• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Jerseykjoler(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Jerseykjoler(0)

Jerseykjolen – alle damers favoritt

Jerseykjolen er kanskje en av de mest populære kjolene som finnes, ja, den kan til og med kalles ”alle damers favoritt”. Hvorfor er denne typen kjole blitt så avholdt? Jo, forklaringen er enkel! Jerseykjoler er laget av myke og gode materialer, som gjør det svært så behagelig å bruke dem. Det er snakk om et strikket stoff som kommer i mange varianter og tykkelser. Jersey fremstilles av alt fra bomull, viskose og polyester til ull og silke. Materialet tilsettes ofte stretch som gjør plagget enda mer behagelig. Du får kjoler i jersey både i tykke og tynne materialer, det er med andre ord et materiale som kan brukes året rundt.

Jerseykjolen passer uansett anledning

Er det en kjole som er anvendelig, så er det vel jerseykjolen. Den kommer i utallige stiler og varianter. Mange av oss har gjerne en favorittkjole som alltid passer – uansett anledning – og ikke sjelden er det her snakk om den populære jerseykjolen. En enkel kjole i jersey kan nemlig styles i det uendelige! Ofte kan det være lurt å satse på en ensfarget jerseykjole når du er på utkikk etter en fin og behagelig kjole som går til alt. Enten du skal på jobb, i en finere middag eller på konsert, så vil du fint kunne bruke en kjole av jersey. Med det rette tilbehøret kan den enkelt styles opp og ned. Skal du i selskap rett etter jobb, er det ikke mye som skal til for å forvandle en enkel jerseykjole, som i tillegg kanskje er litt hverdagslig, til verdens stiligste. Ved bare å tilføre kjolen noe så enkelt som iøynefallende smykker og kanskje et par lekre sko eller støvletter med litt hæl, blir du festkledd på bare noen minutter. Fra jobb til fest på null komma niks!

Stort utvalg jerseykjoler

I nettbutikken vår finner du jerseykjoler i mange varianter. Du kan handle jerseykjole med prikker, striper, dyremønster, grafisk mønster, blomstermønster eller fantasimønster. Eller hvorfor ikke gå for en jerseykjole med glitter, paljetter, volanger eller blonder? Perfekt når du skal være litt mer pyntet, synes nå vi. Når det kommer til snitt og lengde, er det også mye å velge blant. Jerseykjolene kommer i alt fra figurnære, korte modeller til lange og utsvingte. Du får jerseykjoler med både korte og lange ermer eller også ¾-lange ermer. En ermeløs jerseykjole er et godt valg på en varm sommerdag, men kan fint også brukes vinterstid med en blazer, cardigan eller strikkegenser over. Ja, selv en skjorte vil kunne gjøre seg, enten du velger å knyte den foran eller la den henge løst over kjolen, åpen eller lukket. Her er det bare å slippe fantasien løs og prøve seg litt frem! Velger du derimot en jerseykjole med lange ermer, har du en kjole som holder deg varm selv på en kald vinterdag.

Detaljer piffer opp jerseykjolen

Er du glad i detaljer, så kan du glede deg over at våre flotte jerseykjoler kommer i mange forskjellige utgaver – med alt fra blonder, broderier og paljetter til pyntebånd, kontrastfargede stripebånd og spenner i siden. Dette er detaljer som piffer opp jerseykjolen og gjør at den skiller seg ut fra de litt mer dagligdagse variantene. Er du bedt i selskap eller skal du på et litt finere arrangement, som krever at du pynter deg litt ekstra, kan vi anbefale en stilfull kjole i jersey med et ytre lag av chiffon. Selve jerseykjolen er da ensfarget og enkel, men chiffonlaget, som gjerne har en form for mønster, løfter hele kjolen og gjør den svært så elegant. Rysjer og volanger er andre detaljer som gjerne forvandler en enkel kjole til noe litt mer sofistikert.

Jerseykjoler i store størrelser

Hos Klingel finner du selvsagt også jerseykjoler i store størrelser. Jerseykjolene våre starter på størrelse 34 og går helt opp til størrelse 62. Fordelen med oss og våre klær i store størrelser er at snittet virkelig er lagd med tanke på en litt større kropp. Det er ikke bare lagt til mer stoff, nei, her har man tenkt på alt! Snittet er lagd nettopp for en med litt mer fylde både her og der, og plagget vil dermed ha en flatterende effekt på figuren. Dette gjør at du straks vil føle deg både velkledd og fin i en av våre herlige kjoler i plus size. Vårt mål er at alle kvinner skal kunne finne klær hos oss, uansett om man er liten og smal, liten og rund, litt større med feminine former eller kanskje noe midt imellom. Høres ikke det bra ut, da? Et lite tips i denne forbindelse: Hvis du er på jakt etter en kjole i en bestemt størrelse, kan det være lurt å bruke filteret vi har i nettbutikken. Du setter det på ønsket størrelse og vips, så får du kun opp et utvalg kjoler som passer nettopp deg og din kropp.

Våre kjoler i store størrelser er fra merkene MIAMODA og ONLY CARMAKOMA, og som alle våre andre jerseykjoler kommer de i ulik lengde, med forskjellige snitt og både med og uten mønster. Noen av dem er hverdagslige, mens andre litt mer pyntet. Besøk nettbutikken vår og se om du kanskje finner en ny kjolefavoritt allerede i dag!

Kjøp jerseykjole på nett

Det finnes mange gode grunner til å handle mote på nett, så hvorfor ikke kjøpe din nye jerseykjole på klingel.no? Har du ennå ikke prøvd deg på netthandel, så gjør det nå! I nettbutikken til Klingel finner du et stort utvalg av jerseykjoler på ett og samme sted. Du slipper å valfarte til flere butikker eller kjøpesentre, du slipper trengselen i butikkene – og det beste av alt: Du slipper å prøve klær i trange prøverom, ofte med en belysning som mange kan oppleve som lite flatterende. En annen stor fordel ved å handle på internett, er selvsagt at du kan handle når som helst på døgnet, ja, midt på natten om du skulle ønske det! Nettbutikken vår stenger nemlig aldri, i motsetning til de fysiske butikkene. Vi har et rikholdig sortiment og kan friste med blant annet mote, undertøy, tilbehør som sko og vesker, smykker og utrolig mye fint til hjemmet. Her er alt fra kjøkkenutstyr til hjemmetekstiler som sengetøy, håndklær, pledd og gardiner. Ta en titt og la deg friste!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel