• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Jumpsuits(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Jumpsuits(0)

Jumpsuits til dame

Vi er så glade for at jumpsuiten til dame, eller buksedressen som den også kalles, er tilbake i motebildet igjen. Dette fantastiske plagget er perfekt til så mange anledninger. Jumpsuiten er slettes ikke kjedelig og i nettbutikken vår har vi et stort sortiment med elegante antrekk i forskjellige farger, modeller og mønstre. Hva med en blomstrete jumpsuit med korte ermer eller en nydelig svart buksedress med lange ermer? Valget er ditt!

Jumpsuits og buksedresser i fine farger og mønstre

En jumpsuit er et sammenhengende plagg hvor overdel og underdel henger sammen. Den kommer ofte i såkalt «dra-på-modell», men finnes også med glidelås og knapper. Mange forbinder jumpsuiten med retrostil à la 70-tallet, men antrekket er fortsatt en gjenganger i dagens motebilde. Rosa, blå, hvite, svarte, grå, lilla, grønne, røde, blomstrete, rutete, prikkete – ja, her er det mange buksedresser å velge mellom. En svart jumpsuit med lange ermer passer godt når det er litt kjøligere ute. Match antrekket med et par flotte sko – enten sneakers, for en avslappet look, eller pumps, for en festligere look. Jumpsuiten gjør seg godt med et belte i midjen. På den måten fremhever den figuren din. Et belte med strassdetaljer skaper en glamorøs look, mens et skinnbelte gir et tøft og trendy uttrykk. Du kan også bruke et fint kjede eller halssmykke for å trekke oppmerksomheten til utringningen din dersom du velger en jumpsuit med V-utringning.

Kjøp jumpsuits i flotte materialer

Hvilket materiale er din favoritt? Med en jumpsuit i fløyel blir du trendy og kul samtidig som du får et utrolig behagelig klesplagg. Den myke fløyelen er god å ha på seg og med et par fine sko og med en lekker veske er du alltid velkledd. En clutch passer godt til når du skal på fest, mens en veske med skulderrem er perfekt i hverdagen. Denim er trenden som aldri går av moten, den dukker opp på catwalken år etter år. Vi elsker denim, og med en jumpsuit i mykere denimmateriale har vi et perfekt og avslappet jobbantrekk.

En jumpsuit eller buksedress i bomull er myk og god og gjør seg godt som et behagelig hverdagsantrekk. Dersom du leter etter et litt festligere antrekk, er en ermeløs, kakifarget jumpsuit perfekt til våren og sommeren. Style den med en flott Panama-hatt eller en kul caps til og fra solstolen under sommerhalvåret. Når vinteren kommer, kan du velge en mørk jumpsuit med lange ermer og lange ben og matche den med et par støvletter i skinn.

Jumpsuit til fest

Mange velger heller å bruke en jumpsuit fremfor kjole når de skal på fest. Kanskje du rett og slett foretrekker et plagg med ben i stedet for en løsere og åpen underdel? Jumpsuiten er veldig praktisk fordi du med den ikke trenger å velge mer enn ett plagg å ha på deg. Den er både topp og bukse i ett. På den måten sparer du mye tid når du skal gjøre deg klar til å gå bort, på fest eller middagsselskap. Du slipper å rive deg i håret fordi du ikke vet hva du skal ha på deg mens du saumfarer garderoben på jakt etter den perfekte outfiten. Det eneste du trenger å velge, i tillegg til jumpsuiten, er hva slags sko du skal ha på deg og eventuelle smykker og annet tilbehør.

En jumpsuit kan fint brukes som festantrekk når du skal pynte deg litt ekstra. Velg en jumpsuit med vakre detaljer som strass, blonder eller perler. Dette er detaljer som gjør outfiten elegant. Vi elsker den romantiske looken med blonder like mye som den glamorøse looken med strass. Foretrekker du den klassiske looken, kan du fint gå for perler. En variant flere av oss rett og slett elsker er den ermeløse jumpsuiten. Med strikklinning og splitt i benkanten er den i tillegg veldig behagelig å ha på. Bruk et stort statement-smykke, øredobber og platåsandaler for en eksklusiv og moderne vri.

Med en jumpsuit i 2i1-modell med en løsere overdel, elegant snitt, vakkert blomstermønster og nydelige applikasjoner holder du stilen på festlige anledninger som for eksempel fest med jobben, vennemiddag, julebord eller bursdagsfest. På årets største fest, nyttårsaften, velger vi gjerne et antrekk med mye glitter!

Blant vårt store utvalg i nettbutikken finner du jumpsuits og buksedresser med:

 • Rund hals
 • V-utringning
 • Lange ermer
 • Korte ermer
 • Ermeløse jumpsuits
 • Ankellange jumpsuits
 • Knelange jumpsuits

Jumpsuits til store størrelser

Vi elsker store størrelser og plus size, og for oss er det viktig at alle skal føle seg vel samtidig som de kan følge trendene i motebildet. I nettbutikken finner du blant annet de flotte merkene Sara Lindholm og Angel of Style som tilbyr moteriktige og flotte jumpsuits til store størrelser. Prøv en søt jumpsuit med korte ermer og vertikale striper, eller en svart jumpsuit med lange ermer og blondeparti på ermer og bryst. Hos merket Laura Kent finner du også flotte jumpsuits og buksedresser opptil størrelse 54. Velg en matchende jakke eller cardigan blant vårt flotte utvalg av klær til store størrelser.

Kjøp jumpsuit og buksedress til dame på nett

Hos Klingel kan du kjøpe jumpsuit til dame på nett. Vi har et stort sortiment med jumpsuits i forskjellige modeller og varianter. I tillegg til vakre klær for størrelser mellom 36 til 66 finner du også herlig tilbehør som du kan matche antrekket med. Enten det er sneakers, pumps, ballerinasko, sandaler, smykker eller kanskje en lue eller et sjal du leter etter, så finner du det online hos Klingel. Er du usikker på hvilken størrelse som passer deg? Ta en titt på vår størrelsesguide! Der finner du informasjon om hvilke mål våre klær er laget etter. Fortsatt usikker? Vi har alltid 14 dagers returrett slik at du kan prøve klærne hjemme, i fred og ro, og eventuelt sende dem tilbake og bytte til en annen størrelse dersom de ikke skulle passe. Å handle moteklær skal være enkelt og trygt – ta turen innom Klingel og la deg inspirere av våre flotte produkter!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel