• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Innejakker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Innejakker(0)

Innejakke for dame: Kjøp din nye jakke hos KLINGEL

Online hos oss finner mange fine, lette innejakker eller blusejakker. Disse jakkene er veldig anvendelige, og lette å ta av og på. Det kan være et fint alternativ til en genser eller en bluse. I sommerhalvåret kan du bruken den uten ytterjakke, mens i vinterhalvåret passer den best innenfor ytterjakken.

Hvis du har problemer med temperatursvingninger er dette det perfekte plagget for deg. Du kan ha den utenpå en T-skjorte eller topp. Når du føler at du blir varm, kan du lett ta av innejakken. Den er også fin å ta på utenpå en topp eller bluse om du skal på besøk og er usikker på hvilken temperatur det er dit du skal. En lett innejakke passer også godt når du er på reise. Reiser du med fly kan temperaturen svinge litt i løpet av reisen. I tillegg blir man jo litt kaldere når man sitter i ro lenge. Da er det fint å ha en ekstra jakke å slenge på seg. Er du på biltur kan temperaturen også variere, da er blusejakken perfekt. Det er også et plagg som er lett å kombinere med andre plagg. En jakke kan dermed skape mange ulike antrekk avhengig av hvordan du kombinerer den. Kombinert med et skjørt blir den litt pyntet. Kombinert med en shorts eller en bukse har du et fint hverdagsantrekk.

Velg en modell som passer deg

Vi har fine blusejakker både med lange og korte ermer. En kortermet jakke passer fint sommerstid, men den også fin til et selskapsantrekk vinterstid. En jakke som henger ledig og åpent gir en avslappet look. Det kan være fint om du foretrekker ledige klær som ikke sitter for stramt. En ledig jakke kan også være figurvennlig, da den ikke er for ettersittende.

Ulike materialer med ulike egenskaper

Du finner innejakker i ulike materialer online hos oss. Noen har innfelte mønstre og fine kontrastdetaljer. Du kan velge å sortere på type materiale blant våre jakker ved å velge flere filtre, og deretter materiale. Kryss av for det materiale du foretrekker. Noen foretrekker klær av bomull eller med andel av bomull. Bomullsklær kjennetegnes med at de ofte er myke og pustende. Mange foretrekker å bruke bomull rett mot huden, særlig hvis man lett får hudirritasjoner.

Vi har også innejakker i viskose. Viskose er et mykt og behagelig materiale som absorberer fuktighet. Det er ikke et materiale som isolerer kroppsvarme, og egner seg derfor godt i varmt vær. Plagg i viskose er derfor ideelle sommerplagg, og for den som sliter med hetetokter. Vi har også mange jakker i ulike syntetisk materialer som polyakryl og polyester. Klær av kunststoff er ofte slitesterke. De tørker også hurtig. Mange plagg er laget av en kombinasjon av ulike materialer, noe som gjør de mer slitesterke.

Jakker med ulike typer lukninger

I vårt sortiment finner du innejakker med ulike typer lukning. Noen modeller er åpne uten lukning. Vi har også noen varianter med glidelås- og knappelukning. Kanskje velger du en modell med knyting foran eller et belte. For noen kan det være en fordel at jakken er lett å åpne, da er kanskje en glidelåsåpning det beste. Små knapper kan lett bli komplisert om finmotorikken svikter litt, slikt den ofte gjør med alderen.

Kle deg for hverdag eller fest

I vår nettbutikk finner du jakker for alle anledninger. Vi har pyntede modeller med raffinerte detaljer. Kombinert med en pen bukse eller et skjørt kan det passe fint når du skal pynte deg litt. Vi har også mange innejakker i casual stil som passer til hverdags. Til den kalde årstid har vi varmere jakker som kan være fine å slenge på seg. Du finner også mange fine jakker under kategorien cardigans. Her finner du klassiske strikkejakker i stort utvalg. De passer jo året rundt, men passer kanskje spesielt godt i den kalde årstid.

Ønsker du en mer formell og elegant stil til jobb eller til andre anledninger? Da passer det kanskje med en dressjakke eller blazer. Se mer under kategorien dressjakker & blazere

.

Et stort utvalg av gode merkevarer

Vi har jakker fra en rekke merker i vår nettbutikk. Paola har mange fine modeller. Dette merket er blant våre mest populære, og tilbyr elegant og stilren mote for den modne kvinnen. Vi har også fine jakker fra merket Alba Moda som byr på mote i italiensk stil med sofistikerte detaljer.

Fra merket Amy Vermont får du jakker som skiller seg litt ekstra ut. Moteriktige plagg for deg som liker en litt mer oppsiktsvekkende stil. For den formfulle kvinnen tilbyr merket Miamoda mange fine modeller i figurvennlig snitt. Mona byr på mote med et mer eksklusivt preg i fine materialer.

Vi oppdaterer vårt sortiment i nettbutikken jevnlig, og får stadig inn nye produkter. Det kan derfor lønne seg å titte innom med jevne mellomrom for å se sesongens nyheter. Vi har også en outlet-avdeling hvor vi tilbyr alle typer produkter til nedsatt pris. Her finner du også mange fine innejakker.

Kjøp hele antrekket på nett hos oss

Når skal kjøpe deg en jakke på nett, er det samtidig greit å finne noe du kan kombinere med. Hos Oss kan du bestille hele antrekket. Velg en fin topp under kategorien topper. Fin en matchende bukse under kategorien bukser. I vår nettbutikk finner du alt du trenger til dine moteantrekk. I tillegg tilbyr vi interiørprodukter til hjemmet. Du trenger ikke lete rundt, men kan kjøpe alt på et sted på klingel.no.

Hos oss handler du avslappet og behagelig hjemmefra. Du kan sitte i sofaen og se hele utvalget, og slipper å løpe fra butikk til butikk. Og er du ikke fornøyd har du alltid muligheten til å bytte.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel