• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Denne butikken er nå permanent stengt. 😢Mer info
Sengesett

  Sengesett

  Kategorier

  Kjøp fint sengetøy på nett

  På klingel.no finner du alt du måtte trenge av behagelige tekstiler til sengen. Vi kan friste med et bredt utvalg av fint sengetøy – i mange ulike materialer og flotte farger. Her får du god kvalitet til priser som stemmer. Er det kanskje på tide å bytte ut det gamle og slitte sengetøyet hjemme? Eller trenger du noe nytt og fresht sengetøy til hytta eller båten? Da er du kommet riktig! Sjekk utvalget i vår nettbutikk og finn det du jakter på nå. Vi har sengesett i flere deler, ulike materialer og størrelser. Sengetøyet kommer i alt fra bomull, bomullssateng, mikrofibersateng og brokadedamask til flanell og jersey. Er du på utkikk etter sengetøy på tilbud, så er det bare å la seg friste av utvalget i vår outlet på Tekstiler . Her kan du virkelig gjøre et kupp og finne stilige sengesett til svært gunstige priser. 
På klingel.no finner du selvsagt også andre tekstiler og tilbehør til sengen og soverommet: laken, sengetepper, pynteputer samt dyner og hodeputer. Forny soverommet med behagelige og vakre tekstiler fra vår nettbutikk – bestilling på nett er trygt, enkelt og smidig!

  Piff opp soverommet

  Det er ikke mye som slår følelsen av å kunne legge seg i en innbydende og delikat seng med nyvasket og velduftende sengetøy. Og med nytt sengetøy er det enkelt å piffe opp soverommet og skape en ny look! Det er nemlig ikke mer som skal til for å skape forandring og sette mer farge på tilværelsen. Drømmer du om et soverom like fint som et stilfullt og lekkert hotellrom, gjelder det å velge de rette tekstilene. Gå for eksklusive materialer som damask, silke og sateng, hold deg til en nøytral fargetone og sørg for å ha et ”hav” av puter, gjerne i ulike størrelser og matchende farger. Hos Klingel får du alt av tekstiler til soverommet: sengesett i ulike stiler, myke og gode laken og lekre sengetepper. ”Innmaten” får du også, i nettbutikken finner du nemlig også dyner og puter samt et vell av pynteputer som matcher sengetøyet.

  Sengetøy i ulike kvaliteter

  Når det kommer til sengetøy, så er bomull for mange det foretrukne materialet. Bomull er fuktighetsregulerende, pustende og lettstelt og kommer i ulike varianter som flanell, krepp, bomullslerret, makosateng, damask og jersey. Hva man skal velge, er selvsagt helt avhengig av årstid, varmebehov og hva man trives i. Om sommeren foretrekker de fleste svalt sengetøy, og den tykke vinterdynen byttes gjerne ut mot en lett sommerdyne. Sengesett i krepp vil alltid være et godt valg i sommerhalvåret. Krepp er et lett, luftig og strykefritt materiale, som føles behagelig og crispy mot huden. På ekstra varme sommernetter kan det også være en idé å bruke bare dynetrekket som ”dyne”. Selv en sommerdyne kan for mange være for mye når varmen nærmest står i taket. 
Vinterstid gjelder gjerne det stikk motsatte. Da skal sengetøyet være lunt og varmende. Mange sverger til flanellsengetøy i vinterhalvåret. Den litt pusete og svært myke overflaten gjør at man føler seg beskyttet på en behagelig måte, noe som selvsagt også kan bidra til bedre nattesøvn.

  Sengesett i ulike farger og flotte mønstre

  Hos Klingel kan du kjøpe sengesett i mange ulike farger som rosa, hvitt, grønt, grått, rødt og blått – både med og uten mønster. Foretrekker du et ensfarget sengesett for en enkel, stilren og dempet stil, eller lar du deg heller friste av mønstre? Vi har et bredt utvalg av både ensfarget og mønstret sengetøy. Ønsker du å gjenskape en luksuriøs hotellstil på soverommet ditt, bør du satse på et elegant, ensfarget sengesett for å få den rette looken. Er du derimot glad i mange farger på en gang, kan du fråtse i et hav av ulike mønstre. Skal det være sengetøy med blomster eller dyremotiv, grafisk mønster, rutemønster eller småblomstret? Eller hva med et gigantisk blomstermotiv eller et friskt sengesett med en tropisk touch? Valget er ditt! Et pastellfarget sengesett med blomster eller friske striper eller maritimt mønster passer ypperlig i sommerhalvåret: perfekt hjemme, på båten eller sommerhytta. Sengetøy i mer dempede toner derimot passer bedre til kalde, mørke vinternetter. Noen liker å ha sengetøy med motiv som passer til årstiden. Er du på jakt etter sengesett med et koselig julemotiv, stemningsfullt vintermotiv, vårlig blomsterprakt eller en vakker blomstereng? Det finner du på klingel.no!

  Vask og stell av sengetøy

  Hvor ofte du bør vaske sengetøyet ditt, avhenger av hvor mye du bruker sengen og om du svetter mye om natten. For en person som svetter mye er det viktig å skifte sengetøy ofte, gjerne én gang i uken. For andre holder det å bytte på sengen omtrent hver 14. dag. Har man vært syk, er det alltid lurt å bytte dynetrekk, putevar og laken så snart man har frisknet til. Og det er ikke bare sengetøyet som må vaskes, også dynen og puten bør få en runde i vaskemaskinen med jevne mellomrom. Puter kan med fordel vaskes et par ganger i året, mens en dyne bør få en runde i vaskemaskinen én gang i året. Sengetøy bør vaskes på 60 grader for å ta knekken på midd. Når det gjelder puter og dyner, så er det viktig å følge anvisningene på vaskelappen, men også her er en temperatur på 60 grader å anbefale. Noe som også er viktig, er å lufte soverommet godt etter man har stått opp. Selv om du foretrekker å re opp sengen din og legge på et pent sengeteppe, er det viktig å la sengen være uoppredd mens du lufter ut om morgenen. Bare på den måten får du luftet sengetøyet på en tilstrekkelig måte. Sørg for å ”slå opp” sengen for best tilførsel av luft. Det vil si at du lar den siden av dynen som har vært i kontakt med kroppen, være vendt utover mens du lufter. Dynen skal ikke dekke til hele lakenet under luftingen, det er nemlig viktig at underlaget også luftes, ikke bare dynen og hodeputen.


  waiting...

  SIKKER BETALING
  • Faktura
  • Konto
  • Postoppkrav
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  FØLG OSS PÅ
  VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
  • Postnord
  SIKKER NETTHANDEL
  • Trygg E-Handel