• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service

Kjøkkenapparater(121)

Sorter etter:
Filtrer etter:
Kjøkkenapparater

  Kategorier

  Filtrer & sorter

  • Sorter etter:
   Popularitet først
  • Farge
  • Produkttype
  • Merke
  • Pris
  • Lengde (cm)
  • Funksjoner
  • Materialegenskaper
  • Særegenheter

  Sorter etter

  Kjøkkenapparater(121)

  Kjøp nye kjøkkenapparater på klingel.no

  Smarte hjelpemidler på kjøkkenet gjør hverdagen enklere. Enten du liker å trylle frem de lekreste retter eller bruker minst mulig tid på matlagingen, så vil du ha glede av smarte innretninger på kjøkkenet. Da vil vi anbefale deg å ta en titt på vårt utvalg av kjøkkenapparater til ulike formål.

  Det starter med frokosten. En god kaffetrakter og en praktisk brødrister gjør det enklere å tilberede en god frokost. Når middagen står for tur, er det mange kjøkkenapparater som kan være hendige. En god stavmikser moser effektivt supper og sauser. En raclette er som skapt for hyggelige og sosiale måltider. En grønnsakskutter gjør det enklere å raspe og kutte grønnsaker til salaten. Skal du lage noe godt til kaffen, kan en kjøkkenmaskin hjelpe deg å trylle frem de lekreste kaker. Skal du bare piske litt krem, kan en håndmikser gjøre jobben for deg.

  Når vi skal kjøpe nye kjøkkenapparater, så er det ikke bare funksjonaliteten som teller. For mange har også designet en stor betydning. Hos Klingel finner du mange stilfulle kjøkkenapparater, som kan bli flotte blikkfang på kjøkkenet ditt.

  Få en god start på dagen med praktiske kjøkkenapparater

  For mange av oss er en god kopp kaffe helt nødvendig for å få en god start på dagen. Hos Klingel finner du både kaffetraktere og kaffemaskiner som sørger for velsmakende kaffe (se mer i kategorien Kaffemaskiner.) Mens andre foretrekker en god kopp te til frokosten. Da kan en vannkoker være praktisk å ha for å koke vann i en fei.

  Med en brødrister kan selv tørt brød forvandles til velsmakende toast. Velger du en brødrister med bollerist, kan du også varme noen rundstykker i samme slengen. Yoghurt er populært både på frokostbordet og til lunsj. Kanskje har du lyst til å lage din egen yoghurt? Da kan du kjøpe en yoghurtmaskin i nettbutikken vår. Smoothies er også både godt og sunt, selvfølgelig avhengig av hva du putter i dem. Med en god blender lager du enkelt velsmakende smoothies. Med en ismaskin kan du lage din egen iskrem. Det vil sikkert både barn og barnebarn sette stor pris på.

  Er du glad i kokt egg til frokosten? Invester i en smart eggkoker. Om du foretrekker ferskpresset juice til frokosten, så kan en sitruspresse være tingen. Ja, du finner smarte kjøkkenapparater til nær sagt alle formål i Klingels nettbutikk.

  Lag god mat og kaker med kjøkkenapparater fra Klingel

  Gode hjelpemidler har stor betydning for matlagingen. Uansett om du er rene gourmetkokken eller foretrekker å bruke minst mulig tid på kjøkkenet, så kan du ha god bruk for effektive kjøkkenapparater.

  En god stavmikser kan være et praktisk hjelpemiddel. Den moser alt fra poteter til sauser og supper. Noen stavmiksere er også utstyrt med en visp som kan brukes til å vispe sauser, krem og lignende.

  En god kjøkkenmaskin er et must på et godt utstyrt kjøkken. Kjøkkenmaskinen eller miksmasteren som den også kalles, er praktisk til både brød- og kakebaking. Med vispen visper du krem og eggedosis uten problemer. Eltekroken hjelper deg å elte brøddeigen. Noen kjøkkenmaskiner har også tilleggsutstyr som blender og K-spade. Våre kjøkkenmaskiner kommer i ulike størrelser. Derfor er det viktig å tenke på hvor stor matmengde man skal tilberede når man velger maskin. Har du for eksempel en stor familie du vil bake brød til, vil vi anbefale en kjøkkenmaskin med stor kapasitet. Har du derimot en liten husholdning og lager sjelden store porsjoner, kan en mindre variant holde. Trenger du kun et enkelt apparat som kan piske krem og elte små mengder deig, kan det være du kan nøye deg med en håndmikser. Håndmikseren er også et godt valg om du ikke har så mye oppbevaringsplass. En stavmikser med visp som ekstrautstyr, kan også være et alternativ til et lite kjøkken. Disse små kjøkkenapparatene passer jo også bra til kjøkkenet i hytta eller campingvognen.

  Stilfulle kjøkkenapparater til elegante kjøkken

  Selv om funksjon og pris har en stor betydning når vi skal investere i et nytt kjøkkenapparat, så har også utseendet mye å si. Mange legger mye penger i en flott kjøkkeninnredning. Et nytt og moderne kjøkken er flott å se på. Da er det jo også viktig hva man plasserer på kjøkkenbenken. Kanskje ønsker du en fargerik brødrister eller kjøkkenmaskin i turkis eller rødt, som en fin kontrast til et kjøkken i nøytrale farger? Du kan også velge stilrene kjøkkenapparater i nøytrale farger som matcher interiøret. Apparater i stål og svart er klassikere som ikke går av moten med det første. På klingel.no kan du også finne vannkoker eller toaster i trendy retrodesign fra det engelske merket Russel Hobbs.

  Kjøp kjøkkenmaskiner fra kjente merkevarer på klingel.no

  Hos Klingel finner du kjøkkenapparater fra flere anerkjente merker:

  • Bosch er en anerkjent tysk produsent som leverer produkter for mange bruksområder. Kjøkkenmaskinene fra Bosch utmerker seg både når det gjelder funksjonalitet og design. Vi kan tilby alt fra håndmiksere og kjøkkenmaskiner til brødristere og vannkokere fra dette kjente merket.
  • Kenwood er opprinnelig et engelske merke og kanskje mest kjent for sine kjøkkenmaskiner. En Kenwood kjøkkenmaskin står for høy kvalitet. Nå kan vi også tilby blendere fra Kenwood.
  • Det tyske kvalitetsmerket Braun tilbyr elektriske produkter for mange ulike bruksområder. I nettbutikken hos Klingel finner du kjøkkenapparater som vannkokere, blendere og brødristere fra Braun i god kvalitet og fin design.

  Du finner også produkter fra flere andre kvalitetsmerker i kategorien kjøkkenapparater på klingel.no. F.eks. det tyske merket WMF som tilbyr en lang rekke kjøkkenmaskiner som brødristere, dampkokere, blendere og raclette. Et merke som også har funnet veien til mange norske butikker og som blir stadig mer populært med sine produkter i stilren design og med god funksjonalitet.

  Et annet merke som utmerker seg er engelske Russel Hobbs, som blant annet tilbyr en serie kjøkkenapparater som blendere, toastere og vannkokere i retrodesign.

  Gjør et kupp på kjøkkenapparater

  Klinger legger vekt på å kunne tilby et bredt sortiment. Det innebærer også at du finner artikler i ulike prisklasser innenfor hver kategori. I kategorien kjøkkenapparater kan du finne produkter som passer din lommebok. Vi har også en egen outlet-avdeling i nettbutikken. Her finner du til enhver tid artikler til nedsatte priser. Her kan du også gjøre gode kupp på artikler til hjemmet.


  waiting...

  Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

  Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

  • Motetips
  • Flotte tilbud
  • Rabatter og gaver
  • Få med deg den siste moten fra Klingel

  Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

  Feltene som er markert med * må fylles ut.
  SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  FØLG OSS PÅ
  VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
  SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel
  Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal. *)Gjelder for en ny bestilling pr. kunde i nettbutikken t.o.m. 09.10.2022. Oppgi koden når du bestiller. Kun én rabattkode pr. bestilling. Minste bestillingssum er 500 kr etter fratrukket rabatt.