• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Jul(0)
Sorter etter:
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.
julepynt
festbord
Porselensservise
Bestikksett i 30 deler
juletrepynt
julepynt belysning
interiorideer
julebakst

MOTE TIL JUL & NYTTÅR

selskapsmote dame
selskapsmote herre

GI BORT LITT GLEDE

gave henne
gavetips smykker
gave ham
gaver-til-hjemmet
julegaver for hjemmekos
julegaver kropp sjel

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter

Jul(0)

Jul hos KLINGEL

»Julen, julen, julen den er her. Juletre og grønne juletrær». Velkommen til julen hos KLINGEL! Dette er en koselig tid som ofte tilbringes med familie, slekt og venner. Mange begynner å pynte til jul i god tid til julen står for døren. Kjøp julepynt, julegardiner, juleputer, juleduker, juletrepynt, adventslysestaker og julestjerner i vår nettbutikk, perfekt for en hyggelig julefeiring. Dekk festbordet fantastisk juleservise og flotte servietter. Hos KLINGEL finner du i tillegg festklær for alle størrelser og passformer, både for dame og herre. Hos oss kan du handle kjoler, skjørt, bluser, pumps og lekre blazere for en strålende julefest! Våre størrelser strekker seg mellom 36-66, så her finner alle noe de liker, enten det er store størrelser eller mindre størrelser.

Kjøp julegavene hos KLINGEL

Leter du etter de perfekte julegavene til dine nære og kjære? Synes du at det er slitsomt å farte rundt i butikker midt i julerushet for å få tak i de perfekte presangene? Trenger du kvinner og julepynt er vi klar for en magisk juletid. Med glitrende girlander, julekuler, juletrepynt og juletrestjerne pynter vi juletreet vårt slik at det blir akkurat som vi ønsker. Kanskje liker du best å blande rødt og gull som et gjennomgående juletretema? Eller herlig maksimalisme med en blanding av all den klassiske julepynten med sølv, lilla, grønt, gull, rødt og masse glitter? I nettbutikken finner du et stort utvalg av forskjellige julestiler for alle og enhver. Julepynt er noe vi elsker når julen er her igjen.

Hos KLINGEL finner du et stort utvalg av julepynt som blant annet:

 • Juletrepynt
 • Julestrømper
 • Adventsstaker
 • Julekranser
 • Julevaser
 • Juledekorasjoner
 • Julestjerner
 • Juleengler

Mange synes at det er gøy å pynte for jul helt inn å soverommet. Med sengetøy med fine julemotiver bringer du julen helt inn i drømmeland. Gjør det komfortabelt med myke og koselig sengetøy, slapp av med en god bok og en kopp te i førjulstiden.

Julegardiner og juleduker på nett

Å bytte ut gardiner og duker i henhold til sesong er veldig populært. En julegardin med flotte julemotiver med nisser, reinsdyr, juletrær eller glitrende lys er en perfekt måte å skape julestemning hjemme på kjøkkenet eller stuen. Velg en matchende duk til spisebordet eller sofabordet for å gjøre stilen helt komplett. Hva med en duk med juletremotiv med LED-lys på juletrelysene? Duken blir som et lysende midtpunkt å samle familien rundt. Et tips er å bytte ut de vanlige putetrekkene på putene dine med flotte juleputetrekk med nissetrykk!

Dekk festbordet til julemiddagen

Festbordet utgjør en stor del av julefeiringen, særlig på julaften, men også i romjulen og i adventstiden. Julematen man velger å servere avhenger av hvor i Norge man kommer fra eller bor. De vanligste rettene å servere er ribbe, medisterkaker, torsk, kalkun, reinsdyr, rådyr eller pinnekjøtt. Her finnes det selvfølgelig unntak. Med en vakker juleduk og et lekkert juleservise fra Villeroy & Boch kommer du godt på vei. Nydelige tallerkener, glass, bestikk og kopper med fantastiske julemotiver som juleklokker, julenisser, vinterlandskap, engler og girlander passer perfekt. Pynt med juledekorasjoner som porselensnisser, engler av glass, nydelige lysestaker og flotte juleservietter.

Ikke glem å kjøpe kakebokser til alle julekakene. Hos KLINGEL finner du lekre kakebokser med julemotiv.

Bestill myke pysjamaser og nattkjoler

Kos deg med en eventyrlig jul med god mat og drikke, fine presanger, koselige skiturer og fine filmer på TV. En kopp kakao i kosehjørnet med en myk og behagelig pysjamas er en utrolig koselig juletradisjon. Ønsk deg en pysj i fin og myk kvalitet for den ultimate kosestemningen i romjulen. Hva med en julegenser med reinsdyr eller nisser for å få den perfekte julestemningen?

Kjøp julegaver til damer og menn hos KLINGEL

Trenger du noe smykker og blir veldig glad for å få en ring, armbånd, øredobber eller kanskje et anheng til jul. Da vil det smykket alltid minne om den hun fikk det av, og det er jo veldig hyggelig. Kjøp det perfekte smykket hos oss!

Kanskje du har fått en ønskeliste med gaver dine kjære ønsker seg? Nytt merkevarer, merkeklær, merkesko og merkevesker til både henne og ham. Online i nettbutikken finner du glamorøse fest- og selskapskjoler, nydelige fuskepelsjakker og kåper i kasjmir som gjør seg godt til å ha over festantrekket på julefesten eller julebordet, slik at du slipper å fryse når du går ute i vinterkulden.

Vi ønsker alle en riktig god jul!

Adventstiden er en koselig tid der man venter på den store julefeiring, 24 desember, med julaften og romjulen. Første advent tenner vi det første av de fire adventslysene. tradisjonell julepynt mens selve adventslysene er fire stearinlys som man tenner en og en de fire søndagene før jul. Det er også veldig koselig med en hengende julestjerne eller adventsstjerne hengende i vinduet for å skape en god stemning både for de som er inne og naboene som passerer forbi utenfor.

Adventskalendere har blitt mer og mer populære de siste årene og hos KLINGEL har vi de perfekte gavene til adventskalenderen. Kanskje vil du overraske en venninne eller kollega med en hyggelig adventstid? Velg blant våre accessoarer, dekorasjoner, pyntegjenstander, julepynt og juletrepynt for å få litt inspirasjon.


waiting...

KONTAKT
815 12 032 Bestillinger: hverdager 8-18, Kundeservice: i juli og august har vi varierende åpningstider.
SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal.