• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Kokekar(119)
Sorter etter:
Filtrer etter:

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først
 • Farge
 • Produkttype
 • Merke
 • Pris
 • Lengde (cm)
 • Diameter
 • Materialegenskaper
 • Særegenheter

Sorter etter

Kokekar(119)

Kjøp nye kokekar i nettbutikken på klingel.no

Kokekar finnes på alle kjøkken, og i et utall varianter. Det er en samlebetegnelse på gryter og panner beregnet på matlaging på komfyr, kokeapparat eller ildsted. Ordet kokekar er jo ganske selvforklarende, et kar eller en panne til å koke i. I kategorien kokekar finner du også panner og former til å steke i, i tillegg til gryter. Hvilke kokekar som finnes på et kjøkken kan variere veldig. Det avhenger jo litt av hvem som bruker kjøkkenet, og hvor mange det skal lages mat til. Mange nøyer seg med et mindre utvalg kokekar, som for eksempel et par gryter og en stekepanne. Det er det som strengt tatt er nødvendig for å kunne tilberede en enkel middag. Det er ikke alle som liker å tilbringe så mye tid på kjøkkenet, men ønsker å kunne lage mat raskt og effektivt.

Mens gourmetkokken gjerne vil ha spesialpanner som grillpanner og crepespanner, eller kanskje en Römertopf-leirgryte for tilberedning av velsmakende kjøtt. Gode stekeformer til å sette i stekeovnen er et must for den som er glad i å lage mat. Hos Klingel har vi et stort utvalg kokekar, så her finner du helt sikker noe som dekker ditt behov. Ta en titt og finn et kokekar som passer for dine kokkeferdigheter og ambisjoner.

Kokekar som passer til alle typer koketopper og stekeovner

Rundt omkring i de norske hjem finnes mange ulike koketopper eller platetopper, og stekeovner. For 30-40 år siden hadde alle komfyrer plater av støpejern. Disse finnes fortsatt på markedet for den som foretrekker det, eller har beholdt den gamle. Men nå kan vi også velge mellom mange ulike platetopper, som induksjon eller keramisk. Noen sverger også til gasskomfyrer når de skal lage mat. Fordelene med gasskomfyr er at den er klar til bruk med en gang, og det er enklere å regulere varmen underveis i matlagingen. Våre kokekar, enten det er stekepanner, gryter eller dampkokere, er beregnet for alle typer platetopper. Du finner også informasjon om dette i produktbeskrivelsen til hvert enkelt produkt, slik at du ikke skal være i tvil om du kan bruke pannen eller gryten nettopp på din platetopp eller komfyr.

Kokekar i mange varianter gir mange muligheter

Har du lyst til å imponere dine middagsgjester med nye kokkekunster? God mat krever naturligvis sitt av kokken, men med riktig utstyr er du kommet langt på vei til å kunne briljere på kjøkkenet. Hvorfor ikke investere i en klassisk Römertopf-leirgryte. I den berømte leirgryten lager maten seg nesten av seg selv. Kjøttet blir mørt og fint, og maten beholder fuktighet slik at den ikke blir tørr. Du finner også Römertopf-leirgryte i vår nettbutikk. Liker du å plukke bær og frukt, og lage din egen saft? Da kan du velge en praktisk saftkoker med alt tilbehør. Er du glad i å lage lasagne, gratenger eller moussaka? Da finner du fine ildfaste former som passer perfekt til det på klingel.no. Trenger du en kjele til å koke vann eller kaffe i rett på kokeplaten? Da er en plystrekjele midt i blinken. Den sier i fra med plystrelyd når det koker. Den passer for øvrig også godt på den gode gammeldagse vedovnen på hytta. Vi har også hele sett bestående av flere gryter og panner, som sørger for en enhetlig stil på dine kokekar, og passer til ulike formål. Vi har gryter og panner i ulike størrelser. Hos Klingel finner du kokekar som passer til matlaging for både små og store husholdninger.

Riktig utstyr for sunn matlaging

I dag er det et stort fokus på sunn mat. Valg av kokekar kan også bidra til sunn matlaging. Vi har et stort utvalg av stekepanner med såkalt slipplett- eller nonstick-belegg. Kokekar med slikt belegg minsker behovet for bruk av fett i matlagingen, og dermed blir maten sunnere. Vi har også gryter for dampkoking. Når maten dampes blir den tilberedt på en mer skånsom måte, og dermed beholdes vitaminer og næringsstoffer.

Riktig behandling og rengjøring av kokekar

For at dine kokekar skal holde lenge, er det viktig å rengjøre dem riktig. Feil rengjøring kan medføre skade på stekepanner og gryter. Vårt beste råd er å følge bruksanvisningen som følger med fra produsenten når det gjelder bruk og rengjøring, så unngår du å skade produktene. Mange av våre stekepanner har såkalt nonstick- eller slipplett-belegg. Velg håndvask ved rengjøring av dine panner med slikt belegg, så holder de lenger. Vær også forsiktig med hvilke redskaper du bruker i dine kokekar. Vi tilbyr også skånsomme kjøkkenredskaper i vår nettbutikk, som ikke lager riper og ødelegger belegget.

Server maten rett fra dine kokekar

I Klingels nettbutikk har vi et stort utvalg panner og gryter som ikke bare er funksjonelle, men også dekorative. Derfor kan du trygt sette dem rett på bordet, også når du har gjester. Da sparer du oppvask og gjør serveringen mer lettvint. Dessuten holder maten seg lenger varm når den serveres rett i pannen eller gryten. Dersom det drøyer litt før alle får satt seg, kan du la maten stå på komfyren i kokekarene, enten på svak varme eller avslåtte plater. Setter du gryter og panner med lokk på bordet, så holder maten seg også varm lenger. For skal vi servere et varmt måltid, ja da må jo maten også være varm. Dette er et velkjent problem når familien skal samles til et måltid. Middagen blir annonsert, men noen synes det er vanskelig å bryte opp midt i en film eller et dataspill.

Gjør et kupp på kokekar

Det lønner seg å følge med på vår nettside. Her finner du mange gode tilbud. Vi har en egen outlet-avdeling med produkter til nedsatte priser. Her vil du også finne kokekar i ulike former fra tid til annen. Her kan du gjøre et kupp. Noen ganger har vi også kampanjer på enkelte produktkategorier.

Stort utvalg til kjøkken og servering på Klingel.no

I Klingels nettbutikk finner du ikke bare kokekar, men også et stort utvalg kjøkkenredskaper, duker, serviser, glass og bestikk. Så du kan bestille alt det du trenger til både matlaging og borddekking på et og samme sted.


waiting...

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

 • Motetips
 • Flotte tilbud
 • Rabatter og gaver
 • Få med deg den siste moten fra Klingel

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Feltene som er markert med * må fylles ut.
SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal. *)Gjelder for en ny bestilling pr. kunde i nettbutikken t.o.m. 09.10.2022. Oppgi koden når du bestiller. Kun én rabattkode pr. bestilling. Minste bestillingssum er 500 kr etter fratrukket rabatt.