• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Ryggsekker(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Ryggsekker(0)

Ryggsekker på nett

En ryggsekk er en praktisk veske som gjør det enklere og mer behagelig å bære med seg ting. Det finnes et utall modeller på nett, noen sporty modeller beregnet på en aktiv fritid, andre mer elegante som passer på bytur eller reise. Vårt første møte med sekken er kanskje den såkalte ranselen eller skolesekken. Også i dag bærer skolebarn og studenter sine skolebøker og matpakker med seg på ryggen, fordi det er mest praktisk og skånsomt for ryggen.

En sekk er et godt alternativ til veske fordi den sørger for at armene er fri. Det er også enklere å bære med seg tyngre ting, fordi vekten fordeles bedre enn med en vanlig veske. Ta en titt i vår nettbutikk ,og finn en ryggsekkmodell som passer for deg. Mange modeller har regulerbare skulderremmer. Det gjør at du kan tilpasse sekken til din kropp enten du er høy eller lav. Den skal jo føles behagelig på ryggen og sitte godt. Jo nærmere sekken sitter mot kroppen, jo mer behagelig er den.

Elegante med city-sekk

Skal du på en bytur er det også praktisk med en sekk. Den gir god plass for sminke, parfyme, børste, lommebok og mye mer. En sekk kan være like elegant som en veske. Vi har trendy modeller i moteriktige mønstre og vi har modeller i friske farger eller raffinerte varianter med fine detaljer. Ikke minst har vi sekker fra kjente og eksklusive merkevarer som Alba Moda, Gabor og Picard. Du kan velge mellom ulike materialer som tekstil, imitert skinn og skinn. Dagens ryggsekker er en del av motebildet, og mange kjente motemerker har en egne kolleksjoner av ryggsekker. Dagens moderne mennesker ønsker et behagelig og lettvint liv, og velger praktiske løsninger i hverdagen.

Vi nordmenn forbinder kanskje først og fremst ryggsekker med friluftsliv og skole. Men de kan også være like elegante og raffinerte som andre typer vesker. Bare se selv i vår nettbutikk. Utvalget vil variere fra sesong til sesong. Vi får stadig inn nye produkter. Du kan velge å sortere på nyheter på hver kategori i vår nettbutikk for å se hva som er nytt. Ønsker du å gjøre et godt kjøp, kan du sortere på pris.

På tur med sporty tilbehør

Skal du på tur i skog og mark, er det viktig å velge en sporty ryggsekk. Velg gjerne en modell i slitesterkt materiale som tåler regn og ruskevær. De sporty variantene har gjerne ekstra remmer ved bryst og hofter som holder sekken på plass og avlaster skuldrene. Det er viktig at sekken ikke henger for løst. Gode skulderremmer er også viktig om du skal bære sekken over lengere tid og har tung last. Remmer med god polstring gjør at du unngår at sekken gnager på skuldrene.

En sporty sekk er også praktisk når du skal på treningsstudio, håndballtrening, svømmehallen og lignende. Er du student eller går på et kveldskurs, er det også praktisk med en sekk hvor du kan oppbevarer bøker og notater.

Ryggsekk på reise og på stranden

Skal du ut å reise og vandre rundt i en storby? Ja da passer det jo også best å bære med seg en veske på ryggen. Da kan du ta med en ekstra jakke, regntøy, litt niste, kamera og kanskje et kart. Det er viktig å tenke på komfort når man skal traske rundt i timevis. Og været kan jo lett forandre seg. Da kan det være lurt å ha ekstra klær med seg. Når du er ute å reiser, kan det være praktisk å velge en modell med mange lommer. Noen varianter har innvendige lommer eller lommer i ryggen. De kan passe godt for oppbevaring av verdisaker. Du vil jo ikke legge dine verdisaker i en lett tilgjengelig lomme. Har sekken mange lommer er det også enklere å holde orden på tingene dine. Når du skal reise med fly passer en liten sekk perfekt som håndbagasje. Da kan du få med deg en god bok, en ekstra jakke og andre ting du trenger underveis. En sekk kan også være praktisk å ta med i kofferten. Så kan du bære den på ryggen på hjemreisen, og dermed har du plass for det ekstra du handlet på ferien.

Når du skal en tur på stranden er det også fint å bære med seg det du trenger på ryggen. Velg da en sekk som tåler litt og kan plasseres på bakken. Så kan du ta med deg håndkle, solkrem og badetøy.

Vesker med flere bæremuligheter

I vår nettbutikk vil du finne vesker som kan bæres på flere måter. Noen modeller kan både bæres som håndveske eller skulderveske, og har i tillegg skulderstropper. Det kommer jo helt an på anledningen hvordan man vil bære en veske. Det er greit å kunne variere litt. Har vesken flere bæremuligheter, kan det jo nesten føles som om du har flere vesker.

Behandling av skinn

Har du anskaffet deg en sekk av skinn, så er det viktig å behandle den riktig slik at den varer lenger. Impregnering beskytter mot at flekker trenger inn i selve materiale. Får du en flekk på vesken, fjern den så rask som mulig. Skinnvesker bør ikke oppbevares i plast da materiale bør puste.

Andre vesker på nett

Foretrekker du en klassisk veske eller en skulderveske, da finner du også dette i vår nettbutikk. Vi har et stort utvalg av vesker i alle varianter. Du finner helt sikkert en variant som dekker ditt behov. Velg en veske som matcher dine moteantrekk. En stilig veske eller sekk kan gjøre antrekket komplett.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel