• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Øredobber(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter
  Popularitet

Sorter etter

Øredobber(0)

Øredobber til dame

Øredobber setter prikken over i-en på ethvert antrekk. Og for mange er det helt utenkelig å forlate huset uten smykker i ørene. Det å sette i øredobber om morgenen er like naturlig som det er å kle på seg. Uten pynt i ørene kan man gjerne føle at det er noe vesentlig som mangler, man er liksom ikke fullstendig kledd uten. Dette er kanskje årsaken til at de fleste damer har et rikelig utvalg av øredobber i smykkesamlingen sin. Man får rett og slett ikke nok av dette enkle, men avgjørende stilelementet I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av øredobber til dame. Her er noe for enhver smak og anledning. Og uansett om du skal kjøpe øredobber til deg selv eller gi bort til en du er glad i, vil du garantert finne noe som passer hos oss.

Stort utvalg øredobber

Ørepynt kommer i utallige varianter, men kan gjerne deles inn i tre hovedkategorier: Øreringer, hengende ørepynt og øredobber, som består av stift og bakdel. Sistnevnte er kanskje den mest vanlige og mest anvendelige varianten av ørepynt. Den sitter på selve øreflippen og består av to deler; selve pynten, som sitter på en stift, og en bakdel som holder øredobben på plass. I nettbutikken finner du et stort utvalg øredobber av nettopp denne typen. De kommer i mange ulike stiler, og utvalget spenner fra overdådig og prangende til diskré og små. Denne typen ørepynt egner seg uansett anledning og passer til hverdags og fest. Er du av den sporty typen som liker å trene, men ikke vil droppe ørepynt av den grunn, er det smart å velge denne typen øredobber når du skal trene aktivt. Disse sitter godt, og du slipper å ha noe som dingler og kan virke forstyrrende under treningsøkten. Øreringer og ørekroker gjør gjerne litt mer ut av seg. Øreringer er ringformet ørepynt som tres gjennom ørehullet. Du får alt fra små til store ringer, i tillegg kan tykkelsen på ringen variere. Hengende ørepynt kan være alt fra ørekroker med forskjellig pynt som perler og kuler, til enkle små lenker som bare tres gjennom hullet.

Øredobber i sølv eller gull

Ørepynt kommer i mange ulike metaller, så hva skal man velge – gull eller sølv? Dette er selvsagt helt opp til deg. Noen foretrekker gullsmykker, mens andre velger smykker av sølv igjen og igjen. Trendene svinger like fort som moten, det ene året er det sølvsmykker som preger motebildet, etterfulgt av sesonger der kanskje varianter av gull dominerer. Vi anbefaler at du velger det du selv liker best, la smak og behag få avgjøre. Det kan også være lurt å se hva man allerede har av smykker, før du bestemmer deg for om du skal velge øredobber i sølv eller gull. Har du flest gullfargede ringer, armbånd og kjeder? Da kan det være lurt å gå for øredobber i gull. Med sølvsmykker blir det vice versa. Noen velger også å ta utgangspunkt i hår- og hudfarge når det kommer til valg av gull eller sølv. Er du en varm vår- eller høsttype, er gylne smykker tingen. Har øredobbene i tillegg edelstener som røde granater, vakre ravstener eller skimrende rubiner, vil dette være med på å forsterke det gylne inntrykket. Sølv derimot er som skapt for deg med hud- og hårtone som kan tilordnes den kjølige sommer- eller vintertypen. Glitrende krystaller eller skimrende perler er en fin match her.

Øredobber i ulike stiler

Ørepynt har mye å si for helheten av et antrekk, men hva skal man velge når det er så mange ulike stiler og varianter å velge mellom? Skal du ha øredobber til et enkelt antrekk, kan det være fint med ørepynt som gjør litt mer ut av seg. Ja, du kan til og med velge et par som virkelig synes og vekker oppmerksomhet. Da er det gjerne snakk om enten hengende øredobber med iøynefallende detaljer som dusker, flere perler på rad, smykkestener eller ulike smykkeelementer. Selv de enkleste øreringer i litt større utgaver gjør også mye ut av seg, og kan løfte et helt antrekk. Går du for veldig synlig ørepynt, kan det være smart å tenke på at håret bør være stylet slik at øredobbene virkelig kommer til sin rett. Det vil si at håret ikke skal henge over øret, da synes jo ikke ørepynten i det hele tatt! Gre håret tilbake, putt håret bak ørene eller sett håret opp i en hestehale eller enkel topp for å maksimere effekten av øredobbene. En enkel hårbøyle eller et hårbånd kan også være et fint hjelpemiddel når du vil ha oppmerksomheten rettet mot ørepynten. Er antrekket derimot nok i seg selv, velger du et par diskré øredobber som ikke stjeler showet fra outfiten, men heller bare blir et fint supplement til helheten. Prøv deg gjerne frem og se hva som passer til antrekket ditt. I Klingels nettbutikk finner du et stort utvalg av øredobber i ulike stiler. Ta en titt og la deg begeistre og inspirere av alle de vakre smykkene vi kan tilby!

Øredobber med smykkestener

Øredobber med smykkestener og edelstener får du i utallige varianter. Edelstener som rubin, smaragd eller safir tilfører ørepynten litt farge. Smykker med diamanter er i en klasse for seg – for helt ærlig: Hvem ønsker seg vel ikke et par vakre diamantøredobber som glitrer så fint? Men diamanter har selvsagt sin pris, så for den med en litt slunken lommebok finnes det andre alternativer til denne kostbare edelstenen. I nettbutikken til Klingel finner du et stort utvalg av øredobber med zirkonia. Dette er en rimelig, syntetisk edelsten, og den hvite varianten glitrer vel så vakkert som en diamant. Perleøredobber er alltid en sikker vinner og en evig klassiker, som også dukker opp i motebildet med jevne mellomrom.

Oppbevaring av øredobber

Så hvordan tar man best vare på sine øredobber? Når det gjelder oppbevaring av øredobber, så anbefaler vi at smykkene plasseres i et smykkeskrin eller smykkeeske når de ikke er i bruk. Hold hvert enkelt par øredobber gjerne atskilt fra hverandre for å unngå riper og andre skader. Slik er det også enklere å beholde oversikten over hva man har av ørepynt.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel