• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Jakker

Kategorier

Jakker og vester på nett

En slitesterk allværsjakke til fjellturen, en chic ytterjakke til shoppingturen eller en elegant jakke til teateret: det finnes utallige jakker og anledninger å bruke disse til! I KLINGELs nettbutikk finner du mange forskjellige damejakker – uansett bruksområde. Kjøp jakker på nett – det er både enkelt og komfortabelt. Hos KLINGEL finner du varme vinterjakker med eller uten vattering, casual jeansjakker i moteriktig used look, lekre skinnjakker av fin lammenappa eller semsket skinn, og herlig varme ulljakker.

Vi bruker forskjellige jakker til forskjellige årstider og antrekk. Sjekk nettbutikken med jevne mellomrom for ikke å gå glipp av nyheter eller tilbud. Vi får stadig inn nye damejakker som passer til den aktuelle sesongens farger og trender. Jakker fra KLINGEL gir deg en gjennomført stil, og kan lett kombineres med andre plagg slik at du får et stilig antrekk. I vår oversiktlige nettbutikk finner du for eksempel:

 • Feminine jakker til dame
 • Elegante, lange damejakker
 • Fôret vinterjakke
 • Casual dongerijakke
 • Feminine vester til vår- og høstsesongen
 • Klassiske ulljakker som varmer
 • Sporty parkas til dame

Apropos parkas: visste du at ordet «parkas» stammer fra eskimoene? I Norge kan parkasen også sammenlignes med en anorakk. Opprinnelig hadde parkasen og anorakken hette og pels. Moderne anorakker har ikke åpning foran, mens parkaser finnes i flere varianter, gjerne med lukning foran. Anorakken er mer egnet til fritidsbruk, eller som turantrekk.

Hos KLINGEL finner du de nyeste jakketrendene

På jakt etter ny jakke? I KLINGELs nettbutikk finner du et stort utvalg av jeansjakker, skinnjakker, ytterjakker, fleecejakker og vatterte jakker – for å nevne noen. Vi har nemlig spesialisert oss på mangfold i vårt sortiment. Et av KLINGELs hovedmål er å tilby et variert utvalg av klær til kvinner som står midt i livet. Vi vet at ikke alle kvinnekropper er like, og at variasjonen er ganske stor. Derfor vil vi at alle skal finne noe som passer til deres egen kroppsfasong, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Et annet mål vi har er nemlig å tilby våre kunder et bredt sortiment med klær til gode priser og av god kvalitet. Her skal alle finne noe som passer – uten at det koster skjorta!

Når du skal handle en ny ytterjakke, har du et stort utvalg av forskjellige typer jakker. Her er et lite utvalg av de ulike jakketypene du finner i KLINGELs nettbutikk:

 • Jeansjakker – denim går aldri av moten
 • Skinnjakker – røffe trender
 • Vatterte jakker – moteriktige jakker i sesongens trendfarger
 • Fleecejakker – myke, varmende plagg til alle årstider
 • Vester – jakker uten ermer er i vinden
 • Imiterte skinnjakker – imitert betyr ikke nødvendigvis dårligere kvalitet

Så hvilken jakke passer best til ditt behov? La oss ta en titt på de enkelte jakketypene.

Bestill din nye jeansjakke fra KLINGEL

Det er ikke mange trender som går igjen år etter år, men jeansjakken – populært kalt olajakke – er én av dem. Denne enkle jakken av slitesterk dongeri er en klassiker og burde være et must i enhver garderobe. Dongeri er et grovt bomullsstoff som brukes til å lage blant annet bukser, skjorter, jakker og vesker. Navnet stammer fra 1600-tallet da indiske sjømenn solgte tykke bomullsstoff ved Dongarii Fort i nærheten av Mumbai. Sjømennene tok med seg stoffet ut i den store verden, og solgte det under betegnelsen dungaree. Rundt 1850 begynte Levi Strauss å selge bukser av dongeri til gruvearbeidere, og det svært så kjente merkenavnet Levi`s ble etablert. Senere ble det også laget jeansjakker.

En dongerijakke passer perfekt til hverdagslooken, og bidrar til å skape en avslappet, moteriktig stil. Kombinér gjerne jeansen med en enkel, ensfarget t-skjorte og en blå jeansjakke – det blir aldri feil! I KLINGELs nettbutikk har vi et stort utvalg av tradisjonelle olajakker og de litt mer moderne jakkene med blomstermønster, korte oppbrettermer eller detaljer som patchwork, broderier og blonder. Jakkene kommer i mange ulike modeller og størrelser – også i store størrelser. Kjøp din neste jeansjakke på nett, og du blir garantert fornøyd!

Røff opp stilen med en rocka skinnjakke

Ingenting er kulere enn en tøff skinnjakke! Dette plagget gjør antrekket både røft og elegant – og er dessuten svært slitesterkt. Du trenger ikke fem skinnjakker i skapet, men det er kanskje lurt å ha et par å velge mellom. Hos KLINGEL finner du et stort utvalg av klassiske, svarte skinnjakker og jakker med nagler og annen pynt. Noen av modellene er lett innsvingt og følger kroppsfasongen fint. Andre er videre og skjuler problemsoner rundt magen.

En skinnjakke kan egentlig brukes til alt, og du finner et stort utvalg av dem i KLINGELs nettbutikk. Vi har for eksempel tøffe bikerjakker, rosa skinnjakker med nagler og jakker formet som collegejakker. Skinn er et smidig og solid materiale som er fint å lage jakker av. I tillegg synes mange at det lukter godt. For å ta vare på jakker av skinn, anbefaler vi at du bruker skinnrens og skinnbalsam jevnlig. Da holder skinnet seg mykt og smidig, og kan vare i mange år. Mange synes nok at skinnjakker koster for mye, men tatt i betraktning hvor lenge de varer, blir det ikke rare summen. Dessuten er det et stilrent produkt som kommer igjen sesong etter sesong. Du trenger derfor ikke være redd for å ha en skinnjakke i skapet som aldri blir brukt.

Vattert jakke eller boblejakke – hva heter det egentlig?

En boblejakke er i prinsippet det samme som en vattert jakke. Disse jakkene har vært moderne i lang tid nå, og er et populært valg av ytterjakke. Vatteringen gir jakken et stilig preg, og gjør antrekket mer elegant. I tillegg er de varme og behagelige å ha på, og brukes ofte som vinterjakker. Dunjakker er vattert for å holde dunene på plass.

Trelagsprinsippet: hold varmen med en god fleecegenser

Det velkjente trelagsprinsippet er et yndet begrep for oss nordmenn. På kalde vinterdager anbefales tre lag for å holde varmen. Lag 1 består av et tynt lag ull. Ull transporterer fukt og svette, og bidrar til å holde kroppen varm og god. Lag 2 består av et litt tykkere lag med ullgenser eller fleecejakke. Lag 3 består av et ytterplagg, som for eksempel en ytterjakke eller skalljakke. Dette siste plagget stenger vind, kulde og fuktighet ute. Forholder du deg til dette prinsippet kan vi nesten garantere at du aldri vil fryse igjen!

Hos KLINGEL kan du kjøpe fleecejakker i forskjellige stiler og modeller. Vi har også store, romslige størrelser dersom du trenger det. Alle våre modeller er lagd i god kvalitet og holder en god standard. Uansett om du er på jakt etter en enkel, ensfarget fleecejakke eller en med farger og blomstermønster – eller om du heller foretrekker ensfargede – så finner du sikkert det du søker i nettbutikken vår. Du kan bruke filterfunksjonen for å lete frem den størrelsen eller det mønsteret du vil ha. Hos KLINGEL har vi et stort utvalg av jakker i små og store størrelser – helt opp til størrelse 62. Vårt mål er å tilby fine moteklær til konkurransedyktige priser i alle størrelser og fasonger. Vi vet hvor viktig det er å føle seg vel, derfor er våre innkjøpere alltid påpasselige med å lete frem klær som også passer for deg som har kurver og former.

Kjøp din nye vest hos KLINGEL

Skal du ut og gå tur om høsten, anbefaler vi en vest over fleecejakken. Før det blir skikkelig kaldt og du trenger en skalljakke, er vest det perfekte plagget. Dette er også et moteriktig plagg som tar liten plass i sekken eller bagasjen. En vest er jo egentlig bare en jakke uten ermer og dermed veldig praktisk. Du slipper for eksempel å ta meg deg en ryggsekk eller veske bare for lommebokens skyld når du skal ut på en kortere tur. Bare putt litt penger i lomma, så er du alltid klar til å kjøpe deg en bolle eller vaffel!p>

Skinn vs. imitert skinn – hvorfor ikke gå for en imitert skinnjakke?

Skinnjakker er, som tidligere nevnt, et populært moteplagg som holder seg gjennom mange år. Noen synes at skinnjakkene er for dyre, og da er den imiterte skinnjakken et godt alternativ. Det finnes mange jakker av imitert skinn som er av vel så god kvalitet som en ekte skinnjakke. Også denne jakken varer sesong etter sesong, og du vil få mye glede av den.

Hvilke jakker er varmest?

Lurer du på om du skal velge dunjakke eller vattert jakke? Som ordet indikerer, inneholder dunjakken dun som fyll. Dette er et svært effektivt og varmeregulerende fyllmateriale som passer bra på kalde vinterdager. Men dun er ikke så glad i vann og fukt, derfor er ikke dunjakken nødvendigvis best egnet under norske forhold. Når dun blir vått, mister det nemlig den varmende effekten. Til våte dager passer syntetiske materialer bedre, da de som regel støter fra seg vannet og holder kroppen god og varm – og tørr. Så hvorfor ikke gå for både en dunjakke og en boblejakke? Da får du det beste av to verdener; en god og varm vinterjakke til oppholdsdager og de kaldeste dagene, og en skikkelig boblejakke som stenger snø og sludd ute. Begge jakkene holder deg uansett god og varm.

Hvor mange jakker har du?

Et betimelig spørsmål er hvor mange jakker man må ha i klesskapet. Holder det ikke med en høstjakke, en vårjakke og en vinterjakke? I Norge er klimaet sånn at vi har behov for mange forskjellige jakketyper. Til de kaldeste vinterdagene burde man for eksempel ha en boblejakke eller dunjakke til daglig bruk. Er man mye ute og trener eller går tur, bør man også investere i en god allværsjakke eller skalljakke som er vind- og vanntett. Disse jakkene er mer bevegelige – og du har gjerne et lag ull og en fleecejakke under som holder deg god og varm. Når våren kommer, er det fortsatt ganske skarpt i luften, og da trenger man en såkalt overgangsjakke – en noe tynnere, vattert jakke eller en god fritidsjakke – som er perfekt både på høsten og om våren. Utover sommeren kan det være fint å ha en lett sommerjakke hengende i klesskapet – til kjølige kvelder på terrassen. En jeansjakke (dongerijakke eller olajakke, hvis du foretrekker et annet ord) er perfekt å ha over sommerkjolen.

Hvordan bør jeg vaske jakken min?

De aller fleste damejakker har en vaskeanvisning på innsiden av fôret. På den skal du finne informasjon om hvilket materiale jakken er sammensatt av, og hvordan du bør gå frem for å rengjøre den. Så lenge du følger anvisningen, skal du ikke behøve å bekymre deg for om jakken blir ødelagt i vask. Og er du i tvil, kan du alltids levere den inn til rens.

Hvilke nettbutikker er trygge?

Det kan være ganske vanskelig å lete frem de trygge nettbutikkene i jungelen av alle nettbutikker. Det finnes dessverre en del aktører som er ute etter å svindle folk, og KLINGEL ønsker på ingen måte å bli assosiert med disse. Derfor har vi sertifisert nettbutikken vår hos Trygg e-handel. Alle nettbutikker som er sertifisert, er sikre aktører som tilbyr en trygg betalingsløsning og har en oversiktlig nettside med full oversikt over hele bestillingsprosessen. I tillegg skal en sertifisert nettbutikk tilby en god løsning for retur og angrerett. Hos KLINGEL har du alltid 100% fornøydgaranti, som betyr at du kan benytte deg av angreretten i 14 dager etter at du har mottatt varen – uansett grunn. Du kan dermed sende varen tilbake rett og slett fordi du ikke likte den, eller så kan du bruke bytteretten og bytte den til en annen størrelse, farge eller et helt annet produkt. Det er du som kunde som bestemmer hva du vil gjøre med varen(e) du handler på nett.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel