Sammenslåingen av WENZ + KLiNGEL

Spørsmål & svar

Hvorfor kommer jeg til klingel.no når jeg vil til wenz.no?

WENZ har slått seg sammen med søsterfirmaet KLiNGEL. Du finner derfor både KLiNGELs sortiment og alle varemerkene fra WENZ-sortimentet samlet på ett sted.

Hvorfor har WENZ slått seg sammen med KLiNGEL?

Ved å gjøre dette, har vi nå muligheten til å tilby deg et enda større utvalg med enda bedre service samlet på ett sted. Dersom du allerede har vært kunde hos både WENZ og KLiNGEL, innebærer det i tillegg at du nå slipper å holde oversikt over flere kundekontoer med fakturaer og bestillinger.

Jeg har en kundekonto hos WENZ, hva skjer med den nå?

Alle opplysninger fra din WENZ-konto vil om kort tid bli overført til en ny kundekonto hos KLiNGEL. Du får da et nytt kundenummer, og den nye kontoen inneholder nøyaktig samme informasjon som den du hadde hos WENZ. Ta kontakt med kundeservice hvis du lurer på noe om din nye konto.

Jeg har tidligere vært kunde hos både WENZ og KLiNGEL. Hvilket kundenummer skal jeg bruke fremover?

Alle opplysninger fra din WENZ-konto vil om kort tid bli overført til din KLiNGEL-konto. Fra nå av skal du derfor bare bruke ditt KLiNGEL-kundenummer i all kontakt med oss.

Hvorfor har fakturaen min blitt dobbelt så høy?

Ditt utestående hos både WENZ og KLiNGEL er slått sammen til én faktura. Det innebærer at selve fakturaen kan virke høyere, men du har akkurat samme utestående samlet sett som før.

Jeg har en inkasso hos KLiNGEL, men ikke hos WENZ. Kan jeg fortsatt handle etter sammenslåingen?

I slike tilfeller tar vi en skjønnsmessig vurdering av hvert enkelt tilfelle. Ta gjerne kontakt med kundeservice hvis du har noen spørsmål rundt dette.

Kommer prisene til å bli høyere som et resultat av sammenslåingen?

Nei, prisene kommer ikke til å bli påvirket av sammenslåingen.

Hva skjer med min konto på «Mine sider»?

Din innlogging til «Mine sider» kan dessverre ikke overføres til KLiNGEL. For å få tilgang til samme informasjon som tidligere, må du derfor opprette en ny konto på klingel.no.