• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Langermede overdeler(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Langermede overdeler(0)

Langermede overdeler i stort utvalg på klingel.no

Vi har et bredt utvalg av topper til dame med ulike ermelengder på klingel.no. Den langermede overdelen, som også går under navn som t-skjorte med lange ermer, topp og long sleeves, er blant basisplaggene i garderoben. I kategorien langermede overdeler finner du et mangfold av overdeler, som har det til felles at de har lange ermer. Siden vi har et kjølig klima store deler av året her i nord, så passer det jo godt å kle seg i langermede overdeler. I Klingels nettbutikk finnes et stort utvalg av langermede topper å velge mellom, så her er noe for enhver smak. Her finner du basic overdeler til hverdagsbruk og pyntede topper til mer festlige anledninger. Vi har overdeler i lette materialer som bomull og viskose, og i litt tykkere materialer som for eksempel fløyel. Noen overdeler er basic og ensfargede, mens andre igjen har forseggjorte detaljer og fargerike mønstre. Ermelengden varier mellom lange ermer, som dekker hele armen, og ¾-lange ermer som stopper litt oppe på underarmen. Vi har røde topper, grønne topper, svarte topper og paljettopper. Ja nær sagt hva du måtte ønske.

Basic overdeler til hverdag og fritid

Til hverdagsbruk er det praktisk med overdeler i behagelige og lettstelte materialer. Vi velger gjerne plagg som tåler mange vask og er strykefrie. Dette er plagg som også passer godt på fritiden og i feriegarderoben. Velger du en basic ensfarget overdel, så er den lett å kombinere med andre plagg. En langermet t-skjorte i bomull er også et godt valg til hverdagsantrekket. En overdel med et trykt motiv på forstykket, som fint blikkfang, passer også godt til hverdags. Topper med stripemønster, grafisk mønster eller prikkemønster er også fint til en ledig stil. Et mønstret plagg liver opp antrekket og sørger for et flott highlight. Pologenser i bomull er en populær klassiker og finnes i mange klesskap. Pologenseren er et plagg som ikke går av moten og er fin å bruke alene eller under en vest eller genser.

Overdeler til dame med fine detaljer

Selv om basic plagg er både fine og anvendelige, så ønsker vi noen ganger plagg som skiller seg litt ut. Overdeler med asymmetrisk fald eller volanger på erme- og nederkant er fine blikkfang. Vi har også overdeler med fin paljettpynt eller spennende dyremønstre, som virkelig piffer opp et hvert antrekk. Til et mer pyntet antrekk kan vi anbefale overdeler pyntet med for eksempel strass eller blonder. Ønsker du forslag til langermede topper til festlige anledninger, kan du velge kategorien langermede overdeler og deretter velge filteret stil hvor du krysser av for festlig. Da får du opp mange fine forslag på langermede overdeler for en mer pyntet stil. En festlig topp er fin å kombinere med et ensfarget skjørt eller en ensfarget bukse. For å gjøre festantrekket komplett kan vi anbefale et par elegante pumps og en fin clutch. Vi har også mange lekre smykker til dine antrekk. Alt dette finner du på klingel.no.

Klingel tilbyr et stort utvalg av overdeler i plus size størrelser

Klingel har som motto at mote er for alle. Derfor tilbyr vi mote til både dame og herre i et vidt størrelsesspekter og i mange ulike passformer. Så hos Klingel finner du mote som passer for alle. Vi er stolte over å kunne tilby overdeler til dame fra størrelse 34 til 66. Ønsker du å se utvalget av topper kun i din størrelse, kan du bruke filteret for størrelser og velge din størrelse. Da vises kun de overdelene som er tilgjengelige i din størrelse. Så slipper du bruke tid på å sjekke ut om dine favoritter finnes i riktig størrelse. De fleste av våre plagg kommer i et stort størrelsesspekter, men vi har noen kolleksjoner spesielt tilpasset plus size mote. Disse merkene er:
 • Angel of Style
 • Janet & Joyce
 • mcollection
 • MIAMODA
 • Sarah Lindholm
Disse kolleksjonene er designet med snitt for damer med runde former. Dersom du velger kategorien store størrelser og deretter overdeler, så vil du få frem de overdelene som finnes i kolleksjonene som nevnt overfor. Siden vi tilbyr stort sett alle våre plagg i et bredt spekter av størrelser, så kan du velge og vrake fra et stort utvalg overdeler til dame uansett størrelse. Det finnes noen enkle stylingtips som skaper en flott silhuett. Har du en stor byste, kan det være fint være å velge topper med V-hals eller omslagsmodeller. Et annet tips er å velge ensfargede plagg eller plagg med vertikale stripemønstre om man har litt runde former. Vi er skapt forskjellig og derfor er det forskjellig fra person til person hva man ønsker å fremheve eller skjule. For damer med litt ekstra over lår og bak kan det være en fordel å velge en ensfarget underdel og heller gå for en mønstret, mer iøynefallende overdel. For den som har stor byste og mage, kan derimot en ensfarget overdel kombinert med en iøynefallende underdel være en god idé. Men det er naturligvis helt opp til deg hvilke plagg du velger, for vår mote er for alle.

Langermede overdeler i ulike materialer og passformer

Våre langermede topper kommer i ulike materialer. Dersom du fort blir varm, kan det være lurt å velge lette materialer som viskose eller bomull. Så kan du heller bære en strikkejakke eller en fin blazer utenpå. Da er det lettere å kle av seg om det blir for varmt. Er du blant dem som lett fryser, kan du velge en overdel i litt tykkere materiale som for eksempel fløyel. Vi vil også anbefale å bære en trøye under overdelen vinterstid. Du finner flere varme trøyer i vårt utvalg av undertøy. Også for den som fryser lett er det en god idé å bære en strikkejakke eller eventuelt en vest utenpå overdelen. Du kan velge mellom overdeler med ulike utringninger, som rund hals, V-hals, båthals og høy hals. Vi har modeller som er lett innsvingte, rette og ettersittende. En topp med splitter i falden eller strikklinning er behagelig på. Passformen for hver modell finner du i beskrivelsen under plagget.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel