• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Selskapskjoler(0)
Oops! Kategorien du valgte, inneholder ingen artikler.

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først

Sorter etter:

Selskapskjoler(0)

Selskapskjoler og festkjoler for enhver fasong og smak i nettbutikken

Søker du et nytt antrekk til en festlig anledning? Da er du kommet til riktig adresse. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av selskapskjoler i ulike lengder, passformer, materialer og farger. Når man skal pynte seg litt ekstra, er det viktig både å ta seg godt ut og å føle seg vel. Velg en passform som passer din figur, og som føles behagelig på. Noen foretrekker en oppsiktsvekkende stil ,mens andre går for en mer diskré look. Velg mønster og farger etter smak og behag. Du finner helt sikkert dit nye partyoutfit her hos oss.

Noen foretrekker korte kjoler som viser leggene. Andre foretrekker lange maxikjoler med svingende lange skjørt. Noen synes bare skuldre er flott, andre vil ha lange ermer. Det er du som velger. Ta en titt på vårt utvalg.

Bli selskapets midtpunkt

Ønsker du å kle deg i en kjole med wow-faktor? Det lov å være litt ‹‹dronning›› for en kveld! I nettbutikken finner du flere ekstravagante selskapskjoler som vil sørge for at du blir festens midtpunkt. Det kan være et spennende mønstre, et skimrende materiale eller en raffinert utringning som gjør susen. Noen kjoler har også lekkert skimrende pynt av strass eller smykkestener. Et selskapsantrekk kan gjerne skinne litt.

Velg et figurvennlig snitt

Når du skal velge selskapsantrekk, er det viktig at du finner et plagg som du føler deg vel i. Ved store anledninger ønsker vi jo å ta oss best mulig ut. Samtidig er det viktig at man ikke føler seg ubekvem og at kjolen ikke strammer ubehagelig. I vår nettbutikk finner du mange modeller med et figurvennlig snitt. En kjole med drapering foran er fordelaktig for figuren. Mange av våre modeller online har slik drapering.

Noen foretrekker en utsvingt passform som ikke strammer eller markerer midjen for mye. Ikke alle liker å vise bare ermer, og da kan man velge en modell med lange ermer. Du finner alle varianter i vår nettbutikk.

Maxikjoler

Mange foretrekker maxikjoler til selskapsbruk. Den lange er moteriktig som aldri før og finnes i mange flotte varianter. Den passer til de store anledningene, men også til en mer uformell sommerfest. Lange, flotte, feiende skjørt får frem festfølelsen og virker alltid elegant.

Har du fått en invitasjon til selskap hvor det er spesifisert antrekk galla, ja da passer det best med en lang kjole. Og er du invitert på ball, ja da skal det jo også helst være en fotsid kjole.

Korte kjoler til fest

Man behøver ikke alltid bære en lang kjole i selskap. I dag velger mange å bære en kort kjole til festlige anledninger. Det kan være like elegant med kort skjørt. En raffinert utringing eller et eksklusivt materiale er med på å skape et festantrekk. En kort modell passer utmerket i bryllup, jubileum, barnedåp og juleselskap.

Den lille sorte er en klassiker som aldri går av moten. Du finner den i mange varianter i vår nettbutikk. Det er en kjole du garantert vil bruke mange ganger, da den passer til mange anledninger. Den korte kjolen kan gå både over og under knærne. Her kommer det helt an på hva du foretrekker og hvor mye knær du vil vise.

Mønster og farger i mangfold

Hvilken farge du skal velge på selskapskjolen avhenger både av hva du foretrekker og hvilke farger du har selv. Du vet sikkert selv hva du kler best. Med riktig sminke og flott tilbehør kan enhver farge passe uansett om du er lys eller mørk. Valg av farger på antrekket avhenger jo også av hvilken anledning den skal brukes til. Til bryllup heter det seg jo at bare bruden skal kle seg i hvitt, og gjestene bør heller ikke velge helt svart. Det er også en fordel å unngå knallrødt, da det er en svært iøynefallende farge. Man ønsker jo ikke å ikke ta oppmerksomheten fra bruden på hennes store dag.

For andre store anledninger finnes det ikke så mange uskrevne regler når det gjelder antrekket. Kanskje foretrekker du et fargerikt mønster til sommerfesten. Til nyttårsfeiringen tar du deg flott ut i en sølvfarget kreasjon. Til juleselskapet passer det perfekt med en kjole i en varm rødtone.

Tilbehør til selskapskjolen

Når du har funnet ditt favorittkjole, er det viktig å finne passende tilbehør. Med riktig tilbehør blir antrekket komplett. Passende sko, smykker og vesker finner du også i vår nettbutikk. Kanskje passer det med par elegante pumps eller en mer komfortabel, flat ballerinasko. Se mer online under sko. Er det sommer, kan det passe godt med en elegant sandal. Vi har mange elegante sandaler i nettbutikken. Når det gjelder vesker til selskapsantrekk, velger mange en såkalt clutch som er en mindre veske uten hank eller skulderrem. Da har du plass til det mest nødvendige. Finn din favoritt i kategorien clutch online. Et vakkert smykke kan pynte opp ethvert antrekk. Kanskje foretrekker du klassiske perler eller hva med et oppsiktsvekkende statementkjede med store, skimrende stener. Du finner mange flotte smykker i vår nettbutikk.

Velg riktig størrelse

Synes du det er vanskelig å velge størrelse? Da vil vi anbefale deg å ta en titt på vår størrelsesguide. Når du bestiller på nett er det ekstra viktig å velge riktig størrelse. Så slipper du å måtte bytte etterpå.

Valg av materiale

Når du skal finne et passende festantrekk er det et viktig å velge et materiale som passer årstiden. Skal du bruke antrekket på vinter- eller sommerstid? Noen materialer er bedre egnet på sommeren enn på vinteren. Kjoler i silke passer best på sommeren da de har en kjølende effekt. Mens bomull eller bomullsmiks passer i prinsippet hele året. Kunstfiber varmer mer og passer godt på vinteren.


waiting...

SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel