• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Leggings(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Leggings(0)

Leggings på nett

Et plagg til hverdags og til fest, til trening og til kveldskos? I hvertfall de siste årene! Leggings har allerede i noen år vært helt i front i moteverden, og er et plagg alle sverger til! Leggings er en strømpebukse uten fot opprinnelig, men har i de siste årene blitt stylet og omformet i alle mulige stoffer og materialer. Leggings er utrolig behagelig å gå med og det er nok derfor mange trives så godt i den. Mange har de siste årene byttet ut den tradisjonelle joggebuksen, eller kosebuksa, som mange sier, med en mer flatterende leggings. Om leggingsen er i stoff til hverdagsbruk, eller om det er en leggings som skal brukes til trening eller sport, så er den mye mer flatterende for figuren enn en stor joggebukse. Det som er det fine med leggings er at du finner den i så mange varianter og farger, så det er så og si umulig å ikke finne en du trives med. Leggings med hold inn for å stramme inn hvor man behøver det, eller leggings med termo, slik at man beholder varmen på kalde kvelder. Uansett, stil og behov så tilbyr leggings noe for alle, dame som mann, barn som baby. Leggings gir beveglighetsfrihet og passer til alle.

Leggings for dame

Vi har nå vært igjennom en motebølge med leggings til dame, hvor det begynte så smått med leggings og lange gensere til leggings med kjoler over. Man kan velge en tynn leggings som er som en strømpebukse uten ben, hvor man kan se huden under, eller en heldekkende leggings som holder litt bedre på varmen. Man kan velge den tradisjonelle svarte leggingsen, eller man kan velge en som matcher klærne man har på seg. Hva med f.eks. en kjole i rødt med matchende rød leggings? Eller hva med en grønn leggings med en tøff lang strikkegenser over? Valgene er mange! For en stund tilbake var det også moderne med leggings med blonder, enten hele leggingsen eller som en flatterende kant ved bena. Noe som gjerne fremhevet en feminin stil for damer som bruker leggings. Man får dem også i ulike lengder slik at man kan bruke leggings vinter som sommer. De kommer i helt lang modell til rett under kneet, eller midt i mellom, og er defor praktiske både vinter og sommer. Om man ikke vil vise at man har leggings på seg så velger man en som går i ett med kjolen man har på, eller om man ønsker å vise frem den tøffe leggingsen så velger man en som er litt lengre.

Om vinteren kan man gjerne velge en lang leggings under det tøffe skjørtet eller kjolen, på den måten så holder man varmen og er moteriktig på samme tid. Noe vi damer gjerne ønsker å være til en hver tid.

Leggings i moteverden

Nå den siste tiden er leggings blitt et basisplagg! Plutselig er det tillatt å bruke leggings til alt! Leggings på jobb, på skolen, på kvelden, på byen, ja uansett hvor du skal så er det tillatt å bruke leggings! Vi er så glade for at leggings har blitt så akseptert i alle anledninger da det er et svært behagelig plagg og enkelt og style og føle seg vel i. Hvor fresht, og enkelt er det ikke? Gå på jobb i leggings og en lang ullgenser? Stilfullt og behagelig, for så å bare ta på deg din favorittkjole over slik at du er klar for den sosiale sammenkomsten med jobben? Enklere blir det faktisk ikke. Og for å plusse på, så kan man jo faktisk dra på seg en behagelig genser og noen varme sokker over når man kommer hjem, så er man klar for en kosekveld i sofaen også.

Det beste med at leggings er i motebildet nå er at det blir produsert utallige varianter, man får alle typer leggings man kan drømme om i ulike prisklasser. Om man ikke kan tenke seg et liv uten leggings i skapet så er tiden for å hamstre her og nå! Kjøp alle de leggingsene du har ønsket deg online og fyll opp klesskapet, så har du en til alle tenkelige anledninger og årstider. Husk leggings kan helt fint også brukes til trening der slitasjen er litt høyere enn ved hverdagsbruk.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel