• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Høst- og vårjakker(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Høst- og vårjakker(0)

Finn ny vår-/høstjakke hos Klingel

De ulike årstidene her til lands gjør at vi trenger jakker som dekker forskjellige behov. Ikke bare skal man ha en god vinter- og sommerjakke, man trenger også jakker for overgangen mellom disse to årstidene. Denne typen jakker kalles gjerne overgangsjakker eller også høst- og vårjakker. Dette kan være alt fra praktiske allværsjakker til stilfulle klassikere som en fin blazer i ull. Hos Klingel er det ingen sak å finne en ny jakke som dekker dine behov når det kommer til denne typen plagg. Gjør deg kjent med sortimentet på klingel.no – og favorittjakken er ikke langt unna!

Kombinerte høst- og vårjakker til dame

En jakke som passer både vår og høst er en god investering. Tenk kvalitet og velg passform og farge som kler deg, når du skal handle. Velger du en anvendelig og varm høstjakke, vil den fint også kunne brukes på kjølige vårdager. En tynn vattert jakke, vattert kåpe eller tynn dunjakke er plagg som passer like godt både vår og høst. Akkurat passe varme og lette å ha med seg i tursekken eller shoppingvesken. Et annet alternativ er å gå for en lett damejakke med vann- og vindavvisende egenskaper, gjerne kombinert med en varm fleecejakke. Å kle seg i flere lag er alltid smart på denne tiden av året. Da er det ingen sak å kle av eller på seg etter som været snur.

Møt høsten i fuskepels eller ulljakke

Når høsten kommer krypende på, er det godt å kunne pakke seg inn i myke materialer som fuskepels eller ull. I en fin fuskepelsjakke eller kort ullkåpe er du moteriktig kledd og holder samtidig varmen. Begge deler passer utmerket både til hverdagens jeansantrekk og penkjolen din. Velger du tilbehør etter anledning, er det ingen sak å skape en ny look uten større innsats. Hos Klingel kan vi friste med mange fine høstjakker til damer i alle aldre, store som små, unge som gamle. Vi har klær til alle kroppsfasonger, og våre damejakker går fra størrelse 34 og helt opp til størrelse 62. Vi tilbyr også jakker i korte størrelser for den som er litt lavere enn gjennomsnittet. Gjør deg kjent med vårt utvalg og finn det du leter etter – enten du ser etter en rutete jakke i moteriktig stil, en klassisk ulljakke, stilig blazer eller en lang jakke som holder deg varm og tørr uansett vær.

Lett vårjakke

Når naturen våkner til liv etter en lang vinter, er det lette vårjakker vi vil ha! I nettbutikken til Klingel finner du et bredt utvalg flotte jakker som passer perfekt om våren: hettejakke, blazer, fleecejakke, tynn dunjakke, allværsjakke, softshelljakke, jeansjakke, skinnjakke eller imitert skinnjakke. En tynn vårjakke eller kort jakke til dame i en frisk farge som rosa, gul eller mint er perfekt for den som vil synes. Vil du ha noe litt mer nøytralt, er beige, sort og blått evige klassikere som aldri blir feil. En svart, blå eller beige vårjakke passer til absolutt alt og er noe alle trenger i garderoben sin. Sjekk utvalget av vårens jakker på klingel.no og bestill varene dine rett hjem allerede i dag!

Detaljer og funksjoner på jakker til høst og vår

Med rett bekledning er det ingen sak å møte utfordringene som våren og høsten byr på i form av skiftende vær. Men det gjelder selvsagt å velge en ytterjakke som har de funksjonene eller detaljene du ønsker. Det kan være en høy krage, en beskyttende og avtagbar hette, store og gode lommer, glidelåslommer, knyting eller snøring i livet, snøring i nederkanten og vannavvisende, pustende og/eller vindavvisende egenskaper. Bruk litt tid på å studere plagget før du bestemmer deg. I nettbutikken vår vises hver damejakke som regel med flere bilder, du ser plaggene fra flere vinkler og kan i tillegg bruke den smarte zoomfunksjonen og oppdage detaljer på jakkene, som du ellers kanskje ikke ville fått med deg i en vanlig visning.

Casual, sporty eller elegant: Vår- og høstjakker til enhver anledning

Våre overgangsjakker kommer i mange forskjellige snitt, farger, design og materialer. Dette er allsidige plagg som kan kombineres med mye, styles på ulike måter og brukes til mange anledninger. Med en praktisk og behagelig vår- og høstjakke i garderoben har du en allround jakke som du stadig vender tilbake til, og den redder deg hver gang du ikke vet hva du skal slenge på deg på vei ut av døren.

Hos Klingel har vi et bredt utvalg av fine høstjakker og vel så fine vårjakker som passer til hverdagslooken, søndagsturen eller til anledninger der du må være litt penere kledd. En vattert jakke med stikninger kan fint brukes til et casualt eller elegant antrekk og er det perfekte valget for deg som er på utkikk etter ”jakken som går til alt”! Kombinert med en penbukse og lekre skoletter og flott skjerf er du så stilig som bare det. En lang damejakke i klassisk modell eller trenchcoat gjør samme nytten og er i tillegg superfin over en kjole. Du får også jakker i kunstskinn og imiterte skinnjakker og –blazere som egner seg til bruk vår og høst. En rutete jakke eller kort kåpe, lang ulljakke eller lettere ullkåpe egner seg også som stilig ytterplagg til årstider med mye skiftende vær.

For den sporty looken finnes det mange alternativer når det kommer til jakker. Fryser du lett, bør du gå for en varm dunjakke, varm høstjakke eller tynnere dunjakke med en varm fleecejakke i tillegg. Andre kan velge bort den vatterte jakken og heller gå for en allværsjakke til dame, softshelljakke, fritidsjakke i tynnere stoff eller en praktisk hverdagsjakke.

Bestill din nye vår- eller høstjakke på nett

Enten du skal ha en flerfarget tynn vårjakke eller ensfarget og fin høstjakke til dame, så lønner det seg å sjekke utvalget på klingel.no. Her kan du fråtse i en haug med flotte jakker som passer til de såkalte overgangsperiodene vår og høst. Jakkene kommer i ulike materialer som skinn, jeans, denim, bomull, ull og syntetiske materialer, med og uten fôr. Det er enkelt og trygt å bestille på nett, så prøv det om du ikke alt har gjort det, og gled deg til du kan ta de nye klærne dine i bruk!

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel