• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Morgenkåper(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Morgenkåper(0)

Morgenkåper og badekåper til dame

Morgenkåpe til dame er kanskje det mykeste plagget du eier og det er definitivt et plagg som blir ofte brukt. Fine hoteller har ofte morgenkåpe og tøfler til sine gjester som er med på å gi et inntrykk av eksklusivitet. Du kan slenge en morgenkåpe på deg mandags morgen før du har drukket din første kopp med kaffe og begynt å tenke på den nye dagen. Det herlige stoffet gjør at en morgenkåpe gir deg en luksuriøs følelse og gjør at du føler deg omsvøpet i noe mykt og behagelig som den varme dynen nettopp har gjort. Det er tungt å komme seg ut av den gode varme sengen når alarmen ringer og det er kaldt i rommet, men en morgenkåpe hengende klart hjelper betydelig på humøret. De små detaljene kan hjelpe oss til å få en bedre start på dagen.

Hos KLiNGEL får du flere ulike morgenkåper og badekåpe til dame som er perfekt å smette inn i når man kommer ut av dusjen eller tidlig på morgenen. Når en kommer ut av dusjen er en badekåpe praktisk etter at man har tørket seg og skal inn på soverommet for å finne rene klær, eller når man ikke har tid å få på seg klær før minstemann våkner. En badekåpe til dame er også nyttige når en er på stranden og vil ha noe å slenge rundt seg når man kommer opp fra vannet. Norske somre kan være kjølige og en blir fort kald når kroppen er våt og fuktig. Da er det perfekt å ha en badekåpe utenpå badedrakten eller bikinien. Har man kort vei til strand fra hus, hytte eller hotell, kan man løpe ut døren med en badekåpe på om man skal ta seg enten et morgen- eller kveldsbad. Da slipper man kavet med å bytte fra våte badeklær og inn i tørre klær gjemt bak et håndkle. Det er en velkjent kunst å kle på seg samtidig som en holder et håndkle rundt seg. Vi har vel alle vært i denne situasjonen og priset oss lykkelig at håndkle ikke falt ned midt under påkledningen. Elegant ser det heller ikke ut med jeansen rundt anklene og hendene som tviholder rundt et håndkle. Vil man kle på seg på stranden er det uansett enklere gjemt bak en bådekåpe til dame. Såvel som på strand og hjemme kan en også bruke badekåpe i badeland eller svømmehallen.

I vår nettbutikk får du både morgenkåpe til dame og badekåpe til dame i flotte feminine farger, noen har mønster og noen er ensfargede. De kommer også i ulike materialer og tykkelser. Morgenkåpe til dame i de tykkeste stoffene er gode å ha på seg og passer veldig godt til høst og vinter. Har man en kosekveld foran TV-en så er en morgenkåpe sammen med leggings, langermet genser og tøfler et helt perfekt antrekk. Det holder deg god og varm om du er litt "frysepinn" og er noe av det mykeste du kan ha på kroppen. Blir man for varm kan man løsne litt på båndet, men dette plagget gir en mye mer jevn varme enn ett teppe vil gi deg. Morgenkåpe til dame kommer også i tynne elegante stoffer som sateng som er kvinnelig og lekkert slik at du føler deg flott og gjerne vil vise deg frem.

Kjøp morgenkåpe til dame

Det som kjennetegner en morgenkåpe er at den er som en myk og god jakke en knyter sammen i livet med et bånd eller belte. Den er enten lang eller kort i modellen, men går til over kneet eller midt på leggen. Den er myk og komfortabel og kommer i mange ulike stoffer og tykkelser. Morgenkåpen er beregnet for innendørs bruk.

Kjøp badekåpe til dame

En badekåpe er i stor grad det samme som en morgenkåpe, men brukes i hovedsak kun etter dusj/bad. Den er lang og tykk og kommer gjerne i frottémateriale og har også et bånd som en knyter i midjen. De viktigste egenskapene den har er at den trekker til seg vann som et håndkle og holder deg tørr og varm før du får kledd på deg klærne dine. Den holder deg med andre ord varmere enn et håndkle da den dekker større områder, og også armene dine."

Hvilken type velger du? Vi håper du tar en titt på det nydelige utvalget vårt av morgenkåpe til dame og badekåpe til dame i vår nettbutikk. Finn ditt favoritt koseplagg i dag!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel