• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Treningssko til herre

Kjøp treningssko til herre hos Klingel. Vi har et stort utvalg og kan tilby noen riktig gode treningssko. Vi har flotte treningssko i alle prisklasser. Så enten du er på utkikk etter sko til innetrening som basket, håndball eller kanskje innebandy, eller til utetrening som fotball, jogging, terrengløp eller hva det nå måtte være, vil du finne det du trenger i vår nettbutikk. Noen av skoene er unisex-modeller, det vil si at de passer både til menn og kvinner. Det handler da mest om komfortable treningssko.

Treningssko til herre i vår outlet

Leter du etter et par litt rimeligere treningssko, bør du ta en titt i vår outlet, så kanskje du kan gjøre et kupp. Der finner du nemlig ikke bare rimelige treningssko, men også annet utstyr til treningen som treningsklær og annet tilbehør. Her finner du for eksempel fjorårets skomodeller, som er minst like bra som de aller nyeste. Vi har alltid noe på gang, så det lønner seg å følge med i vår velsorterte outlet.

Kjøp treningssko til herre online

På Klingel vil vi at det skal være enkelt å handle på nett og du skal alltid føle deg trygg og tilfreds. Mange menn synes det er slitsomt å gå ut og kjøpe for eksempel joggesko. Det er tidkrevende å teste flere par, noe som oftest er nødvendig før man finner et par som sitter godt. I tillegg kan butikkene være overfylte og det kan dermed være nesten umulig å få hjelp, særlig på såkalte inneklemte dager eller når man har ferie og ”alle” skal ut for å shoppe treningssko til herre. Hvis du er av typen som ikke liker å farte rundt på jakt etter nye sko, så har vi et tips til deg: Kjøp treningssko til herre online. På nett kan du shoppe 24 timer i døgnet, 365 dager i året! Ingen fulle butikker og andre kunder som er like stresset som deg selv, og du kan gå direkte til kassen når du har funnet det du vil ha. Alt gjøres med få klikk og rett fra ditt eget hjem! Sjekk nettbutikken til Klingel og la deg overraske av vårt omfattende sortiment av treningssko til herre. Velg dine favoritter, rett farge og din størrelse, legg skoene i handlekurven og avslutt bestillingen. Lettere blir det ikke! Alt annet tar vi oss av. Så snart vi har mottatt din bestilling, sendes de nye treningsskoene til herre av gårde, og da er det bare å hente dem på utleveringsstedet når leveransen er kommet. Nå kan du prøve de nye skoene dine hjemme for å sjekke om de svarer til dine forventninger. Hvis du ikke er fornøyd, kan det være greit å vite at du alltid har 14 dagers full returrett på alt du kjøper hos oss. Det gjelder uansett hvilken grunn du måtte ha. Send ganske enkelt treningsskoene tilbake og bytt dem til et annet par, eller hvis bare størrelsen ble feil, bytter du dem til en større eller mindre størrelse.

Bredt sortiment av ulike treningssko til herre

Selv menn har ofte mange par sko som ikke er egnet for trening. Vi mener at alle bør ha en velutstyrt skogarderobe, også når det gjelder treningssko. Hos Klingel finner du et rikt utvalg av treningssko til herre. Vi fører alt fra hallsko, joggesko, sneakers og tursko til spesialsko for løping eller ballsport. Du finner altså både ”normale” fritidssko og treningssko til herre som er tilpasset ulike aktiviteter eller treningsøkter. Kort sagt, hos Klingel finner du det du trenger til treningen både inne og ute.

Materialer og komfort

Å velge riktige sko er en viktig del av treningsforberedelsene. Ved å fokusere på hva du trenger skoen til, krav på stabilitet og demping, kan du forebygge, ja, kanskje til og med forhindre skader og ubehag. Før du går til innkjøp av treningssko, bør du tenke over om de skal brukes til trening i hall, på asfalt eller i terreng. Vi på Klingel synes det er viktig med materialer av god kvalitet og beste komfort. Treningsskoene du får kjøpt hos oss, er solide og slitesterke – noen med eller av skinn i god kvalitet og som tåler mye. Besøk oss i dag, så kanskje du finner et par stilrene treningssko til herre som tilsvarer dine krav i henhold til både komfort og utførelse. Vi er temmelig sikre på at du finner treningsskoene du trenger hos oss!

Treningssko til herre for individuelle behov

Føtter finnes i alle slags fasonger. Noen menn har brede føtter, mens andre har smalere. Hos Klingel kan du kjøpe treningssko til herre til alle fotbredder og -størrelser. Vi har for eksempel også sko til menn med en noe bredere fot enn det mange andre har. De fleste av treningsskoene til herre har en utskiftbar innersåle. Dette er svært fordelaktig for deg som har behov for egne, individuelt tilpassede innleggssåler. Ta ut sålene som fulgte med de nye skoene dine og legg i dine egne. Tykkelsen på innersålen er ofte angitt i modellbeskrivelsen av treningsskoen. Det finnes også noe som gjør det enklere å ta på seg skoen for den som kanskje ikke er så sprek som man en gang var. Det kan for eksempel være borrelåsremmer og hurtigsnøring. Ja, noen sko kan du ganske enkelt bare dra på, enklest ved hjelp av et skohorn.

Tilbehør til sko

Vi har også mye tilbehør til sko og forskjellig skopleie i nettbutikken. Du finner både skokrem og impregneringsspray, bare for å nevne noe. Du kan til og med kjøpe ortopedisk tilpassede innersåler online hos oss, men også helt normale innersåler naturligvis. Har du leddproblemer, kan det være lurt å kjøpe innersåler med gelé som kan avlaste både fotsålen, knærne og hoften. Helt sikkert noe å overveie for deg med denne typen problemer. Såler med luftpolster kan også gjøre gangen behageligere.

Tursko til herre

Liker du godt å ferdes i terrenget eller skogen? Eller er fjellturer din favoritt? Da trenger du i tillegg til treningsskoene til herre også robuste og behagelige tursko. Hos Klingel finner du tursko til herre som dekker ethvert behov og som er egnet for alle typer turgåing. Noen modeller kommer med Gore-Tex®-membran som gjør dem vanntette, noe som er spesielt praktisk når du liker å ferdes ute i allslags vær.


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel