• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service

Kosmetikk(43)

Sorter etter:
Filtrer etter:

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først
 • Farge
 • Produkttype
 • Merke
 • Pris
 • Lengde (cm)

Sorter etter

Kosmetikk(43)

Plei hud og hår med kosmetikk fra Klingel

For at du skal ha det bra og føle deg vel, er det viktig å sørge for god egenpleie. Det er lett å glemme å ta vare på seg selv i en hektisk hverdag. Men når du kan møte verden med et velstelt ytre, gir det deg ekstra velbehag og kanskje også litt bedre selvtillit. Pleie av hud og hår er viktig for eget velvære. Husk å sette av tid til deg selv. Ta et avslappende bad eller en god, varm dusj, og avslutt med å ta på en god ansiktskrem og en bodylotion. Kanskje trenger føttene litt pedikyr og hendene litt manikyr? Klingel tilbyr mange fine produkter til hud og hår. I nettbutikken på klingel.no finner du alt fra ansiktskremer, bodylotion og hårprodukter til sminke og produkter for fotpleie og håndpleie. Vi har også et godt utvalg av barbermaskiner og apparater for hårfjerning. Våre fine badesett er perfekt for hjemmespa og er i tillegg gode gaveideer. Ta en titt på vårt omfattende utvalg i kategorien kosmetikk, og skjem bort deg selv eller noen andre med produkter for hud og hår.

Ansiktspleie og sminke som får deg til å stråle

Et naturlig ytre er flott og vakkert. Men etter hvert som vi blir eldre trenger ofte huden litt ekstra hjelp. I vintermånedene er det mange som får tørr hud. Da kan en pleiende ansiktskrem være et godt valg for å tilføre huden litt fuktighet. Også på sommeren kan behovet for ansiktspleie være stort. Sol og saltvann kan gi tørr og rød hud. Hos Klingel kan du bestille ansiktskrem som gjør huden myk og tilfører fuktighet. Make-up er fint både til hverdag og fest. Til hverdagssminken er det så lite som skal til. Hvis du tar på litt leppestift i en frisk farge og litt maskara på øyevippene, så er du klar til å møte dagen. På dagtid kan det være lurt å velge dempede farger på leppestiften, og øyeskyggen om du også velger det, for det gjør seg best i dagslys. Har du noen flekker eller utslett du vil skjule, da kan vi anbefale en dekkstift. Vi har også foundation eller dekkende krem dersom du ønsker å få en jevnere tone i ansiktet. Har du lyse øyenbryn du ønsker å markere, så velg en øyenbrynspenn som tilfører litt farge. Til festlige anledninger er det greit å sminke seg litt ekstra. I tillegg til leppestift til leppene og maskara til øynene, kan vi da anbefale foundation til huden og øyenskygge til øynene. Vi har flere fine sminkekit med øyenskygge. Til festlige anledninger kan du fint slå deg litt løs når det gjelder farger. Ofte foregår festlige lag på kvelden, og da gjør det seg godt med litt ekstra farge og glans. Det kan også være fint med litt rouge som gir ekstra farge, spesielt vinterstid. Trenger du en liten sminkepung til å oppbevare sminken i, så finner du også det hos Klingel. En sminkepung med det mest nødvendige av sminke, som maskara og leppestift, er kjekt å ha i vesken.

Plei føttene med fotpleie fra Klingel

Også føttene trenger litt ekstra omsorg innimellom. Velpleide føtter er ikke bare viktig for at føttene skal se fine ut, men også for at du skal føle deg vel. Tørre, sprukne føtter og inngrodde negler kan være smertefullt og gjøre det ubehagelig å gå. Vi har fotkremer som pleier tørre føtter og sprukne hæler. Vi har også filer og børster som hjelper å fjerne tørr hud. Med våre pedikyrsett kan du gi føttene god fotpleie hjemme hos deg selv. En god neglesaks er også godt å ha når du skal stelle føttene dine. Pass på at tåneglene ikke vokser skjevt eller blir for lange, for det kan medføre ubehag og smerter. Vi har også spesialprodukter som tåplaster og fotbandasjer. Det er praktiske produkter for deg som har føtter med spesielle utfordringer, som for eksempel ømfintlige tær eller hallux valgus. Det er ekstra hyggelig at føttene er pene og velpleide når det går mot sommer. Da vil vi jo gjerne ta på oss sandaler eller kanskje rusle barbeint på en strand. Med velpleide føtter kan du trygt vise dem frem både i åpne sandaler og når du går barfot.

Klingel har det du trenger for å få velpleide hender

Hendene våre må tåle mye. Vær og vind, arbeid og hyppig vask påvirker og sliter både på huden og neglene. En god håndkrem gjør hendene myke og tilfører fuktighet. Med et praktisk manikyrsett er det også enkelt å stelle neglene hjemme. En neglefil er også kjekk å ha i vesken om du skulle knekke en negl eller få en rift når du er på farten.

Sørg for god kroppspleie med produkter fra Klingel

Med pleiende produkter fra Klingel kan du lage ditt eget hjemmespa. Start med et avslappende bad eller en varm dusj. Det gjør godt for musklene og myker opp huden En velgjørende dusjgel eller badesalt passer bra. Med en kroppsbørste fjerner du effektivt døde hudceller. Etter badet kan du smøre deg inn med en herlig bodylotion. Spesielt i vinterhalvåret kan huden blir tørr, og da er det fint å tilføre litt fuktighet. Husk at du også finner fine badekåper og håndklær hos Klingel, som gjør opplevelsen enda bedre. I Klingels nettbutikk finner du flere pleiesett. Det er ypperlige gaver til den som har «alt». For dusjgel, bodylotion og badesalt er produkter alle kan supplere fra tid til annen. Er du på utkikk etter en vertinnegave eller en gave til datteren, søsteren eller venninnen din? Gi et fint gavesett i flott innpakning.

Behagelig og effektiv hårfjerning og barbering

På Klingel.no finner du effektive barbermaskiner både for kvinner og menn. En god barbermaskin må være både behagelig og hendig i bruk. Våre barbermaskiner kommer fra anerkjente produsenter. Dermed kan du føle deg trygg når du bruker våre produkter. Vi har også andre apparater for hårfjerning, som for eksempel en nesehårtrimmer og epileringsmaskin for ansiktshår. Dermed kan du fjerne uønsket hårvekst der du måtte ønske.

waiting...

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

 • Motetips
 • Flotte tilbud
 • Rabatter og gaver
 • Få med deg den siste moten fra Klingel

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Feltene som er markert med * må fylles ut.
SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal. *)Gjelder for en ny bestilling pr. kunde i nettbutikken t.o.m. 09.10.2022. Oppgi koden når du bestiller. Kun én rabattkode pr. bestilling. Minste bestillingssum er 500 kr etter fratrukket rabatt.