ABONNERE PÅ NYHETSBREV
FRIVILLIGE OPPLYSNINGER

Ja, jeg vil starte å abonnere på Klingels nyhetsbrev! Som abonnent får jeg tilgang til eksklusive rabatter, fine gaver og trendtips. (Vennligst se også nedenstående informasjon om vilkår for rabatten**).
Mitt samtykke innebærer at Klingel Norge AS analyserer min kjøps- og brukeratferd for å kunne tilpasse e-posttilbudene bedre etter mine personlige interesser. Dette omfatter også analyse av ikke gjennomførte bestillingsprosesser. (Mer informasjon om dette finner du i vår integritetspolicy).
Jeg kan når som helst tilbakekalle samtykket jeg har gitt til Klingel Norge AS. Tilbakekallingen av samtykket gjelder fra og med datoen for tilbakekallingen. (Tilbakekallingen skjer kostnadsfritt via en e-post til service@klingel.no eller via lenken som er å finne nederst i hvert nyhetsbrev).

**Rabatten gjelder kun nye abonnenter. Rabatten kan ikke byttes inn mot kontanter, overføres eller kombineres med andre rabatt- eller tilbudskoder. Minste bestillingssum (verdien av de bestilte artiklene uten fraktkostnad og et eventuelt betalingsgebyr) er 500 kr etter fratrukket rabatt. Når du har registrert deg, får du en e-post for å bekrefte abonnementet. Når du har bekreftet abonnementet, får du en ny e-post med en rabattkode (gyldig i 30 dager) som gjelder ved en ny bestilling. Oppgi rabattkoden ved bestilling. Du kan når som helst avslutte abonnementet via lenken i hvert nyhetsbrev eller ved å sende en e-post til service@klingel.no.