• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info

Ponchoer(0)

Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Ponchoer(0)

Poncho til dame

Poncho er et veldig praktisk plagg som som for mange kan nesten minne om det store ullpleddet man tuller seg inn i hjemme. Bare at man har “lov” til å gå med det ute og i tillegg være moteriktig og stilig! Ingenting er jo bedre enn det! Poncho beskrives som en ermeløs kappe, som nettopp er et teppe. Mange forbinder nok poncho med gamle indianer og cowboyer, som nok er en viktig del av ponchoens historie og hvordan den har utviklet seg fra den gang, til slik vi bruker den i dag. Fremdeles forbinder vi ponchoen med en ermeløs kappe, men den fås i utallige varianter og stiler. Og for ikke å nevne farger og mønster. Manges favoritt er nok fremdeles de ensfargede ponchoene som går til absolutt alt fra skjørt til den tradisjonelle jeansen, man får de ensfargede i mange stiler og design, en heldekkende som man bare trekker over hodet, eller en som lukkes med snøring ved halsen. De tradisjonelle firkantede som drar assosiasjoner til teppet du har i stuen, eller dem som er mer formsydd til f.eks en trekant for en mer flatterende look. Designene er utallige og man er garantert at man finner noe man liker i vår nettbutikk.

Poncho i moten

Poncho er veldig sterkt i motebildet nå og det er utallige merker og designere som har laget sin egen vri på dem, og vi har sett ponchoen både på catwalken og i magasiner der kjente modeller bærer dem med glans. Til og med i "haute couture" kolleksjoner finner man spenstige ponchoer i ulike farger og kvaliteter. Det som er så fint med dette er at det da produseres mange av disse favorittene, valgene blir flere og prisene varierer i stor grad. Man kan få både dyre og billige ponchoer i god kvalitet. Men det skal ikke bestemme hvilken som er din favoritt, og hvorfor ikke eie flere? Poncho kommer med klassiske uttrykk og mønster i ulike stoff, materialer og man finner lett en eller flere man trives med. Ponchoen kan brukes til så mangt og valgene blir nok forskjellig ut i fra hvilken bruk man skal ha dem til.

Poncho er perfekt for hytteturen om det så er i vinter eller sommersesongen. Om man skal på hyttetur så er det ikke noe deiligere enn å dra rundt seg en poncho i ull for å finne varmen igjen i kroppen, men kanskje man da velger en enklere design enn når man skal ut med venner, eller kanskje helt motsatt? Uansett så er ikke noe bedre enn å finne varmen under et deilig ullteppe, eller poncho om man vil.

Fyll opp garderoben med poncho

Hvorfor ikke sverge til poncho som ytterplagg? En ytterjakke som er lett og ta på seg, som man bare kan slenge over skuldrene når man har dårlig tid. Man kan ha det man ønsker under den, fra kun en skjorte til en tykk ullgenser ut i fra temperatur og vær. Man finner alltid varmen man ønsker med en poncho! Man kan finne lange og korte, høy og lav halsede ponchoer, en som passer din kroppsfasong og stil. Ponchoer i strikke kvaliteter er også populære å bruke for eksempel på høsten. Det kan være et fint flettemønster over ponchoen din enten loddrett eller diagonalt eller det kan være en poncho med frynser som gjør den enda mer inspirert av indianerstilen som den har sin opprinnelse fra. Valgene er mange og utvalget er stort i vår nettbutikk! Vi fører ponchoer fra velkjente merker og i kjente design, eller ponchoer som passer din stil og smak. Hva med en leopardmønstret poncho, eller en stripet? Rutete, eller prikkete? Poncho for sommer eller vinter ? Til tross for at poncho er et teppe så føres den i ulike materialer, og man får like så gjerne en i silkeaktig material som man kan bruke på stranden over bikinien eller som et flatterende tilbehør til skjørtet på hete syden kvelder. En tøff silke poncho i turkis fremhever brunfargen og du ser nydelig ut til middagen eller kvelden ute med venner.

Din poncho finner du her hos oss. Besøk vår nettbutikk i dag og sjekk ut det flotte utvalget vi har, klikk gjerne med et produkt eller to hjem, og ikke glem å fortelle dine venner hvor du kjøpte din flotte poncho, hvis det ikke er en hemmelighet!


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel