• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Nattkjoler(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Nattkjoler(0)

Nattkjole - kjøp i vår nettbutikk

Når du skal velge riktig nattøy er det viktig å finne plagg som føles behagelig på, slik at det knapt merkes. Nattøy skal være løst og ledig. En nattkjole eller et nattlinnet som det også kalles, skal henge løst rundt kroppen. Den bør være av mykt og behagelig materiale som ikke irriterer huden eller strammer ubehagelig.

En nattkjole trenger ikke bare være behagelig, den kan også være fin å se på. Da kan du trygt rusle en tur på toalettet eller på badet, og vite at du tar deg godt ut om du treffer noen på veien. Hvis du har ekstra lekkert nattøy, kan du også tillate deg å ha det på mens du spiser frokost, slapper av i sofakroken eller leser morgenavisen. Er det litt kjølig kan du jo slenge en morgenkåpe utenpå. Du finner også morgenkåper i vårt nettbutikk.

Hos Klingel finner du et stort utvalg av nattøy i ulike materialer og utforminger. Vi har også et stort utvalg av nattkjoler. Her kan du finne en stilren og enkel modell, eller en søt og romantisk modell med blonder og rysjer. Akkurat som vi har forskjellig smak når det gjelder moteantrekk på dagtid, kan vi ha ulik stil når det gjelder nattøy. I vårt utvalg online finner du sikkert noe du liker. Velg mellom mange fine farger og mønstre. Det er lov å pynte seg litt også om natten, og velge en modell med rysjer og blonder. Soverommet er husets mest romantiske rom, og da er det lov å drømme seg bort iført et romantisk og feminint plagg.

Vi har nattkjoler av høy kvalitet

Online hos Klingel finner du et stort utvalg av nattøy i ulike merker. Vi har mange artikler fra merkene Harmony og Simone. Behagelige nattkjoler med fine detaljer. Vi har også nattøy fra de tyske produsenten Ascafa og Hutschreuther som tilbyr nattøy med elegant snitt og raffinerte detaljer.

Mange av nattkjolene er i 100% bomull eller i bomullsblanding. Bomull er behagelig mot huden, og spesielt godt egnet for de som sliter med allergi, astma og sensitiv hud. Bomull er pustende og føles derfor kjølig om sommeren og varmer om vinteren. Også materialer med bomullsblanding har pustende egenskaper og slipper luft igjennom. I tillegg føles bomull lett å ha på. Nattøy skal ikke være tungt, men føles lett og behagelig slik at man knapt merker at man har noe på seg i det hele tatt.

Mange av våre nattkjoler er laget i en blanding av bomull og modal. Modal er et regenerert celluloseprodukt, som minner om bomull. Det er mer slitesterk og mer elastisk. Det absorberer godt fuktighet, og passer derfor i plagg som nattøy som bæres rett mot huden. Vi har også nattøy med andel av elastan som tilfører plagget elastisitet.

Noe av vårt nattøy har en andel av polyester. Det gir plaggene fordelen fra begge materialer. Bomullen som puster og er behagelig mot huden, og polyesteren som gjør plagget mer slitesterkt.

Siden vårt nattøy er stort sett er laget av bomull eller en bomullsblanding, tåler det også godt maskinvask. Det er praktisk å kunne vaske disse plaggene i maskin, da de gjerne må vaskes ofte. De fleste av oss svetter jo også en del i nattøyet, og da der det viktig å få vasket tøyet skikkelig for å fjerne vond lukt og flekker.

Velg riktig nattøy til ulike årstider

Mange velger å bruke forskjellig nattøy vinter og sommer. I vinterhalvåret trenger vi varmere nattøy, og velger kanskje en langermet nattkjole. Vi har også modeller i ulik lengde. Fra modeller som stopper ved knærne til modeller som går lenger ned på leggen.

Er det sommer og varmt ute, ja da passer en kort nattkjole med korte ermer aller best. Flere av våre modeller kommer i prisgunstig 2-pk. Det kan være greit å bestille flere på en gang, da nattøy vaskes ganske ofte og vi trenger flere skift. Settene i 2-pk kommer ofte i 2 ulike farger eller mønstre. Det er jo hyggelig å kunne variere litt også når det gjelder nattøy. Er man plaget av nattesvette er det ekstra viktig å kunne vaske nattøyet ofte. Da er det også viktig at nattøyet er i et materiale som puster.

Vi skifter stadig ut vårt sortiment i nettbutikken. Derfor kan det lønne seg å ta en titt innom jevnlig for å se hva vi har fått inn av nattøy. Ta også gjerne en titt i vår outlet så finner du nattøy til ekstra god pris blant våre nedsatte varer.

Flere produkter for en god natts søvn

I vår nettbutikk finer du også et stort utvalg av pyjamas for damer, samt pyjamas og nattskjorter for herrer. Pyjamas kan være et fint alternativ til nattkjole. Noen foretrekker å ha på en bukse og overdel fremfor en kjole om natten. For å sove godt, er det viktig at man verken er for varm eller for kald. Vi er ulike når det gjelder kroppsvarme. Noen plages av nattesvette, og vil da kanskje foretrekke lette plagg eller rett og slet å sove uten nattøy. Andre fryser lett, og trenger nattøy som gir varme. Noen ganger er ikke selv varmt nattøy nok. Da kan man vurdere å sove med sokker, sette opp temperaturen på soverommet eller kjøpe en varmere dyne.

Vi har også et stort utvalg av sengetøy i vår nettbutikk. Her kan du finne behagelig sengesett med fine mønstre som skaper en fin atmosfære på soverommet. Det er viktig å ha både behagelig tøy og behagelige omgivelser på soverommet, så sover man bedre.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel