• Bredt sortiment
 • Størrelse 34-62
 • Personlig service

Servise(47)

Sorter etter:
Filtrer etter:

Kategorier

Filtrer & sorter

 • Sorter etter:
  Popularitet først
 • Farge
 • Produkttype
 • Merke
 • Pris
 • Materiale
 • Variant

Sorter etter

Servise(47)

Kjøp et nytt servise på klingel.no

Et fint servise skal være både funksjonelt og pent å se på. Når vi dekker bordet, står serviset i sentrum. Noen velger å ha flere ulike serviser. Et til hverdags, et til selskapsbruk og kanskje til og med et eget juleservise. Kanskje har du også en hytte som trenger både et og to serviser? Det er hyggelig å kunne dekke bordet med et fint servise. Maten ser ekstra innbydende ut når den serveres på en stilfull tallerken eller i en fin suppebolle. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av serviser i ulike prisklasser. For er du gått litt lei ditt gamle servise, som du kanskje har arvet eller fått i gave til bryllup eller jubileum? Ja, da trenger det ikke koste en formue å kjøpe et nytt. Ta en titt på klingel.no for å finne ditt nye servise. Trenger du en gave til en datter eller sønn som har flyttet for seg selv? Kanskje er du på utkikk etter noe til et ungt par som skal gifte seg eller flytte sammen? Et servise er en flott gave, og en fin starthjelp for den som skal stifte bo. For når man skal skape et nytt hjem, er det mye som trengs av utstyr.

Hvordan velge et servise?

Et servise skal passe din personlige interiørstil. Det kan være fint å tilpasse farger og dekor til øvrig interiør som duker og gardiner. Velger du et middags- eller kaffeservise i en nøytral farge, passer det stort sett inn med alle interiørstiler. Med et servise i nøytrale farger kan du heller slå deg løs når det gjelder duker, servietter og annen borddekor. Ønsker du å innrede i en moderne eller litt røff stil, så kan du kjøpe et passende servise hos oss. Er du en romantiker eller bare glad i vakre blomster? Da har vi et stort utvalg vakre serviser nettopp for deg på klingel.no. Kanskje ønsker du serviser i ulike stiler, ett med et klassisk, elegant mønster og ett i moderne design? Så kan du velge å dekke bordet etter humør og anledning. Mange av våre serviser finnes både som kaffe- og middagsserviser. Da har du mulighet til å dekke til frokost, lunsj, middag og kaffe med servise i samme stil. Samtidig tilbyr vi også komplette serviser som er beregnet for alle typer borddekkinger. Foretrekker du å spise havregrøt eller en frokostblanding på morgenen? Da kan du velge et av våre frokostsett eller et servise som også har frokostboller. Frokostboller er også fine å servere salat, snacks eller suppe i.

Serviser av høy kvalitet fra kjente merkevarer

Hos Klingel kan du kjøpe serviser fra en rekke merker. Vi vektlegger å tilby god kvalitet til riktige priser. De fleste av våre serviser tåler oppvaskmaskin, og er derfor godt egnet for en moderne husholdning. Det praktiske har ikke gått på bekostning av det visuelle. Våre serviser er stilfulle og forseggjorte. Servisene fra Arte Viva har flott italiensk design. Merket Van Well byr på serviser med elegante mønstre av ulike slag; alt fra blomstermønstre til moderne, abstrakte mønstre. Merket Creatable byr på dekorative mønstre og flotte farger. Du finner et stort utvalg serviser i god merkekvalitet på klingel.no.

Dekk bordet med serviser, duker og bestikk fra Klingel

På Klingel.no finner du alt det du trenger til å dekke bordet. I tillegg til vakre serviser, kan vi tilby bestikk, glass, duker, fat og boller som gjør borddekkingen komplett. Har du ikke så mye skapplass, kan det være lurt å velge et servise som passer til alle anledninger. Så kan du pynte litt ekstra med bordpynt, fine servietter og en flott duk til spesielle anledninger. Plukk noen fine blomster, og sett dem i en vase. Det er så lite som skal til for å pynte opp på bordet. Det er også fint å kunne å dekke med et flott servise til hverdags, uansett om du dekker til en eller flere. Det er ekstra hyggelig å spise når bordet er fint dekket. Det er jo flest hverdager, så hvorfor ikke gjøre hver dag til en fest. Bor du alene og skal dekke bordet bare til deg selv på hverdager, så har vi også serviser for kun én person. Ønsker du å kunne dekke til flere, så finner du serviser til både fire og seks personer hos oss. Hvor mange deler skal serviset bestå av? Et middagsservise består som regel av flate tallerkener til servering av middagsretter og dype tallerkener til servering av suppe og pasta. I artikkelbeskrivelsen til hvert produkt finner du hvor mange deler hvert servise har, samt beskrivelse av hvilke deler.

Servise i porselen, stentøy eller keramikk?

På klingel.no finner du serviser av porselen, stentøy eller keramikk. Porselensserviser er klassiske og flotte. Dette materialet ble først fremstilt i Kina. Senere er det også blitt produsert porselen i Europa. Porselen kjennetegnes med sitt elegante utseende med blank og samtidig slitesterk overflate. Stentøy er noe mer porøst enn porselen, og har derfor ofte en litt mattere overflate. Serviser i keramikk har et noe røffere utseende, og gir en mer rustikk stil.

Sørg for at ditt servise holder seg fint

Stort sett alle våre serviser tåler oppvaskmaskin. Men det kan være lurt å velge skånsomme vaskemidler. Det heter seg at gammelt porselen som ble produsert før oppvaskmaskinens tid, ikke tåler oppvaskmaskin. Mens porselen som produseres i dag, brennes ved så høy temperatur at det tåler bedre maskinoppvask. Våre serviser i keramikk og stentøy tåler også stort sett oppvaskmaskin, hvis ikke noe annet er oppgitt i beskrivelsen. Men som for alle serviser, er det viktig å plassere kopper og fat slik at delene ikke slår mot hverandre. Ellers kan det lett oppstå skår og skader. I artikkelbeskrivelsen på alle våre produkter finner du informasjon om hva de tåler. De fleste av våre serviser tåler også mikrobølgeovn, i tillegg til oppvaskmaskin. Vi oppdaterer stadig utvalget i vår nettbutikk både når det gjelder klær og artikler til hjemmet, så du finner ofte nye serviser hos oss. Du kan også gjøre et kupp på utgående serviser, som selges til nedsatt pris i vår outlet-kategori.

waiting...

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

 • Motetips
 • Flotte tilbud
 • Rabatter og gaver
 • Få med deg den siste moten fra Klingel

Klingels nyhetsbrev | Begynn å abonnere nå

Feltene som er markert med * må fylles ut.
SIKKER BETALING
 • Faktura
 • Konto
 • Postoppkrav
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
FØLG OSS PÅ
VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE
 • Postnord
SIKKER NETTHANDEL
 • Trygg E-Handel
Vi leverer kun innenfor Norge. Minste bestillingsverdi 500 kroner. Fraktkostnad 59 kroner. 14 dagers full returrett. Betalingsmåter: Konto, faktura, postoppkrav, kortbetaling og PayPal. *)Gjelder for en ny bestilling pr. kunde i nettbutikken t.o.m. 09.10.2022. Oppgi koden når du bestiller. Kun én rabattkode pr. bestilling. Minste bestillingssum er 500 kr etter fratrukket rabatt.