• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Korte kåper(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Korte kåper(0)

Kort kåpe – fra klassisk til trendy

Den korte kåpen er et allsidig ytterplagg og et must-have i enhver kvinnes garderobe. Korte kåper til dame kommer i alt fra klassisk og elegant til trendy og hverdagslig stil, og de kan styles opp og ned ved hjelp av effektfullt tilbehør. Du kan velge mellom kåper i ulike materialer, og nettopp materialet avgjør om plagget er beregnet for vinter- eller sommerhalvåret. På klingel.no kan vi friste med et bredt sortiment med noe for enhver smak, stil og fasong. Ta en titt på utvalget vårt og la deg friste av alt det fine vi har å tilby. Det er enkelt å bestille varene hjem, og skulle du ikke være helt fornøyd eller ønske en annen størrelse, er det ingen sak å returnere.

Den korte kåpen – favoritt året rundt

Den korte kåpen blir fort en favoritt og er et plagg som er populært året rundt. Men det er selvsagt en viss forskjell på en kort vinterkåpe og en kort sommerkåpe. Om vinteren er det godt å kunne pakke seg inn i en god og fin kåpe som holder deg varm, selv når det er som kaldest. Og i motsetning til en vanlig vinterjakke varmer en kortere kåpe både baken og et godt stykke nedover lårene. Og nettopp det har mye å si på en kald norsk vinterdag! En lett bomullskåpe i kort modell er ypperlig å slenge på seg fra tidlig vår til sen høst. Ja, den kan fint også brukes om sommeren når været ikke viser seg fra sin beste side. Sommerstid er en lett kort kåpe et supert valg. Hos Klingel får du kjøpt korte sommerkåper i materialer som bomull, jersey og viskose online. Er du på utkikk etter en sommerlig kort kåpe eller en elegant lang jakke til penkjolen, det lette blomsterskjørtet eller sommerbuksen? Det finner du garantert på klingel.no!

Korte damekåper til vinteren

I nettbutikken til Klingel finner du det du trenger av ytterplagg til vinteren, deriblant et godt utvalg korte damekåper. Det kan være en fordel å ha flere slike kåper i garderoben. Til hverdags er det uten tvil veldig praktisk med en vattert kort kåpe som tåler en støyt, har mange praktiske lommer og kan lukkes med glidelås. Har den i tillegg en hette, er det ingen sak å smette ut og inn av bilen i snøføyken. Hetten sørger for at du er både tørr og varm på hodet og for at frisyren holder. En kort ullkåpe derimot er selvsagt en klassiker, som dekker andre behov enn en vattert utgave. Ullkåpen er et ypperlig valg når du skal kle deg litt pent, og like fin over et pent bukseantrekk som til selskapskjolen. Det samme gjelder for fuskepelsvarianten. En kort kåpe i fuskepels forvandler enhver look fra hverdagslig til glamorøs før du vet ordet av det. I tillegg så er det bare så herlig å pakke seg inn i den myke fuskepelsen. De to sistnevnte kåpetypene er selvsagt også midt i blinken til hverdagsantrekket. Bare tenk så fin du blir med en beige ullkåpe til jeans og en basic genser i samme fargetone som kåpen! Eller hva med en rutete kåpe til den enkle hverdagskjolen? Og hvorfor ikke gå all in og gjøre hverdagen en smule mer glamorøs ved å hive på deg fuskepelsen neste gang du skal innom matbutikken? Mote er gøy – og alle burde vi feire hverdagen ved å leke oss litt med ulike uttrykk og mikse forskjellige stiler! Sjekk utvalget til dame i nettbutikken og la deg inspirere!

Kort kåpe i mange materialer og størrelser

Sommer som vinter er en kort kåpe et kjært plagg som går til det meste, og velger du kvalitet og passform etter dine behov, vil du ha glede av favorittkåpen din i mange år fremover. Du kan handle flotte kåper i nettbutikken vår. Disse får du selvsagt i mange ulike materialer – alt fra ull og ullmiks, med en andel kasjmir, til imitert skinn, fuskepels og andre syntetiske materialer. Vi har fine vatterte damekåper i kort modell, med og uten stikninger, med og uten hette, og korte kåper med knyting i livet. Skal det være en kort strikkekåpe i anvendelig farge, bouclékåpe i stilren farge eller en moteriktig rutete kåpe? Det finner du så klart hos Klingel! Og enten du er stor eller liten, tykk eller tynn eller noe midt imellom, så har vi mote for deg. Kåpene våre dekker hele størrelsesspekteret fra størrelse 34 til størrelse 62, og du får korte kåper i store størrelser til kåper for deg som er litt lavere og nett. Fordelen med en kort kåpe er at den aldri vil bli for lang selv for den som ikke er av de høyeste. Der en vanlig lang kåpe fort kan bli en utfordring, vil en kortere utgave av dette herlige plagget aldri bli for lang for en som kanskje er lavere enn gjennomsnittet.

Ensfarget eller kort damekåpe med mønster

Er du glad i farger og mønstre, så ikke la en ensfarget kort damekåpe være førstevalget ditt. Nei, gå heller for en av våre superfine kåper med mønster eller en deilig vinterkåpe i en herlig knallfarge, som virkelig lyser opp i vintermørket og sprer glede. Men mønster er selvsagt ikke bare mønster. Også her har du utallige muligheter og kan velge og vrake blant våre kjempefine kåper til henne. Her er bare noe av det vi kan friste med:
 • kort kåpe med fiskebensmønster
 • rutete vinterkåpe til dame
 • kort kåpe med dyremønster
 • damekåpe med patchmønster
 • Er det ensfarget som gjelder, så er det så klart festlig med sterke farger som en rød ullkåpe eller kåpe i kraftig, varm oransje. Vil du heller ha en nøytral farge, er en kort sort kåpe, grå damekåpe, en beige eller kamelfarget kåpe alltid et godt valg.

  Kåpe med praktiske og fine detaljer

  Handle din nye favorittkåpe på klingel.no! Våre stilige kåper kommer med mange praktiske og fine detaljer som gjør sitt til at de er populære. En kort kåpe med belte i livet er topp når du ønsker å fremheve dine kurver. En lekker kåpe med fuskepels sørger for en eksklusiv look, og alle trenger så klart en sporty og anvendelig hverdagskåpe med avtagbar hette og flere praktiske lommer i garderoben sin. En vattert kåpe med glidelås og knepping beskytter deg mot vær og vind, og har den i tillegg en krage som går helt opp, er du godt beskyttet helt opp til haken! Sjekk utvalget og finn din nye korte kåpe nå!

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel