• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Kjoler

Kategorier

Kjoler på nett til damer

Alle damer kjenner til det store problemet som kommer når vi blir invitert på en fest, tilstelling, bryllup, selskap eller julebord! Mange av oss går månedsvis og tenker på hva i all verden vi skal ha på oss! Hvilke selskapskjoler kommer de andre til å ha på seg, er det en fest hvor man må ha en elegant kjole eller holder det med en fin kjole? Spørsmålene er utallige, og mange av oss handler faktisk inn mer enn én kjole til bryllupsfesten som en potensiell kandidat om en ikke finner en annen. Kjenner du deg selv igjen når du har gått rundt i timevis i butikker rundt omkring i byen der du bor? Vått eller kaldt vær, snø eller slaps? Gått rundt for å se om du finner den perfekte fine kjolen til festen?

Uansett hvilken selskapskjole, festkjole eller elegant kjole du ser etter er det mye mer behagelig å lete i vår nettbutikk. Vi kan tilby et stort utvalg av kjoler i alle varianter og farger, fasonger og stiler. Ta turen inn i nettbutikken og finn akkurat det du er ute etter blant våre lange, korte, ankellange, knelange eller halvlange kjoler. Hos Klingel finner du kjoler med korte ermer, lange ermer, trekvarts ermer og ermeløse. Enten du foretrekker det ene eller det andre er besøket i nettbutikken perfekt for å finne det du er ute etter på en enkel og grei måte – og ikke minst behagelig, bestill kjolen rett fra godstolen eller sofaen hjemme!

Fine kjoler finner du i mange fasonger og farger. Hvilken stil du selv liker, er viktig å få frem når du kler på deg elegante kjoler for ulike anledninger. Den dagen du kjøper kjole for en bryllupsfest er det mange som ønsker å føle seg som en prinsesse til akkurat den tilstellingen og kjøper en kjole som gjør at de føler seg som det. En fantastisk elegant kjole som går ned til anklene, med stropper eller lange ermer. En kjole som glitrer eller hva med en kjole med paljetter? Uansett om du velger en kort eller lang kjole for dagen er det fantastisk mange fine kjoler man kan velge mellom i vår nettbutikk.

Festkjoler for fantastiske kvinner

Festkjoler bruker vi i mange anledninger, fra en fest med venner på lørdagen, til firmaets årlige julebord. Men vi ønsker oss alle en kjole som er fin. Vi tilbyr kjoler i blonder, silke eller todelte kjoler som fremhever midjen. Det er veldig mange som tenker at sorte kjoler er det sikreste valget man kan ta, og velger nettopp derfor akkurat en sort kjole. Men farger er kanskje akkurat det som hadde gjort at du hadde sett ekstra elegant ut i din festkjole? Hvorfor ikke gå ut av komfortsonen og velge en nydelig silkekjole i grønt? Eller hva med en flerfarget blå kjole? En kjole i dyremønster, eller animal print som det også kalles, er en klassisk kjole som passer til de fleste, men som samtidig skiller seg litt ut.

Hvilken kjole skal jeg velge?

Hvilken kjole passer meg og min kroppsfasong er det mange som spør seg, men som med alle andre plagg, føler du deg vel så ser du nok helt nydelig ut! I nettbutikken finner du kjoler for alle, i ulike størrelser og lengder. Vi har kjoler både med og uten ermer, kjoler som passer godt til sommeren så vel som til vinteren. Det eneste man må tenke på er at man skal føle seg vel i kjolen siden du skal bære den hele kvelden! Kjolen skal ikke føles for trang eller ubehagelig på, men flyte med deg når du går. Den dagen du skal føle deg som en prinsesse skal du også se ut som en når du flyter rundt i rommet med din nydelige kjole. En uforglemmelig dag hvor alle i ettertid enda snakker om den fantastiske kjolen du hadde på deg den dagen. Hvor alle spør hvor har du kjøpt denne nydelige kjolen? Hvilken butikk har du vært i? Du kan velge mellom å holde hemmeligheten tett til brystet og sikre deg at ingen noen gang kommer i samme kjole. Eller du kan hviske hemmeligheten til din nærmeste venn, at du faktisk satt stille og rolig i sofaen med PC-en i fanget. Nøye valgt stoff, design og form på kjolen slik at du skal føle deg nydelig, og at den skal bli kveldens høydepunkt for akkurat denne dagen.

Selskapskjoler - Kjoler til bryllupsfest

Om du har behov for en kjole til bryllupsfest eller en selskapskjole, så er du velkommen inn i vår nettbutikk. Velg mellom utallige til bryllupsfest eller selskapskjoler, kjente merker og kjente designere, vi har noe for alle her hos oss. Uansett anledning eller tilstelling, vi har kjolen til fest eller bryllup! Bare husk, hvit er kun for bruden, og rødt og svart har noen uheldige assosiasjoner!

Strikkede kjoler

En strikket kjole er bra å ha når været blir kjøligere. Med en strikket kjole, ofte i ull holder du varmen samtidig som du ser stilfull og elegant ut. Mange foretrekker å bruke kjole i stedet for bukse, og med en strikket kjole i ull kan du gjøre det året rundt. I Klingels nettbutikk finner du strikkede kjoler også for store størrelser.

Blomstrende kjoler for vakre sommerdager

Blomstermønster er nydelig. Uansett hvilket plagg det gjelder, hvilken anledning eller type blomster som mønsteret viser.

Hos Klingel finner du blant annet:

 • Kjoler med rosemønster.
 • Korte kjoler med tulipanmønster.
 • Lange kjoler med palmemønster.
 • Nydelige kjoler med nellikmønster.

Forskjellige blomster betyr også forskjellige farger. Mange blomster kommer ikke kun i en farge, men i flere farger. For eksempel finnes roser i blant annet rød (som kanskje er den mest klassiske), gul, rosa, lilla, hvite, ferskenfarget og blå (disse finnes ikke naturlig, men dyrkes frem). Har du kanskje hørt om rosenes språk? Dersom du ikke har det, eller trenger en oppfriskning av de vanligste fargene og rosene kan vi hjelpe deg med det:

 • Røde roser: Røde roser står for kjærlighet og er ofte noe man kjøper til sin utkårede. Kanskje til sin partner eller en ny flamme. De er også flotte å gi til en kjær venn eller familiemedlem som et tegn på sterk hengivenhet.
 • Lyserosa roser: Lyserosa roser står for beundring eller sympati og er kanskje noe du gir til noen som har vunnet en konkurranse, fått en utmerkelse eller fått en jobbforfremmelse.
 • Mørkerosa roser: Mørkerosa roser står for takknemmelighet. Kanskje har du hjulpet en venn, familiemedlem, kollega eller bekjent med noe som hen vil vise takknemlighet for?
 • Gule roser: Gule roser står for lykke og glede. Disse rosene kan man ofte få hvis man skal gjøre en fremtreden, for eksempel delta i et teaterstykke, dansekonkurranse, holde foredrag eller en tale.
 • Hvite roser: Hvite roser står for respekt, ydmykhet og renhet og kan ofte ses i både bryllup og begravelser. I bryllup symboliserer de renhet sammen med den hvite bryllupskjolen. Dette er kanskje litt gammeldags, men hvite roser er vakre likevel! I begravelser kan de hvite rosene symbolisere respekt for den avdøde og ydmykhet og medfølelse for de etterlatte.

Med så mange ulike valg og betydelser er det flott å velge en kjole der fargene passer til anledningen.

Jerseykjolen – behagelig og trendy for alle damer

Jerseykjolen er utrolig praktisk. Den er myk og har oftest stretch, noe som gjør at du føler deg vel uansett hva du gjør. Trange kjoler i stive materialer kan i blant oppleves som ukomfortable fordi de strammer rundt kroppen. Med jerseykjolen føler du deg fri selv om kjolen har en figurnære passform. Dersom du ønsker å trekke fokus til de stedene på kroppen som du ønsker å vise frem kan du velge ulike detaljer som for eksempel kjoler med utringning, kjoler med blonder som trekker fokus til de stedene blondene er plassert, kjoler med rund hals, kjoler med cape som trekker fokus ned til bena dine, kjoler med mye mønster, flerfargede kjoler, kjoler med korte ermer, kjoler med bølgemønster, for eksempel rundt midjen, kjoler med vertikale striper for å få deg til å se lengre ut, horisontale striper for å få deg til å se bredere ut eller kjoler med rysjer. Det finnes rett og slett mange tips og triks for å skape den silhuetten du ønsker for deg selv. Prøv deg frem og se hva som passer deg best. Husk at du er fin uansett hvordan du ser ut! Hver snill mot deg selv – du er den viktigste personen i ditt liv!

Skal du på strandferie? På stranden kan det ofte bli veldig varmt og man orker som regel ikke å bruke shorts eller bukser på vei til og fra stranden, eller ikke minst på stranden. Da er en lett og luftig strandkjole i jerseystoff eller lin et utrolig godt valg. Jerseykjolen er myk og god, mens linkjolen er ofte tynnere og har litt striere tekstur. Ta med deg en solhatt og masse vann så slipper du solsting. Bruk litt tid på å titte rundt blant vårt store kjolesortiment for kvinner og la deg inspireres til ditt neste kjolekjøp!

Tyrolerkjoler – Tysklands svar på bunaden

Tyrolerkjoler er klassiske kjoler som brukes i Tyskland, særlig under Oktoberfest som arrangeres hvert år i München, som ligger i Bayern i Tyskland. Mange turister besøker Oktoberfest årlig og hva er vel mer autentisk enn å bruke en tysk folkedrakt? Bestill drakten i god tid slik at du er helt klar for take off når oktober nærmer seg. Da rekker du å bytte størrelse dersom den for eksempel ikke skulle passe eller du ønsker å bytte farge eller mønster. Du kan alltid følge vår størrelsesguide for å finne ut av hvilken størrelse som er perfekt for akkurat deg.

Hva har blonder, broderier, chiffon, plissé, silke, bomull, jersey, viskose og ull til felles? Jo – dette er materialer som våre lekre kjoler finnes i. Er du ute etter en kjole i et spesielt materiale? Da kan du bruke filter-funksjonen på Klingel nettsted under kategorien «kjoler». Velg en eller flere og vipps så har du det du leter etter foran deg! Du kan også filtrere på farger, størrelser og merke. Hos oss finner du merker for store størrelser som Sara Lindholm, MONA, Dress in, Sara Lindholm har klassiske, lekre, elegante, moderne og trendy klær for store størrelser. Ta en titt på alle våre merker og utvalget vårt online i Klingels webshop.

Gjør ditt kjøp hos Klingel allerede i dag!

Vi på Klingel har gjort det enkelt for deg å handle kjoler for damer online. I vår nettbutikk kan du saumfare vårt brede utvalg av kjoler i alle ulike varianter. Benytt anledningen hjemme i fred og ro for å finne din perfekte kjole. Husk at det ofte er lurt å ha noen kjoler på lager for vipps så dukker det opp en anledning til å bruke dem og da angrer man ofte på at man ikke bare slo til på den lekre kjolen man hadde øynene på. Vi har alltid 14 dagers åpent kjøp, noe som betyr at du helt fint kan sende tilbake varen dersom du ikke skulle være fornøyd eller hvis du trenger en annen størrelse enn du trodde da du bestilte kjolen. Vi kvinner elsker å ta oss godt ut og uansett størrelse skal man gjøre det! Hos Klingel finner du størrelser fra størrelse 36 opptil størrelse 66. Vi elsker alle størrelser og har et stort sortiment med store størrelser. Du er fantastisk! Kjøp en nydelig kjole fra Klingel!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel