• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Undertøy

Kategorier

Undertøy for menn

Kjøp behagelig herreundertøy på klingel.no

Undertøyet er like viktig for ham som for henne. For at vi skal føle oss vel i våre antrekk, må undertøyet føles behagelig og sitte riktig. På klingel.no finner du et stort utvalg av herreundertøy i god kvalitet som både tar seg godt ut og føles komfortabelt. For å kunne føle seg fin ytterst, er det viktig å starte med riktig påkledning innerst mot huden. Vi vet at menn er forskjellige og har ulike ønsker. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av herreundertøy som boxershorts, lange underbukser og truser. Vi har også trøyer i ulike varianter samt nattøy i stort utvalg. Her er noe for enhver smak og ethvert behov.

Hvilken underbukse foretrekker han?

Menn kommer i mange ulike fasonger og størrelser og har i tillegg ulike preferanser. Klingel har som motto å tilby mote for alle kvinner og menn, uavhengig av størrelse og figur. Det samme mottoet gjelder for vårt undertøysortiment. Velg gjerne et filtreringsverktøy for å se hva vi tilbyr i din størrelse. Gå inn på kategorien herreundertøy og velg filteret for størrelser oppe til høyre. Her kan du hake av ønsket størrelse, så får du frem kun de artiklene vi kan tilby i din størrelse. Når det gjelder underbukser til herrer tilbyr vi truser, boxershorts, lange boxershorts, halvlange underbukser og lange underbukser. Vi har modeller både med og uten gylf. Mange menn foretrekker lange underbukser på kalde vinterdager, mens i sommersesongen er boxershorts og mindre herretruser mest populært. Boxeren har litt lengere ben og sitter gjerne litt løsere, mens herretrusen er mindre og mer ettersittende. Man må jo heller ikke velge enten eller, men kan variere litt. 
Mange av våre underbukser kommer i flerpakninger, for når det gjelder underbukser kjøper vi gjerne flere på en gang. De fleste bytter underbukser hver dag, og hyppig vask gjør at undertøyet blir utsatt for stor slitasje. Derfor kan det være greit å ha et stort utvalg å bytte på med. For hva er vel mer behagelig enn å kunne ta på seg rent og pent undertøy etter en dusj. Da føle man seg ekstra vel. Enda bedre er det å kunne ta på seg helt nytt undertøy.

Mønstret eller ensfarget herreundertøy

Selv om det som regel bare er de nærmeste som ser oss i undertøyet, så gir det en god følelse å ta på seg pent undertøy. Hos Klingel kan du velge mellom herreundertøy i mange ulike farger og med ulike mønstre som rutemønster, stripemønster eller grafisk mønster. Undertøy i friske farger kan virke oppkvikkende på humøret. Hvitt undertøy er et også godt valg om man ikke ønsker at undertøyet skal synes under en hvit skjorte, en lys shorts eller en transparent overdel.

Stort sortiment av herreundertøy i god kvalitet

Det er viktig at undertøyet føles behagelig mot huden da det bæres helt innerst mot kroppen. Siden vi vasker undertøyet ofte, er det også viktig at det tåler slitasje og holder godt på passformen. Vårt sortiment av herreundertøy er valgt ut med omhu, og vi vektlegger både kvalitet og design. 

Når du kjøper en boxershorts eller en truse er det viktig at den sitter godt og ikke glir ned. Samtidig skal den ikke stramme for mye. Det perfekte undertøyet skal verken synes eller merkes. Vårt herreundertøy er stort sett laget i 100% bomull. Bomull er et materiale som egner seg godt til undertøy fordi det føles behagelig mot huden, tåler godt vask på høy temperatur og føles svalt i sommervarmen. Bomull absorberer også fuktighet slik at svette transporteres bort fra huden. Mange av våre underbukser og trøyer er laget i såkalt ribbet bomull. Ribbet bomull er laget med en spesiell vevteknikk som skaper riller i overflaten. Vi skiller mellom ribbet og finribbet materiale som beskriver hvor smale rillene er.

Undertøy til menn i ulike kroppsfasonger og størrelser

Klingel tilbyr både klær og sko i et stort størrelsesspekter. For oss er det viktig at alle kan finne noe som passer og faller i smak, enten det gjelder bukser, gensere eller undertøy. Dersom du skal kjøpe nytt herreundertøy til deg selv eller en annen, så er det viktig at du velger riktig størrelse. I vår størrelsesguide for herrer (lenke til https://www.klingel.no/Herrest%C3%B8rrelser/) kan du enkelt finne riktig størrelse. Ta mål av kroppslengde, brystvidde og midjevidde avhengig av hva du skal bestille. Vi har også en egen oversikt over såkalte kortstørrelser for kraftigere menn som ikke er så høye. Vi har underbukser både med og uten gylf. Gylf er en åpning foran som gjør det mulig ”å late vannet” uten at man må ta av seg underbuksen. I dag produseres det færre herreunderbukser med gylf enn tidligere, men vi har fortsatt et bra utvalg i vår nettbutikk for deg som foretrekker denne modellen.

Kjøp behagelige undertrøyer til ham

Vi har et stort utvalg av undertrøyer til herrer. Her finnes både trøyer med korte ermer og trøyer uten ermer. En undertrøye varmer på kalde dager. Det er kan også være behagelig å ha en trøye under plagg som skjorter og gensere. Trøyen sørger for komfort innerst mot huden og forhindrer at gensere eller skjorter klør og eller føles ubehagelige. Mange menn foretrekker å bruke en undertrøye under skjorter, både fordi det føles behagelig og fordi det tar seg godt ut dersom skjorten er i lett transparent materiale. Spesielt under hvite og lyse plagg vil vi anbefale hvite trøyer, slik at de ikke synes igjennom. Mange av våre undertrøyer til herre kommer i flerpakninger. I likhet med truser byttes også undertrøyer ofte. Derfor kan det være en god idé å bestille en flerpakning med herretrøyer.

Nattøy for menn i stort utvalg

Klingel tilbyr også et stort utvalg nattøy både til henne og ham. Her finner du herrepyjamaser med både korte og lange ben, og med korte og lange ermer. Velg mellom behagelig nattøy med ulike mønstre og farger. Med vårt herlige nattøy er vi sikre på at du sover bedre. Vi har til og med lange nattskjorter til menn. På klingel.no finner du herreklær og sko til alle anledninger. Vi har også et godt utvalg sokker i god kvalitet. Hos Klingel kan du handle alt på et sted.


waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel