• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Kjoler(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Kjoler(0)

Shop plus size kjoler på klingel.no

Er du lei av mote som bare tilbys opptil størrelse 40 eller 42? Har du runde, kvinnelige former og ønsker en moteriktig stil? Klingel tilbyr mote for alle uansett størrelse, fasong eller alder. For alle ønsker vi å ta oss godt ut. Hos oss finner du mote for damer fra størrelse 34 til 66. Mote er ikke forbeholdt noen få størrelser, for mote er for alle.

I vårt mangfoldige utvalg av plus size mote finner du mange fine kjoler til alle anledninger, enten du er ute etter en fin og praktisk hverdagskjole, en elegant selskapskjole eller kanskje en lett og luftig sommerkjole. Her finner du garantert noe som passer både stilen og figuren din.

Kjoler i store størrelser til enhver anledning

En kjole er et like godt valg til hverdags som til fest. Er du ute etter en kjole i stor størrelse som passer på jobben eller kanskje på en hyggelig, uformell sammenkomst? Ønsker du en diskré stil, kan du gå for en ensfarget kjole. En jeanskjole er også en hverdagsfavoritt, som du også finner i vårt sortiment av store størrelser. En kjole i svart eller grått er også et fint valg til hverdagsantrekket. Så kan du heller matche med fargerikt tilbehør om du vil piffe opp antrekket litt. Du finner mye fint tilbehør i nettbutikken på klingel.no.

Skal du i bryllup eller et annet fint selskap og leter etter en kjole som passer en stor dame? Ja, da trenger du ikke lete lenger. Ta en titt på klingel.no. Her finner du mange lekre selskapskjoler i store størrelser. Vi kan for eksempel anbefale en feminin blondekjole eller en kjole med plisséskjørt. En kjole med lekker glans er også et passende festantrekk. På klingel.no kan du velge mellom fotside gallakjoler og smarte cocktailkjoler, som passer til mange anledninger. Kort sagt våre festkjoler i store størrelser sørger for at du tar deg godt ut. Her får du anledning til å føle deg fjong uansett hvilken størrelse du bruker. Det burde jo være en selvfølge at også store damer skal kunne velge blant mange flotte selskapskjoler. Det synes i i hvert fall vi i Klingel.

Vi har også mange flotte sommerkjoler i plus size størrelser. Finn en ny sommerfavoritt til sommerfesten eller en sommerkveld på uterestauranten. Her kan du boltre deg i plus size kjoler med alt fra batikkmønstre til tropiske mønstre og herlige blomstermønstre. Sommerkjolen kan gjerne være av et lett og luftig materiale, som bomull eller viskose. Du kan naturligvis velge mellom mange ulike kjolelengder, ermelengder og fasonger også når det gjelder sommerkjoler.

Velg en kjole som passer din fasong

Når du skal velge en kjole i plus size, er det ikke bare størrelsen du bør tenke på. Våre kjoler kommer i ulike fasonger og snitt. Du bør du også tenke på om du ønsker et plagg som skal sitte etter eller henge løst og ledig. Du finner en praktisk størrelsesguide på vår nettside. Her kan du se hvilken størrelse du bør velge ut ifra dine mål. Husk at ulike fasonger fremhever ulike sider ved kroppen din.

Vi har alle noe vi er mer fornøyd med. Kanskje har du lange, slanke legger og vil fremheve disse? Da kan det være fint å velge en kjole som slutter rett under eller over kneet. Har du en flott byste så kan det være flatterende å velge en kjole som markerer bysten eller har en dyp utringning. Har du en markert midje, så velg gjerne en kjole i stor størrelse i innsvingt modell. Du kan også markere midjen med et belte. Noen av våre kjoler kommer med knytebelter, men du kan også bruke et separat belte for å få frem en flott timeglassfigur.

Det finnes en del generelle råd myntet på damer i store størrelser. Blant annet anbefales ofte V-hals eller plagg i omslagsmodell. Det sies også at man skal unngå for mye mønstre eller striper på tvers, fordi de kan virke forstørrende. Men du trenger ikke bry deg om vedtatte motenormer. Velg en kjole du liker. Et tips vi allikevel vil fremheve er å ikke velge en alt for stor eller uformelig kjole, for den vil bare få deg å virke større.

Riktig undertøy er med på å forme figuren og gir deg en flott silhuett. En formfull kropp tar seg ekstra godt ut med undertøy som støtter og former. Se vårt utvalg av formende bodyer, korsetter, BH-er og pantyer. Undertøyet gjøre en forskjell og støtter og løfter der det trengs og får kjolen til å sitte enda finere.

Style kjolen med matchende tilbehør

Har du funnet en modell du liker i vårt utvalg av plus size kjoler? Enten du bruker kjole i størrelse 46 eller kjole i størrelse 56 så har vi noe for deg. Men antrekket er ikke helt komplett uten riktig tilbehør. Ønsker du å markere midjen din i en litt vid kjole? Er du så heldig å ha en smal midje, så vis den frem. Det gir en flott effekt og sørger for at du får en fin silhuett. Du finner mange fine belter som matcher kjolen din under kategorien tilbehør. Velg gjerne et belte i en kontrastfarge som skaper en fin effekt.

Passende sko er også et must. Her avhenger det helt av hvilken type kjole du har valgt. Har du funnet en fin kjole til hverdagsbruk, kan du velge mellom skoletter, sko med moderate hæler og til og med sneakers. Til selskapskjolen vil vi anbefale et par lekre pumps eller slingbacks. Sommerkjolen kan matches med nær sagt hva som helst, som for eksempel slip-ins, sandaler eller ballerinasko.

Flotte smykker blir prikken over i-en på dine antrekk. Et tips til store damer er å unngå alt for små smykker. Velg heller et langt kjede eller et flott, litt større statementkjede. Dette finner du i kategorien for smykker. Store øreringer er også et fint tips.

Skal du bruke kjolen en varm sommerdag, vil vi tipse om en kort strømpebukse til å bære under kjolen. Mange formfulle damer plages med at lårene gnisser seg mot hverandre på varme dager. Det kan du unngå med en kort strømpebukse. Et annet alternativ er å bruke korte tights eller såkalte sykkelbukser under kjolen.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel