Vi er her for deg! Vi leverer akkurat som vanlig, og vår kundeservice er tilgjengelig for spørsmålene dine. Normal leveringstid er 5-7 dager. Vi forlenger returtiden til 60 dager.
 • Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
fra
til
fra
til
fra
til
fra
til
Oppbevaring(31)
Sorter etter:

Praktiske ideer til oppbevaring

I vår nettbutikk finner du mange ulike produkter for oppbevaring. Det er lettere å holde orden på dine eiendeler, når de er oppbevart trygt og praktisk. Har man liten plass er det spesielt viktig å holde orden på ting, slik at det ikke blir rot og kaos. Det er også viktig å ha faste plasser for ting, så blir hverdagen mye enklere. Du slipper å lete febrilsk når du skal bruke ting og kanskje har liten tid.

Smykker og andre skjøre gjenstander bør oppbevares trygt, slik at de ikke skades. Verdifulle gjenstander bør man selvfølgelig også oppbevare slik at de ikke er lett tilgjengelige for uvedkommende. I vår nettbutikk finner du mange ulike produkter til ulike formål.

Oppbevaring av klær

Når klesskapet er overfylt, da kan praktiske oppbevaringsbokser være en god løsning. Det finnes bokser som kan skyves under sengen, en plass som ellers vanligvis ikke blir utnyttet. Andre bokser passer på gulvet, oppå et skap eller inne i et klesskapet. Eller hva med en praktisk puff med lagringsplass. Den kan jo også fungere som sitteplass enten i stuen eller på soverommet.

Når det det går mot sommer er det praktisk å legge vekk varme vinterklær for en stund. Da er det fint å ha en oppbevaringsboks å legge dem i, som kan plasseres på loftet eller i kottet. Det samme kan man gjøre med sommerklærne når det går mot høst. Så blir det også både oversiktlig og mer plass i klesskapet.

Når klærne oppbevares i en boks, holder man støv og møll ute. Klærne ligger trygt og godt, og kan hentes fram igjen når du skal bruke dem.

Ulik utforming for ulike behov

vår nettbutikk finner du bokser med håndtak i siden som gjør det enklere å flytte eller løfte dem. Noen av boksene er også sammenleggbare. Når de ikke er i bruk, kan du brette dem sammen, og lagre dem uten at de tar mye plass. Noen bokser er transparente, da er det lettere å få oversikt over innholdet. Andre bokser har lommer for merkelapp, slik at man kan skrive på hva de inneholder. Det blir jo også mer oversiktlig.

Finn plass for krims og kram

En boks er også en ypperlig plass for julepynten. Her kan du samle alt på et sted når julen er over. Så er det veldig hyggelig å ta den fram når julen nærmer seg. Man trenger ikke lete overalt, alt ligger trygt og godt oppbevart. Det samme kan man gjøre med påskepynten. Det er hyggelig å kunne ta frem den samme pynten år etter år, og greit å vite hvor man har ting.

En boks kan også være perfekt for oppbevaring av forskjellig sportsutstyr som du benytter av og til. Det kan være skøyter, fiskeutstyr eller skiutstyr. Det er jo ting man ikke bruker hele året, og da er det ikke nødvendig å ha det i klesskapet hele tiden. Når sommeren er over, kan du legge typiske sommerartikler som dykkerbriller, solhatter, puter til hagemøbler med mer i en boks. Der ligger alt trygt og godt til neste sommer. Boksen kan plasseres i et kott, i kjelleren eller på loftet.

Smykkeskrin for dine smykker

I vår nettbutikk finner du også fine smykkeskrin. Her kan du oppbevare dine smykker som ringer, halssmykker, armbånd og ørepynt. Det er å lurt å holde orden på smykkene, og samtidig vite at de ligger trygt og ikke blir skadet. Et smykkeskrin organiserer smykkene dine på en oversiktlig måte. Så er det enklere å se hva du har, og velge hvilket smykke du vil bruke til forskjellige anledninger. Når du har liten tid og skal i et selskap, kan du enkelt finne et passende smykke.

Et fint smykkeskrin er en perfekt gave til alle som liker flotte smykker. Ønsker du å fylle skrinet med noe i tillegg, så finner også du et stort utvalg flotte smykker i vår nettbutikk.

Andre ideer

Vi har også kakebokser og andre bokser for oppbevaring av mat. Det kan være bokser for oppbevaring av kaffe, matrester og annen mat, eller en brødboks. Du finner dette og flere produkter for oppbevaring av mat under kategorien kjøkkentilbehør.Vi har også organizer for oppbevaring av penner, brev og papirer. En organizer passer perfekt på skrivebordet. Ta en titt i nettbutikken, så finner du det du trenger for å skape mer orden hjemme.


waiting...

KONTAKT
210 98 190* *Åpningstider: Hverdager kl. 8.30-15.30 (foruten helligdager, jul- og nyttårsaften)
SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal.