• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Pumps

Kategorier

Pumps og høye hæler – kjøp høyhælte sko på nett hos Klingel

Livet er en fest! Har du antrekket klart til 17.mai? Nærmer det seg julebord? Har du husket sko? Festantrekket blir ikke komplett før du har de høye hælene som matcher antrekket perfekt. Et par pumps er uansett et must i enhver kvinnes klesskap, både til festlige og andre anledninger. De er allsidige sko som passer til det meste; til julekjolen, til kontoret, til sommerfesten eller bare til en dag du ønsker å se litt ekstra fin ut. Klassiske, svarte pumps er perfekt til både jeans og bukser, skjørt og kjole. Bruker du høye hæler, retter du automatisk ryggen og får en rankere og mer selvsikker look.

Sko med høye hæler online

På klingel.no finner du mengder av pumps og pensko med høye hæler fra kjente varemerker. Vi holder oss tett til trendene ellers i markedet, og tilbyr et stort utvalg av moderne, høyhælte sko til alle anledninger. Det er flere ting vi er opptatt av når vi setter sammen våre skokolleksjoner:

 • Passform
 • Kvalitet
 • Pris
 • Trender

Passformen er viktig når man skal finne riktige sko med høye hæler. Alle føtter er forskjellige, og behovene til hver av oss er dermed også ulike. Noen føtter er brede og korte, andre smale og lange, og noen midt imellom. Derfor tilbyr Klingel både smale og brede pumps, og også mange pensko i normale bredder. Sliter du med hallux valgus? Vi har noe for deg også! I nettbutikken finner du flere fine, høyhælte sko til dame i en spesialbredde som ivaretar vonde føtter. Du vil raskt se at vi i Klingel tar føtter på alvor!

Kvalitet er neste stikkord. Det er viktig at du tar vare på føttene og ikke lar deg friste av billige tilbud på pensko med tynn og dårlig såle. Gode pumps skal ha en myk og god såle, gjerne med demping, som tar vare på føttene og ryggen. De koster gjerne litt mer, men holder desto lenger. Med andre ord vil du ha glede av penskoene lenger. Hos Klingel finner du sko med høye hæler på nett fra kvalitetsmerker som Rieker, Gabor, Buffalo, Caprice og Naturläufer. Disse skomerkene har pensko og andre høyhælte sko av god kvalitet med for eksempel en god yttersåle og hæl med demping.

Pensko til faste lave priser i Klingels nettbutikk

 Pumps med rem

Når det kommer til pris, er det to ting vi tar hensyn til når vi velger sko til Klingels kolleksjoner. Det ene er at det ikke skal være for dyrt å kjøpe gode pumps, og det andre er at vi til tross for dette skal tilby gode sko av skikkelig kvalitet. Vi vil selvsagt at du som kunde skal være fornøyd, og vi synes at prisen skal stå i forhold til kvaliteten. Pumpsene du kjøper på klingel.no gjenspeiler disse to prinsippene, og vi mener du får god kvalitet for pengene når du handler i vår nettbutikk.

Moteriktige peeptoes og slingbacks: Følg trenden!

Er du opptatt av å holde deg oppdatert på motetrender? Det er Klingels innkjøpere også. Når vi velger ut sko med høye hæler, det være seg pensko, lakksko eller pumps, har vi to mål for øyet; hva er skotrenden for øyeblikket, og hvordan kan vi kombinere de siste trendene med klassiske, tidløse sko? Det finnes egentlig bare ett svar på dette; utvalget av sko må være stort nok for å dekke alles behov. Heldigvis vil du se at i nettbutikken på klingel.no har vi tatt hensyn til begge disse ønskene. Er du en fashionista og opptatt av de hotteste trendene, vil du finne vel så mye som den som er på jakt etter klassiske, svarte pumps som kan brukes til alle anledninger. Vi har høyhælte sko i sesongens trendfarger, for eksempel knallrøde pumps, gullfargede sko, metallic-farger – ja, lekre sko med hæler til julebordet eller julefesten. Hva er vel stiligere enn en klassisk julekjole med et par pumps med åpen tå – som peeptoes med glitterdetaljer? Eller hva med stiletthæler og blomsterdetaljer? Ta en titt på vårt utvalg og du vil garantert finne noe som passer til 17. mai eller sommerfesten.

Hvor kan jeg kjøpe pumps med kilehæl på nett?

Klingel er en av mange nettbutikker som selger pumps på nett. Det som skiller oss fra andre nettbutikker, er at vi har et enormt utvalg av fine festsko med og uten høye hæler. På klingel.no skal du finne sko i alle mulige størrelser og passformer. Pumpsene våre passer for deg med smale føtter og deg med brede føtter. Er dine føtter ekstra brede, eller har de kanskje endret fasong opp gjennom årene? Vi tilbyr også mange fine pensko i en spesialbredde som tar vare på typisk «klumpete» føtter. Du skal slippe å måtte velge mellom komfort og estetikk, her går disse to hånd i hånd. Klingels skoutvalg består av mange komfortable sko til festbruk, til jobb og fritid, som både er gode å gå i og som følger den aktuelle skotrenden.

Sko som tilbehør – kjøp hele festantrekket hos Klingel

Er julekjolen klar? Eller 17. mai-antrekket? Skal du på sommerfest eller kanskje et seminar med jobben? Vi kler oss ulikt etter anledning og legger mye tid på å finne det perfekte antrekket. Mange damer glemmer da å tenke på resten – skoene og tilbehøret. Et antrekk er ikke komplett før du har sett på helheten, hvorvidt pumpsene matcher kjolen, eller om de høyhælte skoene står i stil til skjørtet eller buksen. Det er nemlig sånn at pumps og pensko kan brukes i mange forskjellige anledninger. Et par klassiske, svarte pumps er for eksempel riktig å bruke til en pen buksedress i jobbsammenheng. Det er fint å rette ryggen og ”komme seg litt opp i høyden”. Man får automatisk en god holdning og passer inn i den litt formelle stemningen som ofte hersker på et jobbseminar. Dessuten er det én ting til man skal huske på; med et par høyhælte, svarte sko er du alltid riktig kledd. Man er ofte redd for å pynte seg for mye eller for lite, men disse skoene kan brukes til å piffe opp og tone ned et antrekk.

Sko med høye hæler til besvær

Hvor ble det av skoen min? Mange jenter drømmer om å møte sin prins, og eventyret om Askepott er svært populært blant de små. Historien om den stakkars piken som har mistet moren sin, og som ikke får lov til å være med stesøstrene på ball på slottet. For henne er det nettopp et par sko med høye hæler som bidrar til at hun får drømmeprinsen sin. Som voksen forstår vi kvinner at det ikke er en realistisk drøm, men det som derimot er realistisk, er at Klingel selger slingbacks eller fine sandaler med hæl – flotte pensko som kan brukes på ball. På klingel.no finner du mange fine høyhælte sko til dame, både med stiletthæl og kilehæl. Velg det som passer best til dine behov. Pumps med kilehæl er det behagelige alternativet til stiletthæler. Du får en høyde på skoene og samtidig en pen sko som passer til festlige anledninger. Velger du denne varianten kan du være sikker på at føttene ikke vil verke etter en lang dag/kveld i finstasen. De er perfekte til for eksempel bryllup eller barnedåp, når man står og går mye hele dagen.

Hva er stiletthæler?

Mange lakksko og pensko har stiletthæler. En stiletthæl, eller bare stilett, er en lang, tynn hæl som er minst 5 cm høy. Enkelte stiletthæler kan være så høye som 18 cm. Denne hæltypen finner man på alle typer damesko; støvletter, peeptoes og pumps, platåsko, cowboystøvler og så videre. Disse skoene gir tærne en større belastning og kan derfor være ganske ubehagelige å gå på. Vi i Klingel har et lite tips til deg som liker stiletthæler, men som synes det blir vanskelig og tungt å gå med etter noen timer. Prøv å legge en liten innleggssåle i tåpartiet, gjerne med gel eller annen polstring som hever tærne et par mm. Det vil lette trykket på tærne og forhåpentligvis gjøre det litt mer behagelig å gå med denne skotypen.

Stiletthæler er et alternativ til pumps med kilehæl for deg som skal i for eksempel bryllup. Det er definitivt et elegant skovalg. Og hvis du er redd for at du skal få vonde føtter utover kvelden, har vi et hett tips til deg: Ta med et par ballerinasko som også matcher kjolen. Disse kan du bytte til etter for eksempel middagen, så har du noe lett og behagelig å gå i resten av kvelden. Vi kan nesten garantere at de andre damene på festen vil bli misunnelige og angre på at de ikke gjorde det samme!

Kjøp pumps med åpen tå i Klingels nettbutikk

På sommeren kan det bli varmt å gå i klassiske pumps når du er i bryllup. En stilig damesko er pumps med åpen tå – såkalte peeptoes – som lar tærne få tilgang til luft. Det kan fort bli litt klamt i skoene midt på sommeren, spesielt hvis du ikke har på deg strømpebukse. Da er det kjærkomment med et lite «pustehull» ved tærne. Hos Klingel kan du kjøpe sko med høye hæler og åpen tå til hverdagsbruk og fest. Til hverdags bruker du en litt enklere variant, for eksempel er enkle, svarte pensko med åpen tå et flott alternativ på jobben. Sammen med en sommerkjole, et skjørt eller en piratbukse får du et antrekk som passer til både jobb, fritid og sommerfest. Har du en knallrød neglelakk på tærne, og kanskje matcher dette med rødt tilbehør, så vil du se elegant og verdensvant ut. Neglelakk er forøvrig uansett et godt tips når du skal lufte tærne. Velg en farge som står i stil med resten av antrekket for å få en helhetlig og gjennomtenkt stil.

Bytterett hos Klingel

Mange kvinner synes det er vanskelig å finne den perfekte skostørrelsen, og står litt mellom sto størrelser ved valg av pensko med høye hæler eller pumps. Når du handler i Klingels nettbutikk, trenger du ikke bekymre deg for at du skal velge feil størrelse. Hos oss har du nemlig 14 dagers full bytterett. I prinsippet kan du dermed kjøpe to par pensko – ett i hver størrelse – og prøve dem hjemme. Det paret som passer, beholder du, mens du kan sende de andre pumpsene tilbake. Velger du å betale med Klingel Konto eller Faktura, trenger du ikke å betale for skoene før du har bestemt deg. Du betaler kun en liten tilleggsavgift på 55 kroner for retursendingen.

Vil du benytte deg av angreretten?

Det er viktig for oss at du er 100% fornøyd med pumpsene du kjøper hos Klingel. Derfor har vi 14 dagers åpent kjøp – helt uten forpliktelser. Du kan prøve skoene hjemme sammen med de klærne du har tenkt å bruke dem til. Passer de ikke, eller ble det ikke helt som du tenkte, har du full rett til å angre og sende dem tilbake til oss før det er gått 14 dager. Du kan velge å sende tilbake penskoene uten å handle noe annet, eller du kan bytte størrelse eller kjøpe et helt annet par. Du bestemmer selv hva du vil gjøre, og du skal selvfølgelig ikke betale for en vare du ikke er fornøyd med.

Når du benytter deg av angreretten for å sende dine sko med høye hæler tilbake, er det fint om du kontakter oss først. Den enkleste måten du gjør dette på, er å sende oss en mail eller ringe til kundeservice. Dette er spesielt viktig hvis du skal bytte til en annen størrelse, da vi kan bestille den nye størrelsen for deg med det samme. På den måten får du tilsendt dine nye høyhælte sko mye raskere. Hvis du er usikker på fargevalg og andre detaljer, kan du gjerne ringe oss i våre åpningstider. Våre medarbeidere på kundeservice er flinke og hjelper deg mer enn gjerne med å finne den riktige skoen til deg.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel