• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Herresko

Kategorier

Sko til herre

Er det på tide med et par nye sko til mannen i huset? Da har du kommet til rett sted, hos Klingel kan du nemlig kjøpe sko til herre i mange forskjellige varianter. Enten du er på utkikk etter sko til hverdagsbruk eller fritiden, pensko eller sko til spesielle anledninger finner du det du trenger i vår nettbutikk. Noen av skoene kommer også som unisex-modeller, det vil si at både du og partneren din kan gå med akkurat samme skomodell. Det dreier seg her først og fremst om komfortable fritidssko. Så hvis du gjerne vil gå med det samme som din bedre halvdel, er det bare å holde utkikk etter slike sko blant våre mange modeller.

Kjøp herresko online

Mange menn synes det er et ork å gå ut og handle sko. Det tar tid å prøve forskjellige par, noe som gjerne må til før man finner det rette paret som sitter som det skal og i tillegg ser bra ut. I tillegg kan butikkene gjerne være fylt til trengsel og det kan være vanskelig å finne en ledig ansatt, spesielt på lørdager når ”alle” skal ut for å shoppe sko. Er du en av dem som ikke liker å valfarte butikker på jakt etter nye sko, så kjøp herresko online. I nettbutikken vår kan du handle i ro og mak, akkurat når det passer deg. Du slipper masete butikker, og kommer rett til kassen når du er klar til å bestille. Alt kan gjøres med få klikk og rett fra godstolen i din egen stue! Sjekk ut nettbutikken til Klingel og se det store utvalget av sko til herre. Velg ditt favorittpar, finn riktig farge og rett størrelse, legg skoene i handlekurven og send din bestilling. Enklere blir det ikke! Resten tar vi oss av. De bestilte varene kommer så fort som mulig, og når du har hentet dem fra utleveringsstedet ditt, kan du prøve skoene i ro og mak hjemme. Ta dem på og gå gjerne litt med dem over stuegulvet for å se om de sitter som de skal.

Hvis du ikke er helt fornøyd med kjøpet, så kan du glede deg over at Klingel har 14 dagers full returrett på alle varer – uansett grunn! Du kan enkelt sende skoene tilbake og bytte til en annen farge, størrelse eller modell.

Stort utvalg av sko til herre

De fleste av oss har flere par sko som dekker ulike behov, og selv en mann som kanskje ikke er så opptatt av hva han går med, har gjerne en velutstyrt skogarderobe som omfatter alt fra tøfler til pensko. Hos Klingel har vi et stort utvalg av sko til herre med alt fra innesko, joggesko, sneakers og tursko til klassiske pensko, både med og uten snøring, og vintersko. Et par sandaler kan være greit å ha når solen steker om sommeren, og om vinteren trenger man her til lands minst ett par gode vintersko som holder føttene varme og tørre uansett føre. Du finner både praktiske og moteriktige herresko hos oss. Vi har noe enten du foretrekker en sporty, klassisk, casual ledig, trendy eller en formell stil.

Materialer og komfort

Vi hos Klingel legger stor vekt på gode materialer og komfort. Herreskoene du får kjøpt hos oss, er solide og slitesterke – mange av kvalitetsskinn som tåler det meste. Besøk Klingels nettbutikk i dag og finn et flott par herresko som svarer til dine forventninger både når det gjelder kvalitet, utførelse og komfort. Du vil ikke bli skuffet!

Herresko som dekker spesielle behov

Føtter kommer i alle varianter, noen mennesker har en bred fot, mens andre igjen har en smal fot. Hos Klingel kan du kjøpe herresko som dekker spesielle behov, her er sko til alle, uansett hva slags føtter du har. Selv personer med såkalte problemføtter vil finne det de trenger i vår onlineshop. Vi kan tilby sko fra bredde F til spesialbredde M. Bredde F er vår smaleste variant, mens sko i bredde M har bredest lest. Mange av våre skomodeller har en uttagbar innersåle. Dette er veldig praktisk for den som må bruke spesielle innleggssåler. Da er det bare å fjerne innersålen som er i skoen fra før og legge inn sin egen. Tykkelsen på sålen er som regel angitt i artikkelbeskrivelsen av skoen. Men det er ikke bare sålene som dekker spesielle behov. For deg som har problemer med å bøye deg ned for å knyte skolisser eller sliter med å se godt, kan det være praktisk med borrelåslukning. Herreskoene med borrelås kan være minst like fine som sko med snøring eller mokasiner til herre, det er nemlig ikke bare trenings- og fritidssko som kommer med denne praktiske lukningen. Du kan også kjøpe sko med glidelåslukning. Denne typen lukning finner du på alt fra sneakers og tøfler til pensko og vinterstøvler. Glidelåsen befinner seg gjerne på siden av skoen, enten på inn- eller utsiden, eller i hælområdet. Hos oss kan du til og med kjøpe cowboystøvler til herre med glidelåslukning, da er det ingen sak å få på seg skotøyet!

Tilbehør til sko

I vår nettbutikk finner du selvsagt også et stort utvalg av tilbehør til sko. Vi har alt fra skopleie som skokrem, skobalsam og impregnering til praktiske skoposer og såler av ymse slag. Om vinteren kan det være smart å putte et ekstra par såler i skotøyet. Hva med et par gode ullsåler som attpåtil puster? De holder føttene både varme og tørre vinteren gjennom. Vi fører også ortopediske innleggssåler, som kommer med et mykt skum som tilpasser seg fotens form og sørger for støtte og avlastning. Disse sålene klippes til ønsket størrelse og passer fra str. 36 til 46. For deg som sliter med leddsmerter kan vi anbefale innleggssåler med en slags gelé som avlaster foten, kneleddet og hofteleddet. Vel verdt å prøve for den som sliter med den slags problemer. Vi har også såler med luftpolster eller luftputer som skal gjøre gangen mer behagelig.

Tursko til herre – ut på tur, aldri sur

Er du kanskje en av dem som trives best i skog og mark? Eller liker du å gå i fjellet? Da bør du sjekke vårt utvalg av tursko til herre. Her finner du en mengde sko beregnet på fritidsbruk og det fra anerkjente produsenter som virkelig leverer sko av ypperste kvalitet. Mange av turskoene våre har en membran av Gore-Tex, noe mange turgåere gjerne legger vekt på når de skal skaffe seg nye sko til turbruk.


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel