• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Strikkegensere(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Strikkegensere(0)

Strikkegenser til herre i ull eller bomull

Når den kalde årstiden kommer, er kanskje ingenting mer behagelig enn å ta på seg sin favoritt strikkegenser. Den varmer godt, og er og blir en klassisk garderobefavoritt. Strikkegenser til herre og strikkejakke passer alle former og fasonger og er gode og behagelige å ha på kroppen. Vi fører store størrelser her hos KLiNGEL, så du trenger ikke å bekymre deg for at yndlingsplagget ikke vil passe deg. Vi har strikkejakke og strikkegenser til herre i prisklasser som passer for enhver lommebok.

I vår nettbutikk finner du strikket genser og strikket jakke til menn med både striper, ruter, hette, v-hals, rund hals, glidelås og knapper. På høsten er jordfarger og duse farger populære mens på vinteren er det stort sett de mørkeste fargene som regjerer. Når våren kommer vil man kle seg i farger, noe som også går igjen i sommersesongen der spreke farger ofte viser seg i trendbildet. Klassikere som aldri går av moten er grå og svart, hvit og marinefarget strikkegenser. Strikket genser og strikket jakke kommer i ulike tykkelser og passer til alle årstider så vel sommer som vinter. Sommermånedene kan ha kjølige kvelder der en strikkejakke er alt som skal til for å føle seg vel. I de kalde månedene er strikkegenser et must for å unngå å fryse, men de passer også like bra om høsten og våren. Det er generelt ikke så varmt i Norge om våren/sommeren og har en på seg en t skjorte under en strikkegenser er man sikker på at man ikke trenger å fryse eller bli for varm. Om det blir varmt kan man bare ta av seg et lag. Skal en kle seg litt pent kan en ha en klassisk strikkegenser til herre med en hvit skjorte under, for strikkegenser med v-hals er som skapt for skjorter. Sammen med chinos, mørke jeans eller dressbukse er dette et klassisk antrekk som vil passe til både jobb og finere anledninger der en ikke trenger å ta på seg dressen. En strikkejakke er fin å ha over en tynn bomullsgenser om en vil sørge for at en slipper å fryse utover dagen. De er flotte som plagg i seg selv, men kan også brukes som tilbehør til en tynn genser eller t-shirt med glidelåsen litt åpen.

Strikket jakke eller strikket genser i ull er perfekt for vinterens kulde. Etter at Mariusgenseren og Selbumønsteret returnerte på markedet for noen år siden, har ull og strikk kommet tilbake for fullt. Plaggene holder deg varme samtidig som de transporterer fuktigheten bort fra huden, så du ikke kjenner deg klam om du blir varm. Ullens egenskaper er godt kjent blant nordmenn og vi bruker ullklær som aldri før, enten som superundertøy eller i form av strikket genser og tilbehør. Ullens varmende egenskaper er behagelig og plagget holder seg fint og trenger ikke vaskes så ofte. Ved vask av ull er det viktig å bruke ullprogram på vaskemaskinen og bruke vaskemiddel som er spesielt beregnet for ullplagg, da dette bevarer fasongen og forhindrer nupper. Men det er ikke nødvendig å vaske ullplagg like ofte som andre plagg. I stedet for å vaske dem ofte kan du i blant henge dem ut så de får luftet seg.

En strikket genser eller strikket jakke er basisplagg som alltid vil bli brukt av alle, fra små barn til eldre mennesker. Enkelte designelementer som knapper øverst på en strikkegenser går igjen selv hos barn. Dette er klassiske detaljer som passer like godt til en søt liten gutt som til en kjekk eldre herremann. Strikkegenser for herre er et bruksplagg som kompletterer jeans og chinos veldig godt. Genserene kan være langermede og tynne, i college kvalitet med hette på, i form av cardigans, ullgensere, og strikkegensere. Pologensere er tilbake på markedet nå, i og med at 90 tallets trender har kommet tilbake for fullt. Det kan være den tynne pologenseren du ofte brukte under genserene dine på 90 tallet, eller en variant i tykk strikkekvalitet i ull, eller andre materialer. Detaljer som også vil variere uttrykket på din strikkegenser er print, tekst, logoer, v-hals, rund hals eller med glidelås i halsen. I vår nettbutikk finner du mange varianter av strikket genser og strikket jakke i farger som svart, blå, rød, grå, gul, brun. Pass på å bestille hjem din favoritt strikkegenser til herre i dag!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel