• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Ytterjakker

Kategorier

Kjøp en ny ytterjakke til herre på klingel.no

Er du på utkikk etter en varm vinterjakke eller en lett vårjakke? Eller kanskje trenger du en ny allværsjakke, som er beredt på all slags vær. I norske menns garderober finnes garantert opptil flere ytterjakker. Milde somre og kalde vintre avløst av regnfulle høstmåneder og uforutsigbart vårvær krever ulike påkledninger. I Klingels nettbutikk finner du jakker til herrer som dekker alle behov. Vi har moteriktige jakker for alle sesonger i et stort utvalg størrelser og fasonger. Her er noe for enhver stil og smak. Klingel har også et stort utvalg av ytterjakker til herre i store størrelser. Hos Klingel finnes jakker til menn opptil størrelse 82. Du kan også velge mellom mange farger og ulike prisklasser. Så ta en titt i nettbutikken vår og finn din nye favorittjakke.

Sørg for å ha en god og varm vinterjakke

Vinteren kan by på både minusgrader, snø og kald vind her i nord. Da er det viktig å finne en god og varm ytterjakke. En varm boblejakke til ham er et smart valg ikke bare om vinteren, men også på kjølige høst og vårdager. Ja, den kan sågar gjøre sin nytte på en kald sommerdag på sjøen eller fjellet. I de senere årene har tynne boblejakker eller vatterte jakker, som de også kalles, blitt populære både for damer og herrer. En tynn boblejakke til herre passer på mildere vinterdager men også på kjølige dager ellers i året. Denne jakken er ofte lett å pakke ned i sekken da den tar liten plass. For selv om vinteren kan være kald, så har vintrene i Norge blitt mildere de senere årene. Da kan en tykk ytterjakke bli for varm.

En varm ulljakke passer også godt om vinteren. En elegant ulljakke til ham er også et godt alternativ som jobbantrekk. Match ulljakken med et fint skjerf og hansker, og antrekket er komplett.

En god vinterjakke til herre med fôr passer også godt i vinterhalvåret. Den klassiske parkasen er et populært alternativ for menn. Parkasen sørger for en sporty stil og har ofte flere praktiske lommer. Den har også ofte en hette som kan trekkes opp og beskytter mot vind og snø.

Allværsjakken til herre blir med på det meste

En funksjonell allværsjakke til herre er nesten et must i garderoben for den som liker å ferdes ute i naturen. Som navnet tilsier er den beregnet på all slags vær. Den er like aktuell for tindebestigeren som han som nøyer seg med en søndagstur i skogen med familien. De mest avanserte allværsjakkene er både vind- og vanntette. Men for de fleste av oss holder det med en jakke i vind- og vannavvisende materiale. Har jakken også pustende egenskaper er det selvfølgelig et stort pluss. En pustende fritidsjakke er ekstra behagelig om du holder et høyt tempo på turen og blir lett svett. Da slipper du å ta av jakken fordi det pustende materiale slipper ut fuktighet.

Allværsjakken har som regel en hette som gjerne er skjult i kragen og kan tas ut ved behov. I tillegg har denne jakken ofte detaljer som regulerbar vidde på ermene og snor i nederkanten. Denne jakken passer godt som høstjakke, da høsten ofte byr på både regn og vind. Men den kan være like anvendelig resten av året.

Lette vår- og sommerjakker til herre på klingel.no

Når det går mot vår og sommer og temperaturen stiger, da vil vi gjerne kle oss litt lettere. På klingel.no finner du et stort utvalg av vår- og sommerjakker til ham. Her finnes alt fra jakker til herre i sporty stil til elegante skinnjakker og tøffe jeansjakker.

Skinnjakke til herre er et klassisk plagg. En skinnjakke koster som regel litt mer enn andre jakker, men så holder den i mange år. Velger du en herreskinnjakke i svart eller brunt, har du en klassisk jakke som ikke går av moten med det første.

Bomberjakken er også en klassiker og en populær jakke til ham. Denne jakken går også under navnet pilotjakke og er inspirert av jakker som piloter bruker. Jakken kjennetegnes med en liten krage, gjerne i strikket materiale, og ribbestrikket linning og ermekant. Bomberjakken har også glidelåslukning og gjerne to stikklommer i siden. Denne jakkemodellen kommer i ulike materialer og farger. Du kan velge mellom klassiske, stilrene bomberjakker og trendy varianter med moteriktige detaljer.

Fleecejakke til herre er også et populært plagg. På vinterstid fungerer den som et varmende lag to under ytterjakken. I sommerhalvåret kan fleecejakken være god å ha når det er litt kjøligere. Det er en sporty og behagelig jakke som er lett å pakke med seg i sekken når du skal på tur.

Vesten sørger for en sporty look for ham

Vester til herre finnes i et utall varianter. På klingel.no kan du kjøpe boblevester, jeansvester og andre sporty fritidsvester. En vest passer fint utenpå en langermet overdel, en strikkegenser eller en skjorte. Den varmer litt ekstra, og har den lommer gir den plass til oppbevaring av f.eks. lommebok, nøkler og solbriller. Det kan være et praktisk plagg om du synes en jakke blir for varm.

En boblevest utenpå en mønstret strikkegenser er et klassisk antrekk i skibakken. En tøff vest med lommer passer perfekt utenpå en skjorte, til en cargobukse eller til jeans. En skinnvest er tøff utenpå jeansskjorten. Du finner naturligvis matchende plagg til vesten på klingel.no.

Lange jakker til herrer hos Klingel

Under kategorien ytterjakker finnes også underkategorien lange jakker. En lang herrejakke er praktisk i kaldt vær, da den varmer og beskytter godt over baken. En lang ytterjakke til herre er dessuten et bra valg over en dress, da den dekker hele dressjakken. Du finner også frakker til ham under kategorien ytterklær til herrer. En frakk til herre er et klassisk plagg og passer til både dress og smoking. En ullfrakk er et godt valg om vinteren og en smart investering. Kjøper du en ullfrakk så har du et stilfullt og klassisk plagg i mange år fremover. Ull har mange gode egenskaper. Den holder deg varm og er i tillegg pustende. Derfor er ullfrakken til herre så populær her i det kalde nord.

waiting...

SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel