• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Pologensere(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Pologensere(0)

Pologensere til dame

En pologenser er et uunnværlig plagg som alle burde ha i garderoben sin. Det svært så anvendelige plagget kommer i utallige varianter, flere forskjellige materialer og i mange ulike snitt. Pologenseren går til det meste, og det er kanskje nettopp derfor dette plagget er blitt så populært, både hos kvinner og menn. I nettbutikken til Klingel finner du et variert utvalg av pologensere til dame. Her er noe for enhver smak og lommebok, bare ta en titt og se selv!

Pologensere i ulike materialer

Pologensere kommer i mange ulike materialer. I vår nettbutikk finner du pologensere i alt fra bomull og ull til viskose og kunstfibre. Er du på jakt etter en pologenser i et litt mer eksklusivt materiale, så kan vi anbefale våre utrolig fine pologensere i kasjmir. De koster litt mer enn de andre variantene, men til gjengjeld får du et plagg som du vil ha glede av år etter år. Det er verdt å bruke litt mer penger på god kvalitet, og kasjmir er noe av det beste du kan velge. En klassisk pologenser i kasjmir er en udødelig klassiker, som gjør at du holder stilen, men også varmen. I nettbutikken til Klingel finner du også helt enkle og tidløse pologensere i merinoull. Merinoull er kjent for sine gode egenskaper. Denne typen ull er i likhet med kasjmir av god kvalitet, og skal verken klø eller irritere sensibel hud. Hvis du tror at alle pologensere er beregnet på vinterbruk, tar du helt feil. Her kommer det helt an på hvilket materiale genseren er laget av og hvor tykk den er. Du finner mange varianter som passer til sommerhalvåret. De blir kanskje litt i varmeste laget på en solfylt og varm sommerdag, men når kvelden kommer krypende på og du skal nyte livet utendørs, er det alltid deilig å kunne pakke seg inn i en genser som varmer litt mer. En ullgenser med høy hals er midt i blinken da – enten du skal tilbringe kvelden ute på terrassen, i hagen eller på bryggekanten.

Hva kjennetegner en pologenser?

En pologenser kan være så ymse, men én ting har de til felles, og det er at de alle har en form for krage. Ja, det er denne egenskapen som virkelig kjennetegner en pologenser. Og det er nettopp derfor denne typen genser gjerne også kalles høyhalset genser eller rett og slett bare høyhalser. Kragen på en pologenser kan være både høy og lav, enkeltbrettet eller dobbeltbrettet, vid eller tettsittende eller noe midt imellom. Her er det opp til alle og enhver å velge det man trives best i. Noen synes kanskje en smal eller tettsittende krage kan bli litt ubehagelig og stramt, da kan det være lurt å velge en annen variant. En enkeltbrettet krage som ikke går så høyt opp og sitter litt ledig er nok det sikreste valget da. Ermene på pologenseren kan være både lange og korte. Du får også varianter med ¾-lange ermer eller holkeermer med forskjellig lengde. Nederkanten kan være alt fra ledig og løstsittende til elastisk og ettersittende, da gjerne med vrangbord. Hva du bør satse på, kommer selvsagt helt an på din fasong og hva du trives med. Det kan også være lurt å tenke over om du skal ha pologenseren utenpå buksen eller skjørtet, eller om du vil putte den nedi. Ønsker du for eksempel å skjule en litt mage, brede hofter eller litt større lår, kan det være lurt å satse på en ledig og løstsittende modell som er noe lengre, det vil si som går til nedenfor baken. Dette er også superlekkert til en smal bukse eller et par leggings.

Pologensere med mønster?

Mange forbinder kanskje en pologenser med et ensfarget og litt kjedelig plagg, men den som tror det, tar grundig feil. Du får nemlig også pologensere med mønster! Hos Klingel finner du flere varianter av dette plagget med mønster i tillegg til alle de flotte ensfargede variantene. Du får pologenser med blomstermønster, pologenser med striper, pologenser med hundetannsmønster, pologenser med etnoinspirert mønster og pologenser med strikket flettemønster eller strukturmønster. Vi har også pologensere med lekre og iøynefallende detaljer som strasspynt. Hva du skal velge, er selvsagt helt opp til deg!

Pologensere til alle anledninger

Visste du at en enkel og tidløs pologenser er et av de mest anvendelig plaggene du kan ha i klesskapet ditt? Den kan redde deg ut av enhver kleskrise, og går til alt fra bukser og skjørt. Den kan styles på mange ulike måter, og piffes enkelt opp med et vakkert kjede, et flott skjerf eller en iøynefallende brosje. Med en svart, tettsittende pologenser i garderoben har du et godt utgangspunkt for klassiske antrekk. Bruk den til et svart, smalt blyantskjørt eller en svart bukse i herrebuksemodell for et sofistikert og elegant uttrykk. Midt i blinken når du skal være litt formelt antrukket, for eksempel i jobbsammenheng, eller skal delta på et litt større arrangement som krever en viss kleskode. Disse antrekkene fungerer også på kveldstid når du er invitert i selskap eller skal på vennemiddag. På utkikk etter et avslappet hverdagsantrekk? Da kan vi anbefale en kamelfarget eller lysgrå pologenser til et par enkle jeans. Kombiner det hele gjerne med et par stilige ballerinasko, behagelige mokasiner eller flotte ankelstøvletter, og finn frem favorittvesken i samme farge som skoene. Så er du klar for både shopping og kafébesøk med venninnene dine! I vår onlineshop finner du pologensere til alle anledninger, enten du er på utkikk etter en genser til hverdagsbruk eller noe som kan fungere når du skal være litt penere kledd.

Pologensere også i store størrelser

I vår nettbutikk fører vi klær i mange størrelser, og de populære pologenserne kommer også i store størrelser. Hos oss får du kjøpt pologensere fra størrelse 34 og helt opp til størrelse 62. Alle skal kunne finne noe som passer i nettbutikken vår, uansett kropp og fasong. Er du usikker på hvilken størrelse du trenger, er det godt å vite at du alltid har 14 dagers returrett på alt du kjøper hos Klingel. Skulle du være veldig i tvil når det gjelder størrelse, kan det av og til være lurt å bestille samme artikkel i to ulike størrelser. Da kan du prøve begge størrelsene i ro og mak foran speilet hjemme, og finne ut hvilken som blir best. Det plagget du ikke ønsker å beholde, sender du i retur med samme emballasje som varen kom i – enklere blir det ikke!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel