• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Smykker & Klokker

Kategorier

Se et stort utvalg av smykker og klokker til herre på klingel.no

Smykker er ikke bare forbeholdt damene. For også mannen kan få stråle litt ekstra med passende tilbehør som smykker og klokker. Herreklokke er et tilbehør de fleste menn bærer, men utover det har mannens tilgang til smykkeskrinet vært litt begrenset. Menn har i mange år måttet nøye seg med gifteringer, klokker, slipsnåler og mansjettknapper. Andre typer smykker har til en viss grad vært forbeholdt damene. Men det er ikke noe nytt fenomen at menn bærer smykker. I oldtidens Egypt var det for eksempel vanlig at menn bar smykker som kjeder og armbånd. Men i den senere tid har smykker i alle varianter blitt mer aktuelt også for ham, og ikke overraskende går yngre menn i bresjen for denne trenden. Vi har mange smykker for mannen og her er noe for enhver smak. Hos Klingel finnes et stort utvalg av smykker til ham. Her finnes ringer, armbånd og kjeder til menn. I tillegg har vi naturligvis også et stort utvalg av klokker til ham. Så her er det bare å slå seg løs. Synes du det er litt uvant med smykker for menn? Da kan vi anbefale å start litt forsiktig med et tøft skinnarmbånd eller en flott ring. Smykker behøver ikke være feminine. Hos Klingel finner du et stort utvalg av tøffe, maskuline herresmykker. Har du flere flotte smykker og klokker, kan det være lurt å sørge for trygg og sikker oppbevaring når de ikke er i bruk. Da kan vi anbefale et av våre flotte smykkeskrin.

Gi et smykke som gave til mannen

Herresmykker kan være flotte gaveidéer. Det er gaver som varer og skaper minner. Skal du finne en gave til en jubilant i familien, til en du har kjær eller en sønn som har fullført en utdannelse? Da kan et flott smykke til herre være en god idé. En gullklokke er en klassisk jubileumsgave til herre, men en flott ring eller et stilig armbånd kan være fine alternativer. Et smykke til mannen er kanskje noe ikke alle har fra før og en gave som blir lagt merke til.

Se vårt utvalg av kjeder og anheng til ham

Hos Klingel finnes både gullkjede til herre og sølvkjede til herre. Våre halskjeder til herre leveres alle uten anheng. Flere av herrekjedene er litt mer robuste enn de typiske damekjedene. I tillegg har vi også anheng til herre, som kan kombineres med kjedene. Anhengene har stort sett symboler som kors eller stjernetegn. Et anheng med symbol er en fin måte å symbolisere til omverden hvilken tro man har eller hvilket stjernetegn man tilhører. Skal du kjøpe en gave til mannen, sønnen eller vennen din kan kanskje et kjede og et anheng være en god idé.

Finn armbånd til menn på Klingel.no

Vi har mange fine armbånd til herre i nettbutikken vår. Her kan du velge mellom gullarmbånd, sølvarmbånd, skinnarmbånd eller kanskje et tøft armbånd i stål. Et armbånd er et fint supplement til den klassiske klokken og pynter flott opp på håndleddet. Synes du et gullarmbånd blir for vågalt, er et tøft skinnarmbånd et maskulint tilbehør som passer for alle. Skinnarmbåndet er et moteriktig smykke til ham, som passer godt til hverdagsantrekket og viser en moteriktig sans.

Se ringer til menn hos Klingel

For mange menn er gifteringen den eneste ringen de noensinne bærer. Men vi vil slå et slag for ringer til menn. En gullring til herre er elegant og passer godt til en maskulin stil. Herreringer skiller seg fra dameringer med en kraftigere utførelse og de er mer markante. Dermed passer de også bedre på mannens hånd. Vi har ring til herre i sølv og ring til herre i gull, enten du foretrekker gult eller hvitt gull. Ønsker du en ring i moderne design kan du velge en ring i titan. Herreringene kommer med ulike typer stener og innlegg. Ringer med svart dekor er populære, for eksempel svart onyks eller agat. Vi har også ringer med blå dekor, som lapis lazuli eller kyanitt. Når du skal bestille en herrering i nettbutikken vår, pass på å velge riktig størrelse. Da er det viktig å tenke på hvilken finger ringen skal bæres på, og her finnes ingen regler. Men dersom ringen er til en gift mann, så er vanligvis ringfingeren på venstre hånd forbeholdt gifteringen. For å ta riktig mål se vår størrelsesguide for smykker (lenke: https://www.klingel.no/a/smykker-storrelsesguide/)

Flotte herreklokker i stort utvalg

Et tilbehør som de fleste menn pynter seg med, er klokker. Vi har mange flotte herreklokker i nettbutikken vår. En klokke på hånden er naturligvis veldig praktisk. Den viser tiden og kan ha tilleggsfunksjoner som kalender, datovisning, alarm og GPS. Klokkene kan deles inn i følgende modeller:
 • Automatiske klokker Automatiske klokker som baserer seg på en persons naturlige bevegelser. Klokkemekanismen har en oscillerende vekt, som trekkes opp når den som bærer klokken beveger på hånden.
 • Kvartsur Klokker med kvartsverk bruker en kvartskrystall som regulerer tiden. Kvartsklokker er ofte veldig nøyaktige.
 • Kronograf En klokke som også fungerer som stoppeklokke. Den har to uavhengige tidssystemer.
 • Radiokontrollerte klokker Tar inn signaler fra flere steder i verden, og i Europa fra Frankfurt. De viser nøyaktig tid da de hente signaler hver natt.
 • Finn klokker til herre med fine detaljer på klingel.no

  I tillegg til de ulike urverkene så utmerker våre klokker seg med fine detaljer. Du kan velge mellom ulike klokkeremmer som skinnremmer, stållenker og lenker i tekstil. Vi har også lenker med keramikkinnlegg.

  Klokker til herre med praktiske funksjoner

  Klokker til menn skal jo først og fremst vise tiden. Men mange klokker har andre praktiske tilleggsfunksjoner. Vi har klokker som viser dato, dag, måned og år. Vi har også klokker med verdenstidsfunksjon og stoppeklokke. Vi har klokker med GPS (Global Positioning System). Denne funksjonen gjør det mulig å finne ut hvor man befinner seg – praktisk når man er på tur i skogen for eksempel. Noen av våre klokker er vannbeskyttet. Det betyr at de tåler en del vann. Klokker som har betegnelsen 10 atm tåler derimot mer vann, og er også egnet for svømming.

  waiting...

  SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  FØLG OSS PÅ
  VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
  SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel