• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Maxikjoler(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Maxikjoler(0)

Finn din nye maxikjole på Klingel.no

Lange, fotside kjoler er ikke noe nytt fenomen. Kvinner har kledd seg i lange kjoler i uminnelige tider. Ja, for maxikjolen er jo rett og slett en fotsid kjole med et annet, litt mer catchy navn. Den lange kjolen forbindes ofte med festlige anledninger. Med hippietrenden på 70-tallet fikk den fotside kjolen virkelig sin renessanse, og tillegg et kult, litt tøffere image. Da kunne kjolen gjerne være litt mer rufsete i stilen, med langt flagrende skjørt. Dermed ble maxikjolen også et hverdagsplagg. Også i dag kan du velge maxikjole både til hverdags og fest, det kommer helt an på hvilken modell du velger, og hvordan du styler kjolen. Med en lang kjole i garderoben har du alltid et fint selskapsantrekk klart.

Kle deg i maxikjole til festlige anledninger

Har du fått invitasjon til et bryllup, et jubileum eller kanskje til et ball? Da kan det passe godt med en maxikjole. Noen ganger er det til og med presisert i invitasjonen at skjørtelengden skal være lang. Står det for eksempel kjole og hvitt, smoking eller galla i invitasjonen, ja da forventes det faktisk at damene skal kle seg i lange kjoler. Mens dresskoden cocktail indikerer at du bør velge en knelang kjole, så er den mer uoffisielle koden pent antrekk åpen når det gjelder kjolelengden. Så da er det opp til deg å velge den skjørtelengden du ønsker. Koden mørk dress er også litt uklar, men her er det nok også mest naturlig med en knelang skjørtelengde.

Det er ikke lenger så vanlig å bruke formelle begreper som «galla» eller «kjole og hvitt» i invitasjoner. Men det er derimot helt moteriktig å kle seg i maxikjole til fest. Kombinerer du kjolen med et par høyhælte sko, et sjal og lekre smykker, ja da blir det et festlig antrekk. Du finner matchende sko, selskapsvesker og masse lekre smykker, som gjør antrekket komplett, på klingel.no. Har du langt hår, er det flott å sette opp håret for å understreke den elegante stilen. Med oppsatt hår fremhever du et par øredobber som fine blikkfang. Velg gjerne et par flotte øredobber med store anheng eller store øreringer.

En stilren maxikjole er et godt valg til fest, og så kan smykker, én stilig clutch og et par elegante pumps være i fokus som blikkfang. En stilren kjole er tidløs og lett å kle opp og ned. Velger du en kjole med fargerikt mønster, kan det være fint å tone ned tilbehøret, slik at antrekket ikke blir for rotete. Velg da gjerne et par ensfargede sko og enkle, stilrene smykker, for eksempel i gull eller sølv.

Kjøp sommerlige maxikjoler hos Klingel

Maxikjolen passer perfekt på sommerfesten. Velg gjerne en vid og luftig modell i lett materiale, som er behagelig i varmt sommervær. Korte ermer eller en ermeløs kjole er også gode valg i sommersolen. Til sommerfesten passer det best å kombinere maxikjolen med sandaler. I motsetning til det mer formelle selskapsantrekket, kan det her passe perfekt med flate sandaler, som for eksempel tåsandaler. Du finner et stort utvalg sandaler i ulike modeller i vår nettbutikk på klingel.no. I motsetning til et mer formelt selskapsantrekk, er det også fint med utslått, langt hår til sommerfesten. Da understreker du en ledig og avslappet stil, selv om du er kledd i kjole. Kombinerer du antrekket med en solhatt med bred brem, da skaper du en trendy og chic boho-stil. Skal du i sommerbryllup, ja da kan du trygt bruke sommerkjolen også til denne anledningen. En vakker blomstrete kjole er som skapt for et bryllup på sommeren, samtidig som den er fin på sommerfest med jobben, på familiefesten eller et vennetreff. Skulle det bli kjøligere utover kvelden, kan det være fint å kombinere maxikjolen med en bolerojakke. Du finner mange fine bolerojakker i Klingels nettbutikk. Bolerojakker er for øvrig et fint tilbehør til kjoler året rundt. Velger du maxikjolen til mer uformelle sammenkomster på høst eller vinter, kan du gjerne matche den med et par ankelstøvletter. Det kan være et venninnetreff, en tur i teateret eller operaen, eller på julebord med jobben.

Kan alle kle maxikjoler?

Er man ikke så høy, kan man fort bli ”litt borte” i en maxikjole. Da er det viktig å velge en modell som fremhever figuren og ikke virker for stor. Kombinerer du med høye hæler, så har det en forlengende effekt på figuren. Er kjolen vid, så kan et belte i livet være et smart valg. Da blir kjolen mer feminin og mindre uformelig. Vi har også noen kroppsnære maxikjoler i vår nettbutikk som fremhever figuren. En sidesplitt er også en flott, feminin detalj som fremhever leggene og skoene. Detaljer som utringning og ermer har også betydning for valg av kjole. Et klassisk tips er at frodige kvinner bør velge omslagsmodeller eller kjoler med V-utringning. En høy hals kan virke forlengende på en liten dame, mens det kan virke uheldig på en høy dame. En båthals kan virke flatterende om du har smale skuldre eller en såkalt pæreformet figur. En dyp utringning kan være flott, og kan bli enda flottere med en BH eller en body som gir god støtte. Vi har et stort utvalg formende undertøy som bodyer, korsetter og BH-er i vår nettbutikk. Formende undertøy kan gjøre underverker for figuren og skape en flott silhuett i din maxikjole.

Maxikjoler til gode priser på klingel.no

Vi har mote for damer og herrer i alle prisklasser. En flott maxikjole trenger ikke koste en formue. Vi fører ulike merker i ulike prisklasser, så her er noe for enhver smak og lommebok. Et annet tips hvis du vil spare litt på klesbudsjettet, er å velge en lang, klassisk kjole som passer til flere anledninger. Med høye hæler, fine smykker og en liten clutch er du festfin. Med en jakke eller genser utenpå, og et par sneakers eller ankelboots, er maxikjolen mer hverdagslig og uformell.

Vi anbefaler deg også å følge med i vår outlet-kategori i nettbutikken, for her finner du flotte kjoler og mye annet til nedsatte priser.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel