• Bredt sortiment
  • Størrelse 34-62
  • Personlig service
Hjemmekjoler(9)
Sorter etter:
Filtrer etter:

Hjemmekjole til dame

En hjemmekjole er ofte en kjole i mykt materiale som for eksempel bomull. Dersom du ikke er så glad i å bruke joggedress er hjemmekjolen et perfekt alternativ. Hjemmekjolen er flott å bruke når du steller i hjemmet ditt, rydder i hagen eller planter de første vår- og sommerblomstene.

Kjøp hjemmekjole på nett

Før i tiden var det mange kvinner som var hjemme og passet barn og hus i stedet for å jobbe. Da var hjemmekjolen et klassisk plagg å bruke dagen lang. Nå for tiden er dette kanskje ikke like vanlig lenger, men det betyr ikke at hjemmekjolen eller fritidskjolen ikke kan brukes. En kaftan er flott å bruke på varme sommerdager eller på stranden, det samme gjelder hjemmekjolen. Et bomullsforkle passer godt når huset skal vaskes eller når man tar oppvasken. Bestill en hjemmekjole eller fritidskjole med vakkert blomstermønster, nydelige striper eller festlige prikker i KLINGELs nettbutikk.


waiting...
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal.