• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Tøfler(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Tøfler(0)

Tøfler til herre på nett

Gode tøfler må ikke nødvendigvis koste en formue. I Klingels nettbutikk finner du mange varme og gode herretøfler og skinntøfler til en billig penge. Tøflene finnes i mange forskjellige stiler og varianter – noen med ullfôr og andre med tekstilfôr, noen av skinn og andre av filt. Når det er kaldt og rått ute, er det godt å ha på seg varme innesko så man ikke blir kald. Vi har også en lette tøfler av skinn til sommerbruk. Hva er vel bedre enn å smette føttene ned i et par luftige skinntøfler på morgenkvisten når du er på hytta?

Kjøp myke tøfler som holder varmen

I Klingels nettbutikk har vi et stort utvalg av ulike tøfler til menn. Man kan blant annet velge mellom

 • klassiske skinntøfler med og uten hælkappe
 • gode tøfler med ullfôr
 • svarte herretøfler av skinn
 • varme filttøfler med myk såle
 • tova tøfler til menn

Tøflene du kan bestille på klingel.no er svært behagelige å ha på. Etter en lang dag på jobb er det godt å komme hjem og skifte til mer behagelig fritidstøy. Et par gode tøfler bidrar til å holde varmen på føttene. I tillegg har mange av våre modeller en myk såle som gjør dem gode å gå på og dermed hjelper de føttene dine til å slappe helt av. Herretøfler bør, som alle andre sko, være gode å gå på og ergonomisk formet. Klingel tar kroppens ve og vel på alvor, og derfor kan du kjøpe skinntøfler som er polstret, fôret og har myke og gode såler i vår nettbutikk. Vi er opptatt av at du som kunde skal få best mulig følelse, også når du slapper av hjemme.

Bestill herresko og skinntøfler online

Uansett hva du skal bruke dem til, så er det alltid kjekt å ha et par tøfler eller innesko stående. De varmer føttene, og gir god komfort når du går. Se for deg at du kommer opp på hytta en sen fredag etter køkjøring og i kaldt vær. Kanskje har du også litt gåavstand fra parkeringsplassen og frem til din hytte. Når du kommer inn i gangen, står det et par skinntøfler med ull og venter på deg. Da er det bare å smette inn i tøflene, og gå inn i stuen og fyre opp i peisen. Etter at du har skiftet til det klassiske hytteantrekket (joggebukse og fleecegenser/ullgenser), kan du slenge deg ned på sofaen med beina høyt. Ta gjerne av deg tøflene og legg et deilig pledd over føttene så blir du nok varm og god på null komma niks!

Kan man egentlig ha for mange herretøfler? Vi skal ikke påstå at du trenger fem par tøfler, men det kan være du ønsker flere enn ett par. Hos Klingel kan du kjøpe mange forskjellige modeller av både skinntøfler, filttøfler og ulltøfler til herre. Ta en titt i nettbutikken og se selv. Du vil bli overrasket over hvor mange ulike modeller det finnes. Vi anbefaler alltid at man bestiller et par tøfler i den normale skostørrelsen man har. Kanskje trenger du også et ekstra par som du vil bruke som gjestetøfler. Mange hus eller leiligheter har kalde gulv som vanskelig lar seg varme opp på vinterhalvåret, og da er det kjekt å kunne tilby gjester et par ullsokker eller tøfler for å holde føttene varme. De vil garantert sette pris på denne gesten.

Hvor kan man kjøpe tøfler til menn på nett?

Veldig mange nettbutikker som selger herreklær eller herresko, selger også tøfler til herre. Klingel er en av disse. Vi har et stort utvalg av herretøfler og innesko til menn. Gå inn på nettsiden og søk deg frem til tøflene. Synes du det er vanskelig å få oversikt, kan du bruke filterfunksjonen og filtrere etter de kriteriene du ønsker. Er du for eksempel på jakt etter et par svarte skinntøfler, herretøfler med ullfôr eller gode ulltøfler med myk såle, kan du velge etter farge, mønster eller materiale.

Er du usikker på om du bestiller riktig skostørrelse? Prøv tøflene når du får dem tilsendt i posten, og kjenn etter om de sitter som de skal. Det er bare du som vet om tøflene sitter riktig, derfor bør du prøve dem før du bestemmer deg for om du vil beholde dem. Dersom det viser seg at du heller burde hatt et nummer større eller mindre, er det bare å sende oss inneskoen i retur. Hos Klingel har du nemlig 14 dagers full returrett – uansett grunn!

Hvordan vaske tøfler

Har du brukt tøflene dine lenge, kan det hende at de trenger en vask. Flere av Klingels tøfler kan fint vaskes i maskin, men vær forsiktig med hvilke herretøfler du putter i vaskemaskinen. Det skal være en lapp i hver tøffel med en vaskeanvisning. Følg anbefalingene som står på denne lappen, så skal nok tøflene dine ha lang og god levetid.

Hvor lang bytterett er det på tøfler kjøpt i nettbutikk?

De aller fleste nettbutikker gir deg muligheten til å bytte varer du har kjøpt hos dem. For oss i Klingel er det viktig at du er fornøyd med tøflene du bestiller, og derfor gir vi deg full angrerett og bytterett i 14 dager etter at du mottar varen – uansett grunn. Dermed får du god tid til å prøve dine nye herretøfler og se om de sitter som de skal. Gjør de ikke det, kan du bare pakke dem ned igjen i esken og sende de tilbake til oss. Dette gjelder også hvis tøflene ikke svarer til forventningene du hadde da du bestilte dem. Vi spør ikke hvorfor du vil bytte varer du har kjøpt i vår nettbutikk.

Hvorfor handle tøfler på nett?

Det er vel ingen grunner til å ikke kjøpe tøfler på nett, vi kan i hvert fall ikke komme på noen. Det er mange fordeler med å bestille herretøfler i nettbutikk, enten om det er skinntøfler, tøfler av filt eller ulltøfler du er på jakt etter. Det er enkelt, raskt og komfortabelt – og du kan handle så mye du vil hjemme fra din egen stue. Sett deg godt til rette i godstolen og gå inn på klingel.no, så ser du selv hvor enkelt det er. Du slipper å forholde deg til overfylte butikker og lange køer, og kan handle når du selv vil. Dessuten er utvalget som regel mye større i nettbutikker og du har dermed mye mer å velge mellom. Hva venter du egentlig på? Kjøp nye tøfler til herre på nett!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel