av farger: alt fra dempede farger som grått, blått og sort til friske, sommerlige farger som gult, rødt, mint, oransje og korall. Du får dem i ensfarget eller flerfarget utgave, både med og uten mønster og trykk. Når det gjelder mønster, er striper en fast gjenganger. Stripene kan være både tykke og tynne, dekke hele overdelen eller bare deler av den og være alt fra diskré og gå ton-i-ton med selve grunnfargen eller stå i sterk kontrast til den. Den som vil ha noe annet enn ”bare” striper, bør se på våre stilige overdeler med grafisk mønster eller blomstermønster. Blomstermønster er kanskje ikke noe for enhver, men vi kan i alle fall love at du vil synes i mengden med en stilig blomstermønstret t-skjorte eller en fin piké med blomster rundt hele! Vil du vekke litt oppsikt, men uten blomster, så gå for en t-skjorte med et stort, iøynefallende trykk foran. En tøff t-skjorte med trykk eller tekst er perfekt når du vil kle deg sporty – enten du skal trene, ut med gutta eller gå tur med kona. Ønsker du derimot en overdel som går til alt, er en hvit, klassisk t-skjorte tingen! Den hvite t-skjorten er et must i enhver herregarderobe og kan brukes sommer som vinter, alene eller under en genser eller jakke når det er kjølig.

Herreoverdel: den klassiske poloskjorten

Dette plagget slår aldri feil og er noe alle menn burde ha i klesskapet sitt! Med en stilren poloskjorte er du velkledd før du vet ordet av det. Den passer til alt fra penbukse og chinos til bermudashorts og jeans, og den er et godt valg uansett anledning. En ensfarget klassisk poloskjorte vil alltid være et trygt valg for mannen som foretrekker en tidløs stil. De fleste poloskjortene hos Klingel er i 100% bomull eller en bomullsblanding. Dette er lettstelte, behagelige plagg som er elsket av menn i alle aldre – året rundt! Den klassiske poloskjorten kommer med krage, knappestolpe og korte ermer, men du finner selvsagt også andre varianter av dette anvendelige plagget på klingel.no som for eksempel langermet poloskjorte. Noen av disse herreoverdelene har brystlomme, et diskré emblem eller en fin logo. Andre igjen kommer med glidelås istedenfor knapper i knappestolpen. Ensfarget, stripete eller mønstret? Valget er ditt, vi har det du måtte ønske!

Langermet overdel til ham

Skal det være en flott herreoverdel med lange ermer? Det handler du hos Klingel! En langermet overdel er et svært anvendelig plagg som kan brukes hele året. Det lønner seg derfor å velge kvalitet fremfor kvantitet når du skal handle. Sats på kvalitetsplagg som holder lenger enn kun én sesong. I nettbutikken vår kan du kjøpe herreklær av god kvalitet til fornuftige priser. Våre overdeler til ham overbeviser ikke bare når det kommer til komfort, prisnivå og holdbarhet, de er nemlig også fine og et utmerket valg for den stilbevisste mannen. Hos oss kan du shoppe herremote i sporty, casual, klassisk eller elegant stil.

T-skjorten – den uunnværlige overdelen til mannen

Er det en overdel som virkelig er helt uunnværlig i enhver manns klesskap, så er det vel t-skjorten. På klingel.no kan du kjøpe t-skjorte til menn når du måtte ønske det. Nettbutikken holder alltid åpent. Her finner du t-skjorter med rund hals eller V-hals, med eller uten knapper. Du får enkle T-skjorter i basisfarger som hvitt, sort, blått og grått, men også i litt mer ”vågale” farger som gult, grønt, kongeblått og rødt. Hva du skal velge er helt opp til deg, men det er så klart en fordel å ha noen plagg i garderoben som virkelig går til alt. Et par basic-t-skjorter i hvitt er derfor alltid smart å ha på lur. T-skjortene i knallfarger gjør seg i sommerhalvåret, så sørg også for å ha noen spreke farger som liver opp tilværelsen din i tillegg til standardfargene.

Herreoverdeler i store størrelser

Klingel ønsker å tilby klær til alle. Alle menn skal kunne handle fine herreklær hos oss – uansett hvilken størrelse og fasong de har. Vi fører et bredt utvalg av store klær til menn. Hos oss kan du handle herreklær på nett fra størrelse 46 og helt opp til størrelse 80/82 og 84/86. Er du en av dem som trenger en litt større størrelse, bør du sjekke utvalget vårt av stor mote for menn, og ta en titt på våre merker som har spesialisert seg på herremote i store størrelser: Men Plus og Babista. Herreoverdelene fra disse merkene kommer med et snitt som er tilpasset en større kropp. Plaggene har en utmerket passform og er behagelige på. Og hvis du tror at dette er kjedelige plagg, må du tro om igjen. Dette er nemlig trendy, moteriktige og stilige klær for menn som er opptatt av stil!

waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel