• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Sweatshirts(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Sweatshirts(0)

Sweatshirt til herre på nett

Ordet sweatshirt har vi tatt direkte i fra engelsk. Det betyr egentlig en genser man svetter i. Det var i utgangspunktet en genser eller overdel som ble benyttet når man trente eller svettet. Genseren ble helst brukt under oppvarming, eller etter selve treningsøkten for å holde varmen. Men i dag er ikke dette plagget bare beregnet for trening. Vi forbinder det vel mest med fritidsmote. Det er et populært plagg som finnes i nesten alle klesskap, både når det gjelder kvinner og menn. Noen bruker også navnet collegegenser. Collegegenseren var opprinnelig en skolegenser brukt på amerikanske college, derav navnet. Men denne overdelen er ikke lenger forbeholdt skolelever.

Den karakteristiske sweatshirt eller collegegenser har ofte en myk flosset eller børstet innside. Men ikke alle varianter har en slik innside. Den har ofte ribbestrikket kant i erme- og nederkant, men det finnes også varianter som har rett erme- og nederkant. Sweatshirten er en klassiker, og går ikke av moten med det første. Den kommer i nye varianter og farger. Men den forandrer seg ikke mye, og den klassiske fasongen har holdt seg gjennom flere tiår. Menn i alle aldrer sverger til dette behagelige plagget. Kjøper du en ny sweatshirt på nett, vil du garantert få mye glede av den.

Kjøp sweatshirt til herre

En sweatshirt for herre er det perfekte fritidsplagg. Den føles behagelig, er ledig i fasongen og kan varme på kjølig sommerdag. Den er figurvennlig og passer for alle figurer. Det er et lettstelt plagg som er lett å ta med seg på dagsutflukt eller ferie. Du kan slenge den i kofferten, og ta den opp igjen uten at den ser krøllete ut. Den er også fin å slenge over skuldrene for en sporty look. Den kan også fint brukes utenpå en skjorte eller T-skjorte, og gir en moteriktig casual look.

Sweatshirt herre i god merkekvalitet

Vi har sweatshirts fra flere kvalitetsmerker i vår nettbutikk. Vårt populære merke Roger Kent byr på mote for ham i god kvalitet og til gode priser. Merket Babista står for behagelig herremote av høy kvalitet for den selvbevisste mannen, med fine detaljer og til fornuftige priser. Merket Men Plus tilbyr mote for ham, også i store størrelser med moteriktige snitt.

Et våre ferskeste merker er Boston Park. Boston Park byr på trendy mote i en litt mer ungdommelig stil. Merket byr på litt mer mønster og farger, men passer fortsatt for en avslappet stil.

Under hver artikkel finner du en beskrivelse av plagget. Her finnes også en materialbeskrivelse. Mange av våre sweatshirts er i 100% bomull, og en god del plagg er også i en blanding av bomull og polyester. Bomull er et veldig behagelig materiale som er hudvennlig. Er plagget en kombinasjon av bomull og polyester for du fordelene fra begge materialer. Bomullen er behagelig og hudvennlig med pustende egenskaper. Polyester gir plagget styrke og holdbarhet.

Velg en stil som passer for deg

Online hos Klingel finner du Sweatshirt i forskjellig stil fra den stilrene, ensfargede varianten, til ulike modeller med knappestolpe eller glidelås , og den ungdommelig varianten med hette, den såkalte hoodie-modellen. Noen modeller har også lommer, enten brystlomme eller stikklommer foran.

Du kan også velge mellom mange modeller med fine trykk eller varianter med fine broderi. Noen gensere har kontrastfarger på krage, knappestolpe, erme eller nederkant.

En sweatshirt med en raffinert knappestolpe og brystlomme virker mer velkledd. Den kan fint også være en del av jobbantrekket. Den passer også om du skal ut å spise med gode venner, eller skal pynte deg litt til middag på høyfjellshotellet eller på ferieturen til syden. En tøff hettegenser passer kanskje best til mer avslappede anledninger som på søndagstur, på båttur eller en annen uformell anledning. Den er jo også en perfekt hyttegenser. Denne varianten er veldig populær blant yngre men. Men en hoodie kan være fin uansett alder. Du bestemmer selv hvilken stil som passer deg. Du kan velge mellom mange fine sweatshirts i vår nettbutikk. Ta en titt og finn dine egne favoritter.

Velger du en modell med striper, har du et plagg som garantert ikke går av moten. Det er veldig klassisk med stripemønster, og kommer igjen sesong etter sesong. Trenger du en matchende bukse eller shorts så finner du alt du trenger av mote til ham hos oss hos på Klingel. Det er enkelt å bestille hele antrekket på nett hjemme fra din egen stue. Du trenger ikke stå i kø eller tilpasse deg åpningstidene. Vår nettbutikk er åpen døgnet rundt. Trenger du råd og hjelp, kan du kontakte oss på mail eller telefon. Vår kundeservice har god kunnskap om vårt sortiment og hjelper deg gjerne.

Finn riktig størrelse

Er du usikker på hvilken størrelse du skal bestille enten det er til deg selv, din mann, bror eller venn? Benytt deg av vår størrelsesguide, med oversikt over ulike herrestørrelser. Klingel tilbyr mote i et stort spekter av størrelser, så hos oss skal alle kunne finne noe som passer, uansett kroppsfasong.

Stiltips i våre kataloger

Trenger du forslag til hele antrekk? I våre kataloger har vi avbildet komplette antrekk, så du kan få tips til hva som passer sammen og bestille hele antrekket om du vil. Du kan bestille katalog på vår nettside. Hver sesong sender vi ut nye kataloger med masse moteinspirasjon for både henne og ham. Selv om du velger å bla i en katalog, kan du allikevel bestille på nett. Da får du straks opp leveringsstatus på artikkelen og kan velge et alternativ om du din favoritt er utsolgt.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel