• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Pynteputer(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Pynteputer(0)

Pynteputer

Hvor lenge er det siden du endret noe i hjemmet ditt? Hva med nye pynteputer? Du finner utallige varianter pynteputer i vår nettbutikk. Av og til er det ikke mer enn litt nye farger som skal til for å skape glede når man går inn i sitt hjem. Se for deg at du returnerer etter en lang dag på jobb, du er sliten og vil aller helst slappe av resten av kvelden, men føler deg ikke i harmoni med fargene eller stilen du har på ditt hjem. Det kan virke som detaljer, men farger har uante egenskaper på godt og vondt. Personlighet og følelser er med på å bestemme hvilken fargetone man velger i hjemmet sitt. Men stilen din kan endre seg og man føler seg mindre vel med den fargen man bare elsket i butikken.

Det er ikke tilfeldig hvilke farger som blir valgt innvendig på ulike offentlige bygninger som for eksempel helsetjenester. De skal være beroligende og minst mulig provoserende/distraherende, men de kunne med fordel ha pyntet litt med pynteputer for at alle skal føle seg velkommen til venteværelset, eller kanskje byttet ut litt sofaputer? For barn er det sterke farger som gjelder. Fra babyer er helt små reagerer de positivt på sterke farger og sanseinntrykk, og derfor kommer leker og barneklær ofte i sterke farger.

Om du liker diskré- eller sterke farger er opp til din personlige smak. Det er ikke for sent for en liten oppdatering av hjemmet. Du kan endre et helt rom bare med å skaffe deg puter til sofa som står i stil med fargepaletten i rommet. Puter til sofa kan være diskré eller i en knæsj farge, det er kun du som setter grensene og du kan ikke unngå å finne noe du liker av pynteputer på nett hos KLiNGEL. Myke, flotte og unike! De lekreste pynteputer på nett finner du hos oss! De kommer i nydelige fargekombinasjoner og ulike flotte mønstre inspirert fra blant annet det fjerne Østen, Afrika og eksotiske sydhavsøyer. Rett og slett lekre pynteputer på nett.

Blant pynteputer i vår nettbutikk finner du for eksempel puter med julemotiv, pynteputetrekk til soverommet, sofaputer eller puter til sofa med et budskap på. Vi har pynteputer i freshe farger om du vil ha sommerfølelse hele året, for gjennom den tunge vinteren kan det være kjekt å ha litt farge selv om fargene på både klær og interiør ofte er mørkere i den kalde tiden. Blir en lei av ensformige farger i naturen så kan det være fint å komme inn og drømme seg vekk til sommer og sol. Trives man best med farger som står i stil med sesongen, kan en fint bytte ut pynteputetrekk flere ganger i året. Dette er en enkel måte å skape stil fra årstid til årstid. Hva med et safarimotiv med ville dyr fra savannen i Afrika på ditt pynteputetrekk? Dyreprint har vært populært i lang tid og det ser ikke ut som denne trenden avtar.

Våren og sommeren er våre lyseste årstider og det tilsier da lysere og sterkere farger som blant annet disse fargene i ulike nyanser: turkis, rosa, gul, lyseblått, fersken, rødt, hvitt og blått. Hva med et pynteputetrekk i turkis som havet? Høsten bringer med seg jordfarger, grå nyanser, lilla, sennepsgul, burgunder, beige og hvitt. Vinteren er mørk og det er også fargepaletten i stor grad. Farger som mørk lilla, mørk grønn, safarigrønn, svart, mørk blå, brun og grå går ofte igjen, men en er absolutt fri til å velge farger på pynteputer etter eget ønske og helt uavhengig av sesong. Det som er så fint er at fargetrender er kun veiledning og ingen eksakt vitenskap.

En velger heldigvis det en føler seg mest komfortabel med og som matcher ens egen stil. Sofaputer er ikke bare fine, men er også veldig behagelig å støtte ryggen til når man ser en god film på tv, eller til å hvile hodet sitt på når det blir langt på kveld. Lener en seg for mye ned på puten er det lett for å ta seg en blund! Hodet blir tyngre og tyngre og til slutt faller det ned. Ingenting er da mer fristende enn å legge seg godt til rette, sette på alarmen på telefonen, og ta seg noen velfortjente minutter. Litt hvile i hverdagen er godt for en trøtt sjel. I vår nettbutikk finner du nydelige pynteputer på nett i flotte farger og kombinasjoner med blant annet sofaputer, pynteputetrekk, puter til sofa og klassiske pynteputer med dyreprint.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel