• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Kåper

Kategorier

Kåper til damer til vinteren

Det finnes utallige kåper til dame; alt fra svarte elegante kåper, varmende ullkåper, lette vårkåper til vanntett trenchcoat. De kan rett og slett brukes til alle anledninger, til hverdags som til fest. Hos Klingel finner du alltid klassisk og tidløs mote, men også moteriktige kåper med sesongaktuelle farger og mønstre. En herlig kombinasjon for deg som liker det klassiske og det moderne. Om våren er det fint med en lys og lett kåpe, mens vi på vinteren gjerne kler oss i en ullkåpe for å holde varmen. I Klingels nettbutikk finner du alle typer kåper til dame.

Stort utvalg av kåper hos Klingel

Mange barn liker å kle seg ut som voksne, og mammas kåpe er et yndet klesplagg å låne fra foreldrenes klesskap. Det er et elegant plagg som utstråler selvsikkerhet og klasse, spesielt i kombinasjon med et par pumps eller høyhælte støvletter. I Klingels nettbutikk finner du et stort og variert utvalg av damekåper:

 • Lange kåper til vinteren.
 • Lang damejakke med varmt fôr.
 • Varme ullkåper i klassiske farger.
 • Supervarme dunkåper eller dunjakker til dame.
 • Moteriktig trenchcoat med knytebelte.
 • Kåper med fuskepels.

Trenchcoat og ullkåpe til gode priser

Du trenger ikke å bruke masse penger på en skikkelig kåpe. I vår nettbutikk har vi billige kåper og trenchcoat av god kvalitet. Og husk at du har 14 dagers full returrett på alle varer du handler hos oss – uansett grunn! Dersom du ikke er 100% fornøyd, er det bare å sende varen tilbake til oss. Sjekk det aktuelle utvalget med jevne mellomrom for å ikke gå glipp av nyheter eller tilbud.

Trenchcoat er et klesplagg som har vært på moten i mange sesonger. Dette plagget er elegant, feminint og ikke minst praktisk. Trenchcoaten fikk sin debut som moteplagg så langt tilbake som i 1901. Det var det britiske firmaet Burberry som først designet plagget, som er en impregnert lang eller halvlang frakk. Denne frakken lages av et grovt stoff, som for eksempel gabardin eller poplin, og skal ha skulderklaffer og belte. En modifisert versjon av plagget ble tatt i bruk av britiske soldater i skyttergravene under første verdenskrig, og fikk senere en status i moteverdenen da damene tok trenchcoaten i bruk. På klingel.no kan du kjøpe klassiske trenchcoats og moderne varianter med stilige detaljer i tidsriktig ånd.

Ullkåper og andre vinterkåper av ull

Vi som bor i Norge, er vant til skiftende vær og temperaturer på vinteren. Gradestokken kan krype mange grader på få timer, og det er viktig å kle seg rett. En ullkåpe er et absolutt must i en kvinnes klesskap. Fordelen med en kåpe er at den er lengre enn en vanlig jakke, og bidrar dermed til å holde også lårene varme. Når det er så bitende kaldt som det kan bli i Norge, er det viktig at så mye av kroppen som mulig holder seg varm og god. Jo lengre ullkåpen er, desto varmere holder du deg. Det er også et elegant og fint plagg som passer veldig fint når du skal på julebord eller over julekjolen på vei til julefeiring. Det er jo en kjensgjerning at det kan være kaldt å gå i finstasen i minusgrader, og da er det godt å varme seg i en lun og god ullkåpe.

I Klingels nettbutikk har vi både korte og lange ullkåper som passer til all slags vintervær. Eller, det er vel ikke helt sant at de kan brukes i all slags vær. Vi anbefaler absolutt ikke å bruke en ullkåpe når det er nedbør, for den blir fort våt og kald. Men er det minusgrader og opphold, og spesielt i solskinn, passer ullkåpen perfekt! Bruk den gjerne med et smart skjerf i halsen – og legger du til en matchende lue og et par hansker eller votter i samme stil – så har du den perfekte looken.

Kjøp strikket kåpe av ull på nett

Ikke alle ullkåper er ytterjakker. Noen av strikkekåpene på klingel.no er også innerjakker. Det er ingenting som slår følelsen av å tulle seg inn i en god og varm ullkåpe når det er kaldt ute. Bruk gjerne en enkel hvit eller svart genser under, så får du en fin match. Ullkåper til innebruk kan brukes til både bukser, jeans og skjørt, så dette er et plagg du bør ha hengende i garderoben.

Kort kåpe eller lang jakke – praktisk og anvendelig

Eller er det egentlig riktig å kalle det lang jakke? Uansett, så er dette en kåpe som ikke er like lang som de vanlige kåpene, men de er like elegante og anvendelige likevel. Velg mellom vatterte, korte kåper, korte ullkåper og andre lange jakker med vattering eller ullstoff. Flere av de korte kåpene våre har praktiske lommer og krage med slag som gir jakkene et moteriktig og fint preg.

Kåpe i store størrelser til alle kroppsfasonger

Hos Klingel finner du et stort utvalg av moteklær i store størrelser, også ytterjakker og kåper. Vår målsetning er å tilby mote for kvinner i alle aldre og størrelser, uansett passform. På Klingels moteblogg kan du lese om forskjellige kroppstyper og fasonger. Her får du tips til hvordan du kan finne klærne som passer til din kroppsfasong. I moteverdenen handler mye om å kle seg riktig i forhold til størrelse og fasong – gjør du det, vil du uansett se fin ut, og vi hjelper deg å komme dit. Klingel er nemlig ekspert på klær i store størrelser.

Vattert kåpe, dunjakke eller boblekåpe?

Mange av kåpene i sortimentet vårt leveres i store størrelser, helt opp til størrelse 62. En del av disse er vatterte kåper med moteriktige farger og mønstre. Eller heter det boblekåpe? Kanskje kaller du det rett og slett bare dunjakke hvis kåpen har dun i fôret. Uansett hva du velger å kalle det, så finner du det på klingel.no. På kalde dager er det godt å kle seg i en tykk og varmende vattert kåpe. Vatteringen gir kåpen en spesiell touch, og kan også brukes på en finurlig måte til å skape liv og mønster i stoffet.

En varm og god dunjakke er et godt alternativ på de kaldeste vinterdagene. Dunfôret gjør at denne kåpen holder kvalitet og form i mange år, så dette er en god investering hvis du er på jakt etter en god vinterjakke eller vinterkåpe. Ta en titt i nettbutikken, og bruk filterfunksjonen til å filtrere utvalget etter størrelse, farge, mønster eller annet.

Hvordan vaske kåpen min?

Når du har investert i en dyr og god kåpe – det være seg en vattert kåpe, trenchcoat eller ullkåpe – er det viktig å ta vare på plagget med riktig behandling. Vinterkåpen er et nyttig og nødvendig plagg som gjerne lages av gode materialer og har høy kvalitet. I alle klær du kjøper hos Klingel, finner du en vaskelapp med anvisning om hvordan du kan vaske kåpen din. Vi anbefaler alltid at du følger vaskerådene, for på den måten å bevare ullkåpen lenge.

Hvordan style kåpen?

En enkel kåpe kan piffes opp på mange forskjellige måter. Hvis du ikke vil være vågal i valg av ullkåpe, kan du gå for en klassisk, ensfarget kåpe og heller pynte den med fargerikt tilbehør. Bruk for eksempel et stort ullskjerf med blomster eller ruter i en fin kontrastfarge, og kombiner med en lue og et par hansker i samme stil så har du et flott antrekk. Du kan også variere fargen på tilbehøret, det er billigere enn å kjøpe flere kåper i ulike farger.

Hvilke nettbutikker er trygge?

Det finnes et hav av nettbutikker på det store internettet, og hvilken nettbutikk er trygg å handle i? De aller fleste netthandlene er trygge, men man skal selvfølgelig være litt påpasselig med hvor man handler på nett. Det viktigste tegnet på at en nettbutikk er trygg å handle i, ser du på startsiden. Se etter logoen til Trygg e-handel. Finner du dette, kan du føle deg trygg. De butikkene som er sertifisert med godkjentstempelet til Trygg e-handel, går gjennom en omfattende prosess før de får sertifiseringen. Klingel er naturligvis godkjent og har fått dette stempelet, så her er det bare å boltre seg og bestille ny kåpe på nett.

Hvilken nettbutikk skal jeg velge?

Hvilken nettbutikk man handler i, kommer helt an på hva man er på jakt etter. Det finnes mange gode nettbutikker med klær, og Klingel er en av dem. En av fordelene med oss, er at vi har et svært stort utvalg av moteklær i både små og store størrelser. Klærne våre holder en god standard i stoff og kvalitet, og er rimelige å kjøpe. En ullkåpe fra Klingel er et godt kjøp.

Hvor lang bytterett har man hos Klingel?

På klingel.no kan du være sikker på at du finner noe som passer for din kroppsfasong og figur. Og gjør du ikke det, kan du alltids bytte klær du har kjøpt på nett. Handler du i vår nettbutikk, har du nemlig alltid full bytterett og 100% angrerett i 14 dager. Det betyr at du kan prøve kåpene du har kjøpt i ro og mak hjemme. Du kan til og med bestille to kåper i forskjellige størrelser, slik at du kan se hvilken som passer best til deg. Prøv ullkåpen eller trenchcoaten sammen med skoene du har tenkt å bruke til, så ser du med en gang hvordan det passer sammen. Send den som ikke passer tilbake til oss.

Kan jeg bytte kåpen som er kjøpt på nett?

Ja, det kan du. Ettersom vi har full angrerett på alle varer som er kjøpt i nettbutikken vår, kan du fint prøve vatterte kåper og korte kåper hjemme før du bestemmer deg. Når du vet hvilken kåpe du vil beholde, sender du den andre bare tilbake til oss. Du trenger ikke å oppgi grunn for returen. Det er med andre ord omtrent ingen forskjell på å handle kåper på nett og i fysisk butikk. Så hva venter du egentlig på? Kjøp din nye kåpe på nett i dag! Klingel har stort utvalg, og vi venter på deg.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel