• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Piratbukser(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Piratbukser(0)

Ankelbukser, piratbukser & kulotter på klingel.no

På klingel.no finner du et stort utvalg av bukser med kortere ben til dame. De kommer i ulike lengder, så her er noe for enhver smak. Ankelbuksen blir mer og mer populær blant damene. Den stopper på eller rett over ankelen. Det er en anvendelig bukse, som kan brukes hele året. Den må ikke forveksles med verken piratbuksen eller capribuksen. Piratbukser, capribukser, høyvannsbukser eller 3/4-bukser – kjært barn har mange navn. Piratbuksen passer perfekt på varme sommerdager som et alternativ til shorts. Piratbuksen er litt kortere enn vanlige bukser, slik at litt av leggen synes. Den siste varianten vi vil trekke frem er kulotter. Den vide buksen med kortere ben er å se i motebildet fra tid til annen. Den kan minne om bukseskjørtet, men har ikke fullt så vide ben. Hos KLINGEL finner du et stort utvalg av moteriktige piratbukser, ankelbukser og kulotter i et vidt spekter av størrelser. For vårt motto er at mote er for alle, og vi er stolte av å kunne tilby damemote fra størrelse 34 til 66. Buksene kommer også i mange ulike passformer og materialer.

Kjøp piratbukser hos KLINGEL

Piratbuksen har fått sitt navn fordi man trodde at pirater brukte slike bukser. Nå er den blitt et populært moteplagg både for damer og herrer. I Klingels nettbutikk finner du helt sikkert en modell som passer deg og din stil. Piratbukser med stretchlinning er ekstra komfortable. Mange av våre piratbukser kommer også i elastiske materialer som tilpasser seg figuren din. Til hverdagsantrekket kan den korte buksen fint matches med en enkel overdel, eller topp. Kombiner gjerne med et par komfortable sneakers eller et par luftige sandaler. Du finner naturligvis alle plaggene og skoene på klingel.no. Den korte buksen er et fint alternativ til shortsen for deg som ikke vil vise så mye ben om sommeren. Det kan være ulike grunner til at man ikke vil gå med shorts. Da er det fint at det finnes alternativer. Det sies også at stadig flere nå velger piratbukser fremfor shorts på varme sommerdager. Piratbuksen kan jo også brukes i vinterhalvåret om du kombinerer med et par høye støvletter. Begrepene piratbukser og capribukser brukes ofte om hverandre. Capribuksen er en kortere buksemodell, som slutter litt under kneet. Denne buksen har fått navnet sitt fra den italienske ferieøya Capri. Ta også en titt i nettbutikken under kategorien capribukser (lenke: https://www.klingel.no/capribukser/ ). Her finner du flere bukser som passer perfekt i sommersesongen.

Gå for en moteriktig ankelbukse fra Klingel

Den ankellange buksen er litt lengre enn piratbuksen. Den rekker, som navnet tilsier, til ankelen. Denne moteriktige buksen kan matches på mange måter. Kombinerer du med et par pumps eller et par lekre sandaler, blir antrekket straks litt pyntet. Kombinerer du med sneakers eller ankelboots, har du et kult hverdagsantrekk. Har du et par skoletter du gjerne vil at skal synes, er ankelbuksen et godt valg. For med lange bukser forsvinner jo skoene litt og fine detaljer kan bli skjult. Som for alle øvrige bukser, finnes naturligvis våre ankellange bukser i et bredt størrelsesspekter. Du kan også velge mellom ulike passformer og materialer. Den ankellange buksen kan matches med ulike overdeler, som for eksempel en fin bluse eller en topp. Vi anbefaler å velge en overdel som ikke er for lang, da en lang topp kan få bena til å virke kortere. Den ankellange jeansen er også populær og går ofte under navnet cropped jeans. Ordet cropped er engelsk og betyr beskåret. Man kan jo si at denne buksen er avkortet eller beskåret. En cropped jeans passer både til sneakers og boots og er veldig aktuell i motebildet nå.

Bli festfin i piratbukser og ankelbukser

De korte buksene kan fint brukes også til festlige anledninger. Kombinerer du piratbuksen med en fin tunika eller en lekker blondetopp, er du straks festklar. Velger du et par fine sandaler med litt hæl eller et par lekre tåsandaler med fin stenpynt til piratbuksen, er du perfekt kledd for sommerfesten. Du kan toppe det hele med noen lekre smykker og stilige solbriller. Piratbuksen lar seg kombinere på mange måter, og den kan pyntes både opp og ned avhengig av tilbehøret. En ensfarget piratbukse gir deg et utall av muligheter til styling. Den kan brukes både til hverdag og fest. En blomstrete bukse er sommerlig og fin og styles best med ensfarget tilbehør. En blomstrete piratbukse kombinert med en pen bluse er som skapt for sommerfesten eller et besøk på uterestauranten. En ankellang bukse blir festfin med en pen bluse eller overdel og et par pumps. Velger du en ankelbukse i skimrende materiale kan du tone ned antrekket for øvrig og velge en ensfarget topp, helt etter mottoet ”less is more”. For en iøynefallende bukse er et perfekt highlight i seg selv.

Elegant i kulotter

Kulotter dukker stadig vekk opp i motebildet. Denne buksen har fått navnet sitt fra det franske ordet culotte som betyr knebukse. De vide buksene som når midt ned på leggen kan være veldig elegante. I motsetning til piratbuksene og de ankellange buksene, har de ekstra vide ben. Disse korte buksene kan styles på mange måter, og kan fint kombineres med komfortable sneakers så vel som høyhælte pumps. Siden buksene er vide, kan det være lurt å velge en smalere overdel, for eksempel en pologenser. Selv om kulottene er løse og ledige, så kan de være veldig elegante. De passer derfor både til selskaps- og jobbantrekket. En kulotte er til forveksling lik bukseskjørtet. Men bukseskjørtet er ofte litt lengre, og har som regel så vide ben at det kan se ut som et skjørt. Derav navnet bukseskjørt.

Velg bukse i riktig lengde

Skal du kjøpe en ny piratbukse, ankelbukse eller kulotte er det viktig å tenke på lengden. Er buksen for lang mister den litt av den ønskede effekten. Sjekk derfor benlengden på buksen i beskrivelsen under plagget. Dersom du ikke er så høy kan du med fordel velge en kort størrelse (str. 17-31). Se vår størrelsesguide for å finne riktig størrelse (lenke: https://www.klingel.no/a/damestorrelser/ ). Korte størrelser er beregnet på damer med kroppslengde fra 158 – 164 cm.

waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel