• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Massasje(9)
Sorter etter:
Filtrer etter:

Massasje for avslapning og velvære

Anspente og ømme muskler er noe de fleste av oss kjenner godt til. Når du føler deg avslappet, har du det bedre med deg selv. Det merker sikkert også de menneskene du har rundt deg. Humøret stiger og du takler hverdagens utfordringer bedre. Sørg for avspenning og pleie av hele kroppen. Det kan også forebygge skader og belastninger.

Du trenger ikke bruke masse penger på dyre behandlinger. Hos Klingel finner du et stort utvalg av matter og apparater som kan brukes hjemme. Ta en titt i nettbutikken, og se vårt store utvalg. Anspente muskler gir smerter, og kan også føre til hodepine. Våre massasjeapparater kan brukes av alle familiemedlemmer, unge som gamle. De kan brukes nær sagt over alt i hjemmet, bare man har tilgang til en stikkontakt.

Shiatsu – den moderne form for velvære

Asiatisk medisin byr på tallrike teknikker for å øke kroppslig velvære og sørge for avspenning. Massasje med trykk fra fingre, tomler og håndflate som skal gi dyp avspenning, har fått benevnelsen Shiatsu i vestlig kultur. Massasjebevegelsene skal ikke bare sørge for avspenning, men skal også ha en positiv effekt på nerver og energistrømmer i hele kroppen. Den manuelle behandlingen kan i dag erstattes med maskinell behandling som gir de samme bevegelsene. Shiatsu brukes i dag for å lindre rygg- og hodesmerter samt trøtthet og apati. Denne behandlingen kan du nå få hjemme med våre apparater.

Massasje for hele kroppen

I vår nettbutikk finner du massasjematter som masserer hele kroppen. Med varme og ulike massasjeprogram lindres stramme og ømme muskler. Mattene kan plasseres på en sofa eller en lenestol, og så er det bare å legge seg behagelig til rette og nyte behandlingen. Alle våre produkter er av høy kvalitet og følger strenge europeiske standarder. Massasje kan også være behagelig kun for velvære, også når du ikke har spesielle plager. Det gir en god følelse i kroppen og gir tid til avspenning. Alle har vi godt av en pause fra hverdagens kjas og mas.

Etter en massasjebehandling kan det være lurt å ta det litt med ro, for det er vanlig å bli litt svimmel. Behandlingen kan også gi deg bedre nattesøvn, fordi den får kroppen til å slappe av.

For nakke og rygg

I vår sortiment finner du apparater som gir målrettet massasje til nakke og rygg. Mange sliter med spenninger akkurat i disse områdene. Da kan det gjøre godt med kraftig massasje som konsentrerer seg om de områdene hvor man har størst behov. Når man sitter store deler av dagen foran PC-en, er man ofte utsatt for spenninger i nakke og skuldre. Da kan det være behagelig å komme hjem og skru på massasjeapparatet. Mange timers arbeid ved kjøkkenbenken kan også gi spenninger i nakke og rygg. Besøk vår nettbutikk for å finne et apparat som passer for deg.

Forebygging av venerelaterte plager

Vi har også massasjeapparater for bena. Massasje av bena myker opp benmuskulaturen og kan forebygge plager som åreknuter, trette og tunge ben. Disse apparatene kan også ha en positiv effekt på blodsirkulasjonen.

Forsiktig bruk

Før du tar et massasjeapparat i bruk, er det viktig at du leser bruksanvisningen nøye. Apparatet må bare brukes på angitt måte. Alle våre produkter leveres med bruksanvisning. Dersom du ønsker en bruksanvisning på norsk, og dette ikke følger med apparatet, ta kontakt med vår kundeservice. Noen produkter er ikke egnet for alle, for eksempel gravide eller bærere av pacemaker. Denne informasjonen vil du finne i produktbeskrivelsen på nett eller i katalog.

Kinesiologi-taping

Vi tilbyr også ulike taping-produkter i vår nettbutikk. Disse produktene skal gi lett massasje til huden og stimulere enkelte muskelpartier. Se mer under kategorien massasje i vår nettbutikk.Vi tilbyr også såkalt bambusplaster. Flere hundre års gammel vitenskap fra det fjerne Østen sier at soner under føttene er forbundet med andre deler av kroppen. Bambusplasteret skal virke om natten, og kan ha en oppfriskende og vitaliserende effekt.

Andre helseprodukter

Vi tilbyr også kremer som kan ha en oppkvikkende effekt på trette og tunge ben. Vi har salver som skal myke opp stiv nakke-, skulder- og ryggmuskulatur. Du finner disse og flere andre pleiende produkter under kategorien helseprodukter. Under kategorien bandasjer finner du ulike produkter som skal støtte og avlaste. Det kan være støttebelter som stabiliserer og støtter ryggen. Det kan også være en knebandasje som støtter og stabiliserer kneleddet.


waiting...

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

 • Motetips
 • Flotte tilbud
 • Rabatter og gaver
 • Få med deg den siste moten fra Klingel

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Feltene som er markert med * må fylles ut.
SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal. *)Gjelder for en ny bestilling pr. kunde i nettbutikken t.o.m. 09.10.2022. Oppgi koden når du bestiller. Kun én rabattkode pr. bestilling. Minste bestillingssum er 500 kr etter fratrukket rabatt.