• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Hverdagskjoler(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Hverdagskjoler(0)

Hverdagskjoler på nett

En hverdagskjole er et klassisk og feminint plagg som alle vi damer har i garderoben. Dette plagget finnes i et utall varianter og til alle anledninger. Kjoler passer like godt til hverdags som til fest. Det finnes modeller for alle kroppsfasonger og i alle størrelser. Ta en titt i nettbutikken for å se vårt store utvalg. Vi legger vekt på å kunne tilby mote som passer alle.

Lange hverdagskjoler

Kjoler med langt skjørt forbinder kanskje de fleste med festlige anledninger. Men det kan også passe til mer uformelle anledninger. Det kommer an på materiale og design. Maxikjolen er i motebildet igjen som aldri før. Den kan gjerne ha en ledig passform, med langt skjørt som svinger fint.

Sommerlig moteplagg

Sommerkjoler er gjerne uten ermer eller med korte ermer. Materialer som bomull og viskose passer godt om sommeren. Men silke kan også være et fint materialvalg i sommervarmen, da det virker svalende. Sommerantrekket skal være lett og behagelig. Når vi har fått litt farge på kroppen fra solen, er det også fint å vise litt mer hud. Velg derfor gjerne en kort hverdagskjole uten ermer, eller med korte ermer. Du kan også trygt velge en hverdagskjole som går over knærne.

Sommerkjolen har ofte fine blomstermønster og glade farger. Fargerike og blomstrete plagg får oss i godt humør, og bringer frem sommerfølelsen. Blomstermønster er også veldig moteriktig. Online hos oss vil du finne mange fine mønstrede plagg.

Stort kjoleutvalg og merkemote

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg merkemote. Merkene utmerker seg gjerne med en spesiell design. Alba Moda ble lansert i år hos Klingel. Dette eksklusive merket er i stilfull italiensk design. Mange av hverdagskjolene er innsvingt og figurnære. Men vi har også flere modeller i litt mer løstsittende design. Materiale er av høy kvalitet, og snittet er raffinert og sofistikert.

Merket Together er mer romantisk i stilen og har et feminint snitt. Amy Vermont byr på mote for den selvbevisste kvinnen som liker en individuell og gjerne litt oppsiktsvekkende stil. Mona og Paola er merker for deg som ønsker en klassisk og litt voksen stil. Disse merkene byr på både figurnære og ledige modeller.

Miamoda , m.collection og Sara Lindholm er mote som tilbys i store størrelser. Disse kolleksjonene er figurvennlige og romslige i snittet, slik at runde former ikke blir for mye fremhevet.

Laura Kent-kolleksjonen byr på ukomplisert og trendy mote til gode priser.

Feminin i hverdagskjoler

Selv om kjole for mange først og fremst er et festplagg, kan det også trygt brukes til hverdags. Online finner du mange modeller som passer for eksempel på kontoret eller på fritiden. En strikkekjole kan passe godt på vinteren og føles varm og behagelig. En jeanskjole sørger for en avslappet og ledig stil. En sweatkjole er også perfekt for en uformell stil til hverdags.

Mote for alle

Vi tilbyr kjoler for alle typer kroppsfasonger. Vi har et stort utvalg av størrelser i vår nettbutikk. Vi har også mange modeller som er figurvennlig i snittet. Det kan være en modell i ledig passform som ikke strammer for mye over byste og midje. En drapering foran er også figurvennlig, og samtidig veldig elegant. Du finner flere fine modeller med drapering online i vår nettbutikk.

En V-hals kan også virke slankende og forlengende. Kjoler i omslagsstil er også gunstig om man ønsker en figurvennlig variant. Du finner mer informasjon om hvilke modeller som kler ulike kropssfasonger i vår typerådgivningsguide.Ønsker du å skjule litt, er det lurt å lese produktbeskrivelsen. Se under passform hvordan modellen er. En rett modell er mer figurvennlig enn en innsvingt modell. Er materialet elastisk, vil plagget tilpasse seg din figur.

Praktisk kjolemote

Den såkalte forklekjolen finner du også i vårt sortiment. Den er ofte romslig i modellen og av praktisk materiale. Forklevarianten passer godt når du skal lage mat, gjøre husarbeid eller stelle i hagen. Det kan også være en grei variant til fritidsbruk. Ofte bæres forkle utenpå andre klær. Den er i materiale som tåler godt maskinvask og den føles behagelig på.

En praktisk reisegarderobe

Skal ut å reise og lurer på hva du skal pakke i kofferten. Velg klær i materialer som ikke krøller lett. I produktbeskrivelsene vil du også finne informasjon om plagget er lettstelt. Det er praktisk å velge klær som ikke må strykes når man er på reise.

Ønsker du å holde deg oppdatert på nyheter i nettbutikken, få gode tilbud og se aktuelle trender. Da anbefaler vi deg å abonnere på vårt nyhetsbrev.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel