• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Strikkejakker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Strikkejakker(0)

Strikkejakke til herre

Fryser du mye på vinteren? Det er viktig å kle seg riktig når det er kuldegrader ute. En god og varm strikkejakke er et absolutt must i vintergarderoben til alle menn. Det er en del plagg som bør være i alle menns klesskap, og en strikket jakke er et av dem. I tillegg kommer ensfargede t-skjorter, jeans, et par chinos og gjerne en enkel bomullsgenser eller to, som passer fint under strikkejakken.

Kjøp strikkejakken på nett: Klingel tilbyr mote for menn

Du visste kanskje ikke at Klingel selger herreklær? Mange tror at vi bare selger dameklær, men vi har også mange fine moteklær for menn i nettbutikken vår. Den klassiske strikkejakken er selvsagt en del av dette sortimentet. Dette er et praktisk og anvendelig plagg som kan brukes til mange anledninger. En av de mange fordelene med en strikkejakke for herre er at den passer til mange ulike plagg, og kan for eksempel brukes over en t-skjorte eller en tynn bomullsgenser eller ullgenser. Spesielt på kalde dager er det fint å ha en strikkejakke man kan ta på seg. Plagget du bruker under jakken kan variere ut fra hvor du skal og hvor kaldt det er. Er du på bytur med kompiser, holder det som regel med en enkel t-skjorte under innejakken, da det fort blir varmt etter et par timer på puben. Skal du derimot gå en tur ute, anbefaler vi en ullgenser eller bomullsgenser under.

En strikkejakke for menn er som nevnt en viktig bestanddel i herreklesskapet, og Klingel har et stort og variert utvalg av denne fine jakken i nettbutikken, blant annet:

 • finstrikket jakke til herre med hette og lommer
 • grovstrikket jakke med ull
 • strikkejakke herre med striper
 • klassisk strikkejakke med mønster
 • ensfarget cardigan til herre
 • strikkejakker i store størrelser

Strikkejakke til menn i store størrelser

Klingel er en av de fremste nettbutikkene på herreklær i store størrelser. Vi synes det er viktig at alle menn skal ha mulighet til å bruke fine moteklær – uansett hvilken størrelse man bruker. Vi nordmenn er gjerne litt høyere enn andre nasjoner, og dette gir seg også utslag i moteverdenen. Flere motedesignere glemmer å tenke på dette når de skaper sine herreklær, og dermed har utvalget for menn med store størrelser tradisjonelt vært ganske skralt. Men ikke nå lenger.

Eksperten på herreklær i store størrelser – det er Klingel det! Vi har et bra utvalg av store klær til menn, med god variasjon. Tidligere kunne man for eksempel bare velge én strikkejakke i forskjellige farger for menn med store størrelser. I dag ser ting helt annerledes ut, og variasjonen i strikkejakkene er stor – også i store størrelser. Besøk nettbutikken vår og se selv, vi er ganske sikre på at du vil finne opptil flere fine strikkejakker for menn.

Allsidig og praktisk – bruk strikkejakken til mye forskjellig

En strikkejakke er en innejakke som er strikket – enten finstrikket eller grovstrikket. På norsk er det vanlig å skille mellom cardigan og strikkejakke når det gjelder dameklær, der strikkejakken er grovere og mer lik en tradisjonell ullgenser enn cardiganen. Innen herremoten snakker vi som regel bare om strikkejakker, men også en sjelden gang om cardigans. Betydningen er egentlig lik for herreplagget.

En jakke, eller herrejakke til innebruk, er et klesplagg med åpning foran over magen og brystet. Dette plagget har som regel glidelås eller knapper. Selve ordet jakke kommer fra det gammelnorske «jakka», igjen inspirert av «jacke» (tysk) og «jaque» (fransk) som betød «kort mannstrøye». Det er litt uklart hvor opprinnelsen til ordet kom fra, men språkhistorikere antar at ordet oppstod i en eller annen form i arabisk, og ble spredd til de europeiske språkene via latin (italiensk og spansk).

Det er ganske vanlig at ord på klesplagg har oppstått med en ganske annen betydning enn hva som gjelder for dagens plagg. Man antar at ordet jakke, slik vi kjenner det i dag, fikk sin betydning rundt 1850-tallet. På denne tiden begynte i alle fall danskene å bruke ordet for denne typen herreplagg. Så hvilken betydning har det for vårt fokus på strikkejakken?

Strikkejakke for menn – en fin innejakke til alle anledninger

Det finnes utrolig mange forskjellige jakketyper, og strikkejakken er en av dem. Dette er en form for innejakke som er strikket, og har mange bruksområder. På kalde dager er det fint å ikle seg en varm strikkejakke for herre med ull. Mange av Klingels strikkejakker for menn er romslige og er ment å bruke over en t-skjorte eller fin bomullsgenser. Flere av modellene har moteriktige detaljer, som for eksempel striper eller annet mønster. I sortimentet har vi både klassiske, ensfargede strikkejakker og strikkejakker for menn med forskjellige farger og mønstre. Vi ønsker å tilby et bredt spekter innen herremoten, slik at alle skal finne noe som passer til ens egen stil.

For mange menn er det også viktig å finne plagg som kan kombineres med flere forskjellig type herreplagg. Blant Klingels strikkejakker finner man for eksempel flere modeller som kan brukes både som hverdagsplagg og til litt finere anledninger. Alt avhenger av resten av antrekket, og hvordan man velger å kombinere strikkejakken med andre herreklær. Til hverdags er det for eksempel fint å ha en enkel t-skjorte under jakken. Antrekket blir nøytralt, og man slapper av i en avslappet stil. I jobbsammenheng eller lignende kan samme strikkejakke brukes, for eksempel over en skjorte i stedet for en blazer. Det er egentlig du som setter dine egne begrensninger, for dette er nemlig et herreplagg som kan brukes til mye forskjellig.

Hvilke nettbutikker selger strikkejakke for menn?

Det er mange nettbutikker som selger moteklær for menn, og de fleste har også strikkejakker for herre. Klingel er én av disse. I vår nettbutikk finner du noe som er ganske unikt – vi har nemlig et utrolig stort utvalg av herreklær som passer til alle og enhver. Her finner du både basisplagg og jobbklær til menn, dresser og skjorter og slips – alt man(n) trenger til en fullt utstyrt herregarderobe. Mange av våre herreklær – og deriblant strikkejakker – leveres også i store størrelser. For oss i Klingel er det viktig at alle menn skal finne klær som passer til sin form og fasong, uansett størrelse. Det er egentlig ikke så mye å lure på, kjøp ny strikkejakke på nett i dag – på klingel.no selvsagt.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel