• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Laken(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Laken(0)

Se vårt utvalg av laken til ditt soverom

Ordet laken betyr opprinnelig et firkantet stykke hvitt lerretstøy til forskjellig bruk, særlig til å dekke til noe. Det er egentlig en forkortelse for sengelaken.

Vi trenger alle å bytte ut laken til sengene innimellom. Da er det jo behagelig og lettvint å kunne handle laken på nett hos Klingel. Vi har det du trenger enten du skal ha nytt sengetøy til en enkel eller dobbeltseng. Senger finnes i ulike bredder, og vi har også passende sengetøy i ulike bredder. Under hvert laken i nettbutikken kan du velge ønsket lengde og legge i handlekruven.

Vi har et godt utvalg i mange ulike farger. Her finner du laken som matcher ditt sengetøy. Du kan kjøpe laken enkeltvis eller i 2-pk. Det kan jo være praktisk å kjøpe flere samtidig, for laken trenger du jo mange av. Våre strekklaken er ensfarget. De kan derfor lett kombineres med et av våre mønstrede sengesett. Det kan være fint å velge en farge som tar opp en av fargene på dynetrekk og putevar. Velg gjerne flere forskjellige farger, så kan du variere etter humør.

Du kan selvfølgelig også kjøpe sengesett hos oss på nett. Vi har et stort utvalg av sengesett bestående av dynetrekk og putetrekk, med fine mønstre og farger. Ønsker du å dekke til sengen på dagtid, har vi også et stort utvalg av sengeteppper. For å gjøre soverommet komplett kan du også bestille noen fine gardiner som matcher sengetøyet.

Strekklaken er favoritten for mange

Kall det strekklaken, dra-på-laken eller stretchlaken, det spiller ingen rolle. Det er et populært produkt som benyttes nesten i alle hjem. Med en strikk rundt hele kanten er det lettere å feste lakenet til sengen. Man trenger ikke lenger strekke og stryke på lakenet for å få det glatt. Strekklakenet glattes ut når det festes på madrassen. Så blir det mye enklere å re sengen. Vi tilbyr hovedsakelig strekklagen eller stretchlaken i vår nettbutikk, da dette er veldig populært.

Velg sengetøy i god kvalitet til ditt soverom

Våre strekklaken er av god kvalitet fra blant annet merkene Webschatz og Schalfgut. Alle våre artikler har beskrivelse av type materiale. Siden vi skal ha lakenet direkte mot huden, er det viktig at det er av et hudvennlig materiale som ikke fremkaller allergiske reaksjoner.

Mange av våre laken er i 100% bomull. Bomull er et naturlig og hudvennlig materiale. Det er lettstelt, pustende og behagelig. Noen av bomullslaknene er såkalte flanell-laken. De har en børstet overflate som gjør at de føles ekstra myke og behagelige mot huden. Flanell er varmt og deilig spesielt på vinteren. De passer perfekt på fjellhytta eller også hjemme når temperaturen kryper nedover. Da er det godt å kunne legge seg i godt og varmt sengetøy. I tillegg til å varme skal flanell også være ekstra holdbart. Det er jo viktig at sengetøyet er slitesterkt, da det må tåle stor slitasje og mange vask i maskin. Flanellaken passer også godt for deg som fryser lett, og det kan da med fordel brukes hele året.

Vi har også laken av mikrofiber (polyester). Tekstiler av mikrofiber er tynnere og derfor bedre egnet i varmere klima. Det kan derfor være et godt valg på sommeren, så blir du ikke så svett om natten. Kunstfiber har i tillegg temperaturutjevnende egenskaper, som gjør at stoffet føles kjølig i varmt klima og varmer om vinteren. I vår nettbutikk finner du også laken av flosset velurplysj. De har en ekstra myk og behagelig overflate.

Rengjøring og stell av dine nye laken

Alt sengetøyet hos Klingel er lettstelt. Vask sengetøyet regelmessig i henhold til vaskeanvisninger som følger produktet. Vårt sengetøy tåler stort sett maskinvask ved 60°C. Da får du rent og deilig duftende sengetøy. Latt det tørke i friluft eller i en tørketrommel om mulig. Skal du vaske farget sengetøy, unngå å bruke blekemiddel. Da bevarer tøyet fargen lenger.

Du trenger ikke tenke på å stryke strekklaken. De holder seg like fine og strekkes ut når de legges på sengen. Synes du strekklaken er vanskelige brette sammen og plassere i skapet? Det finnes en smart metode for å brette disse lakenene. Du legger lakenet ut legger deretter alle hjørnene utenpå hverandre. Når hjørnene er samlet, kan du strekke ut motsatt side av lakenet og brette fint sammen.

Opplever du at strekklakenet glir opp når du ligger i sengen, eller at madrassen blir bøyd opp i endene? Det kan være lurt å kjøpe strekklaken en størrelse større enn madrassen. Dette er spesielt lurt hvis du bruker overmadrass. Overmadrasser er ofte myke og lette, og da kan de fort vippe opp i hjørnene med et litt trangt strekklaken.

Bestill noen nye og behagelig laken i vår nettbutikk, og sørg for den beste komfort på soverommet. En god natts søvn er uvurderlig. Godt sengetøy bidrar til god komfort på soverommet og dermed bedre søvn. Unn deg sengetøy av god kvalitet. Vi har alltid gode tilbud i vår nettbutikk. I outleten finner du til enhver tid nedsatte produkter, også sengetøy. Behagelig sengetøy trenger ikke være dyrt. Det er enkelt bestille på nett hos oss.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel