• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Midiskjørt(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Midiskjørt(0)

Hva er et midiskjørt?

Et midiskjørt er et skjørt som hverken er spesielt kort eller spesielt langt. Som ordet tilsier så er et midiskjørt en skjørtetype som slutter et sted midt imellom miniskjørtet og maxiskjørtet. De fleste midiskjørt slutter et sted midt på leggen. Dette er en lengde som de fleste kvinner kler og som mange synes å trives med og føler seg komfortabel i. Har man nådd en viss alder, ønsker man kanskje ikke lenger å bruke korte miniskjørt og da er midiskjørtet et godt alternativ. Et maxiskjørt kan fort bli litt vel langt og er heller ikke like praktisk som et midiskjørt. Det skyldes at maxiskjørtet gjerne blir i lengste laget for mange, spesielt når man skal bevege seg en del og gå mye i trapper. Inn og ut av bilen kan et svært langt skjørt by på problemer, med et anvendelig midiskjørt derimot kommer man ut og inn, og opp og ned, uten at skjørtet hemmer en i å bevege seg fritt.

Midiskjørt året rundt

Visste du at et midiskjørt er en god investering? Midiskjørtet er nemlig et plagg du kan bruke året rundt. Et sommerlig midiskjørt blir fort en favoritt vinterstid når du bruker det med en grovstrikket genser og varmende strømpebukser. Om sommeren bruker du det sammen med en enkel topp og lette sandaler. Midiskjørt er til og med praktisk på vei til og fra stranden en varm sommerdag. Da er det bare å hive på seg bikinien eller badedrakten og bruke midiskjørtet over badetøyet. Praktisk, fint og fjongt!

Kjøp midiskjørt online hos Klingel

Så, hvordan ser det ut med skjørt i garderoben din? Er du mer en ”buksejente” som har skapet fullt av bukser, men ikke et eneste skjørt? Hvis du er en av dem som helst bruker bukser uansett anledning fordi du ikke finner det rette skjørtet, så anbefaler vi at du tar en titt på våre midiskjørt. Hos Klingel har vi et enormt utvalg av flotte midiskjørt. Du finner midiskjørt som passer uansett anledning, årstid, kroppsfasong og klesstil. Du vil fort oppdage at et behagelig midiskjørt er et flott plagg, som kan varieres i det uendelige. Flere av våre midiskjørt passer både til hverdags og til mer spesielle anledninger. Dermed har du ikke bare noe som kan erstatte hverdagsbuksen eller i alle fall være et godt alternativ til den, men også et plagg som er ypperlig når du skal i selskap eller for eksempel teater. Sjekk vårt sortiment og finn skjørtet som passer deg og din figur. Bestiller du online, kan du handle døgnet rundt i vår nettbutikk. Og du har tilgang til mye mer enn bare skjørt! Klingel har alt av klær både til henne og ham. I vår nettbutikk kan du også handle sko, smykker, undertøy, nattøy, pyntegjenstander og tekstiler til hjemmet, samt mye praktisk tilbehør og utstyr til kjøkkenet og boligen generelt. Du får nær sagt alt på ett sted – perfekt, ikke sant?

Midiskjørtet i utallige utgaver

I nettbutikken vår har vi midiskjørt for enhver smak. Utvalget er enormt, midiskjørtet kommer nemlig i utallige utgaver, og du vil garantert finne et skjørt som passer nettopp deg og din stil. Midiskjørtene fås fra størrelse 34 og helt opp til størrelse 66. Så enten du er stor, liten, middels eller et annet sted på skalaen, vil du finne et skjørt som kler deg. I vår onlineshop finner du blant annet midiskjørt med:

 • ruter
 • blomstermønster
 • mønstermiks
 • grafisk mønster
 • reptilmønster
 • jacquardmønster
 • animal print
 • knepping hele veien ned
 • volanger
 • tyll
 • plissé
 • chiffon
 • transparente blonder
 • folietrykk

Du får også midiskjørt med flere lag, midiskjørt i omslagsmodell, midiskjørt med snøring i siden, midiskjørt med perlepynt eller glitterstener og midiskjørt med skrå skjæring nederst. Skjørtene kan ha fast linning som lukkes med glidelås og knapp. Denne varianten har i tillegg også gjerne beltehemper, som gjør at du kan bruke favorittbeltet ditt til skjørtet. Andre midiskjørt har stretchlinning. Disse skjørtene kalles gjerne dra-på-modell fordi skjørtet bare kan dras opp og ned uten forstyrrende elementer som glidelås og knepping. Denne varianten er midt i blinken for deg som er opptatt av komfort og vil ha plagg som kjennes behagelig på. Et annet alternativ er skjørt med knyting i livet. Har du en topp eller bluse stukket ned i linningen, vil knytingen bli et fint blikkfang som markerer midjen. Genialt hvis du er av den slanke typen og ønsker å fremheve midtpartiet ditt! Midiskjørtene i vår nettbutikk er lagd av ulike materialer. Noen av våre midiskjørt er i viskose eller bomull og noen skjørt i ull eller imitert skinn. Du får også midiskjørt i denim eller andre materialer. Hva du bør velge, er selvsagt helt opp til deg, men det kan være lurt å velge et materiale som man trives i. Velger du et materiale med en viss andel stretch, altså et elastisk midiskjørt, vil du fort merke hvor behagelig det er med et tøyelig stoff. Når det kommer til snittet, så bør du velge midiskjørt med et snitt som kler din figur. Vi har midiskjørt i smal modell, utsvingt modell og rett modell. Du får også slike skjørt med ekstra mye vidde rundt hele, som gjør at skjørtet svinger seg så fint når du beveger deg. Ekstra gøy er det å snurre seg litt rundt med slike vide skjørt. Ja, selv som voksen er det nesten like fascinerende og morsomt som den gang da du var liten pike og svingte deg rundt i det nye skjørtet eller den nye kjolen din!

Hvordan style midiskjørt?

Et skjørt er mye mer anvendelig enn en kjole fordi man har så mange variasjonsmuligheter. Er du en av dem som foretrekker kjole fremfor skjørt, så husk at du med et skjørt kan skape mange ulike looks. Det viktige er bare å vite hvordan du kan style midiskjørtet. Her finnes det ingen fasit, men vi kan gi deg litt inspirasjon og noen tips på veien. Har du et enkelt midiskjørt, kan du style det på mange forskjellige måter. Bruk det sammen med en lekker kasjmirgenser og høye støvletter om vinteren. Genseren kan du enten putte nedi skjørtet eller ha utenpå for en litt mer avslappet stil. Velger du å ha genseren utenpå, gjør det seg gjerne med et belte, enten i midjehøyde eller litt nede på hoften. Bruker du midiskjørtet med en enkel overdel, kan du med fordel velge et iøynefallende halssmykke eller kjede som blikkfang. Et fargerikt tørkle eller skjerf fungerer også fint. For styling av sommerens midiskjørt er det egentlig fritt frem, du har så mange muligheter. Velg et skjørt i et materiale som fungerer selv på en varm sommerdag og bruk det med en ermeløs topp når solen steker ute. For dager med litt mer skiftende vær, kan en langermet overdel eller bluse være et godt valg. I nettbutikken til Klingel finner du mange overdeler med ¾-lange ermer eller oppbrettermer. Dette er overdeler som passer perfekt til den norske sommeren, som ofte preges av skiftende vær. Sommerens sneakers, sandaler og slip-ins gjør seg til et lett midiskjørt. Ønsker du å komme litt opp i høyden, går du for gode sandaler med kilehæl eller lekre pumps med åpen tå. Prøv deg litt frem og kos deg med stylingen av ditt nye midiskjørt!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel