• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Jakker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Jakker(0)

Jakker til herre

Jakker er anvendelige plagg som brukes hele året. Man bytter gjerne ytterjakke i takt med årstidene, men hvor mange jakker trenger man egentlig? Det finnes vel ingen klar fasit på dette spørsmålet, men enhver basisgarderobe bør i alle fall inneholde en god vinterjakke og sommerjakke i tillegg til jakker som kan brukes i overgangsperioden mellom sommer og vinter.

I Klingels nettbutikk finner du jakker til herre for enhver årstid. Vi har noe for enhver smak og lommebok, så det lønner seg å ta en titt på utvalget. Vi har nemlig et stort sortiment med herrejakker i forskjellige modeller og varianter.

Hvilken herrejakke skal man velge?

I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av jakker til herre. Jakkene kommer i mange forskjellige stiler som casual, klassisk, elegant, formell, trendy og sporty. Når du skal gå til innkjøp av en ny herrejakke, er det er viktig å tenke over hva den skal brukes til. Skal den brukes i jobbsammenheng eller til mer formelle anledninger? Eller kanskje jakken kun skal brukes på fritiden? Vi har jakker til herre som dekker ethvert behov – enten du spiller golf, liker å gå være ute i skog og mark, er et lidenskapelig båtmenneske, elsker å trene eller jobbe ute i hagen. Eller hvis du trenger en herrejakke til storbyweekenden, så finner du også det her blant våre mange flotte jakker til herre hos Klingel.

I vårt rike sortiment har vi blant annet:

 • Allværsjakker til herre
 • Fritidsjakker til herre
 • Vatterte jakker til herre
 • Imiterte skinnjakker til herre
 • Olajakker / jeansjakker til herre
 • Parkaser til herre
 • Korte frakker til herre
 • Softshelljakker til herre

Funksjonelle detaljer på jakker til herre

Herrejakkene i nettbutikken kommer med mange ulike detaljer. Noen har mange funksjonelle detaljer som ulike lommer (glidelåslommer, klaffelommer, lommer med trykknapp, innerlommer), elastiske kanter både på ermet og nederst, snøring i nederkanten eller livet, hette både med og uten snøring, avtagbar hette, ståkrage eller krage med integrert hette som er rullet inn. Når det kommer til lukningen, så får du.

Herrejakker og dekorative detaljer

Jakkene til herre som du får kjøpt hos Klingel, kommer selvsagt også med mange dekorative detaljer. Bruken av kontrastfarger er utbredt og sees på mange herrejakker. Da er gjerne passepoilene, kantene, kragen eller fôret i en annen farge enn resten av jakken. Skrift og broderier samt emblemer er også typiske detaljer som brukes mye på herrejakker. Innfellinger av et annet materiale er også populært. Noen jakker til herre kommer i used look eller melert stil. Bruk av mønster er ikke fullt så hyppig på herrejakker, men i vårt utvalg finner du likevel jakker med mønster, som for eksempel innslag av et tøft kamuflasjemønster.

Herrejakker i ulike materialer

Hvilket materiale skal jakken være i? Her er det opp til enhver å finne det som passer best. Hos Klingel får du jakker til herre av alt fra bomull, bomullsblandinger, denim, fleece, imitert skinn og kunstfibre. Det er viktig å velge et materiale som man er komfortabel med og liker å ha på seg. Selv om man gjerne har et mellomlag mellom huden og jakken, bør herrejakken være i et materiale du trives med. Det er også viktig å spørre seg selv om stoffet i jakken skal ha spesielle egenskaper. Vi har jakker til herre av pustende materiale, vannavvisende materiale og vindavvisende materiale. Noen av herrejakkene du får kjøpt hos oss, har også flekk- og smussavvisende egenskaper. Det kan være praktisk hvis du for eksempel er på hytta, eller på ferie uten vaskemaskin og ikke har anledning til å vaske jakken hvis du skulle være så uheldig å skitne den til.

Jakker til herre i store størrelser

I vårt store utvalg finner du også jakker til mannen som er litt større enn gjennomsnittet. Vi fører nemlig herrejakker helt opp til størrelse 72/74. Og er du på jakt etter en jakke for ham med litt stor mage, bør du se på våre jakker med et såkalt spesialsnitt. Disse herrejakkene kommer med ekstra mye vidde nettopp rundt magen. Utrolig praktisk og komfortabelt for dem det gjelder! Merker som Babista og Men Plus har veldig mye fint for mannen som trenger klær i store størrelser. Like flott og moteriktig som resten av utvalget vårt, men med den fordelen at disse plaggene passer selv en person som ellers kanskje har problemer med å finne klær som sitter fint og føles behagelig på en litt større kropp. Komfort er alltid viktig, men kanskje aller viktigst når man har spesielle behov når det kommer til størrelser.

Kjøp jakker til herre på nett

Hos Klingel er det enkelt å handle. Og er du på jakt etter en herrejakke, anbefaler vi at du tar en titt på vårt store utvalg. Du finner jakker til herre i utallige varianter. Tenk over behov og bruksområde før du bestemmer deg for hvilken jakke du skal handle. Enten du skal kjøpe herrejakke til deg selv, partneren din eller kanskje far eller sønn, så må du vite hva du skal se etter.

Hos oss finner du jakker av god kvalitet som passer til alle menn, uansett alder, størrelse og smak. Hos oss får du kvalitet, og det til utrolig gode priser. Du kan handle både sporty og klassiske herrejakker hos oss. Og det beste av alt er at du kan shoppe i nettbutikken til alle døgnets tider, den er nemlig alltid åpen. Det er enkelt, sikkert og behagelig å handle hos oss.

Er du usikker på hvilken størrelse som blir rett? Da bør du benytte deg av vår størrelsesguide. Ved hjelp av den finner du enkelt ut hvilken størrelse som blir riktig for deg. Det er bare å følge instruksene der for å finne ut hvordan du skal ta målene dine for deretter å kunne velge rett størrelse. Skulle du likevel ende opp med et plagg som ikke sitter helt som det skal, ikke passer eller ikke svarer helt til forventningene dine, så er det ingen krise! Vi har nemlig 14 dagers returrett på våre varer. Du kan med andre ord prøve alt i ro og mak hjemme og sende tilbake plagg som ikke passer eller bytte til en annen størrelse.

Besøk nettbutikken til Klingel i dag, og la deg begeistre og inspirere av alt det fantastiske vi har å by på! I tillegg til mote og sko til ham og henne har vi også mengder av tilbehør, natt- og undertøy samt tekstiler, ting og utstyr til hjem og hage. Velkommen til en god handel!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel